1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. St. Pauli vs. Karlsruher

St. Pauli vs. Karlsruher, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 05.03.2022: În tur, St. Pauli s-a impus cu 3-1

Dan Bara
Dan Bara

2022-03-03 20:48:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

05 Martie 2022, 14:30

St. Pauli

St. Pauli

versus
Karlsruher U19

Karlsruher U19

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru St. Pauli v Karlsruher U19

Sâmbătă, de la ora 14:30, Zweite Bundesliga programează partida St. Pauli - Karlsruher, din cadrul etapei a 25-a. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

Cu 10 etape înainte de final, St. Pauli e pe locul 3, cu 44 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului al doilea, Darmstadt, și la un punct de liderul Werder. Cum lupta pentru promovare e extrem de strânsă, primele 7 clasate fiind despărțite de numai 6 puncte, e clar că nu se mai pot face mulți pași greșiți de acum încolo. Deja, din etapa a 17-a și până în prezent, trupa din Hamburg a călcat din plin în străchini, reușind doar două victorii și trei remize în 8 partide de campionat. De asemenea, tocmai a fost eliminată și din sferturile de finală ale Cupei Germaniei, încheind brusc o campanie care, în cele din urmă, nu i-a adus niciun beneficiu, ci doar i-a complicat existența. Reamintesc că în „optimi” a trecut de Dortmund, iar în etapa imediat următoare din Zweite, disputată după patru zile, a pierdut derby-ul cu Hamburger SV. 

De acum înainte, pragmatismul joacă un rol extrem de important, mai ales pentru cluburile care mai au meciuri foarte grele înaintea lor. Iar St. Pauli, din păcate, e unul dintre aceste cluburi. În afara jocurilor cu echipele care trag cu ghearele și cu dinții pentru salvarea de la retrogradare (Dynamo Dresda, Sandhausen și Hansa Rostock, toate în deplasare), mai sunt programate întâlnirile cu Werder Bremen și Darmstadt pe teren propriu și cu Schalke, în deplasare. Iar ultima etapă ar putea fi iar complicată deoarece pe arena din Hamburg va veni Fortuna Dusseldorf, formație implicată, cel puțin momentan, în lupta pentru rămânerea în eșalonul secund.   

Așadar, St. Pauli trebuie să scoată maximum din întâlniri precum cea cu Karlsruher. Probabil că o va face, dat fiind că oaspeții nu se descurcă prea bine în deplasare, iar gazdele sunt, în continuare, pe locul 1 în jocurile de acasă, deși nu au mai câștigat de trei etape pe propria arenă. Ba, în ultima dintre acestea, chiar au pierdut usturător cu Hannover, 0-3. Suferința a fost cu atât mai mare cu cât „pirații” au ratat și două penalty-uri. 

Dar, în runda imediat următoare, cea de weekendul trecut, elevii lui Timo Schultz au replicat cu o victorie la Ingolstadt, scor 3-1, apoi au avut norocul să fie eliminați, pe 1 martie, din Cupa Germaniei, 1-2 la Berlin, cu Union. Spun că e un noroc pentru că această eliminare e calea cea mai scurtă spre promovarea în Bundesliga.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Karlsruher U19: Forma echipei, știri și statistici

Karlsruher, ocupanta poziției a 9-a, e destul de modestă în deplasare. Până acum a câștigat doar de trei ori în 11 partide însă a avut prestații solide în ultimele trei jocuri disputate departe de casă. Întâi a remizat pe arena puternicei Darmstadt, 2-2, apoi a pierdut greu la liderul Werder Bremen, 1-2, și a câștigat la Kiel, 2-0. 

Și forma bună a lui Karlsruher din ultima vreme nu s-a rezumat la deplasări. Recent, trupa lui Christian Eichner a trecut acasă de Nurnberg cu un categoric 4-1, iar în weekendul trecut a primit vizita lui Schalke cu care a terminat la egalitate, 1-1. Însă oaspeții se prezintă cu un gust amar la confruntarea cu St. Pauli după ce, marți, au fost eliminați din sferturile de finală ale Cupei Germaniei de Hamburger SV, la loviturile de departajare. Karlsruher a beneficiat de avantajul de a conduce cu 2-0 după 50 de minute de joc, însă adversarii au revenit și au egalat în minutul 91. 

Momentan, formația vizitatoare e la 8 puncte de retrogradare și, cred eu, nu va avea probleme să rămână în liga a doua, așa că mă aștept ca în vestiar să fie relativ liniște. Fără presiune, Karlsruher ar putea să mai încurce destule echipe, iar statistica ne arată că a marcat în 21 dintre cele 24 de etape de până acum. 

Echipe probabile

St. Pauli Echipă probabilă St. Pauli
Portar Vasilj
Fundași Zander, Beifus, Medic, Paqarada
Mijlocaşi Irvine - Becker, Hartel - Kyereh
Atacanţi Burgstaller, Makienok
Karlsruher U19 Echipă probabilă Karlsruher U19
Portar Gersbeck
Fundași Thiede, Gordon, O’Shaughnessy, Heise
Mijlocaşi Wanitzek, Breithaupt, Kobald
Atacanţi Goller, P. Hofmann, Cueto

Statistica meciurilor directe St. Pauli v Karlsruher U19

După două sezoane fără victorie în meciurile cu Karlsruher, perioadă în care remizase în trei rânduri și pierduse o dată, St. Pauli s-a revanșat în turul actualei ediții, impunându-se cu scorul de 3-1 în deplasare. Datele ultimilor ani ne arată că precedentele cinci „directe” disputate la Hamburg au bifat câte cel puțin trei goluri. 

25.09.21 2BUN Karlsruher - St. Pauli 1-3
06.03.21 2BUN Karlsruher - St. Pauli 0-0
08.11.20 2BUN St. Pauli - Karlsruher 0-3
30.05.20 2BUN Karlsruher - St. Pauli 1-1
02.11.19 2BUN St. Pauli - Karlsruher 2-2

Cote pentru St. Pauli v Karlsruher U19

Victoria formației gazdă are cota 1.87 la Superbet, iar pariul conform căruia ambele echipe înscriu are o cotă de 1.57 la același operator. Cred că merită încercat și „GG și 3+”, cota fiind 1.95. 

St. Pauli vs Karlsruher U19 Pont: Peste 2.5 goluri

St. Pauli are al doilea atac al campionatului, după Darmstadt, iar pe teren propriu a marcat aproape de fiecare dată, singura excepție fiind întâlnirea nefericită cu Hannover, în care a ratat două lovituri de la 11 metri. Partida de sâmbătă ar putea fi atractivă, cu multe goluri, judecând după faptul că oaspeții sunt într-o formă bună și, mai mult chiar, au înscris în 10 dintre cele 11 deplasări.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.57
St. Pauli vs Karlsruher U19

05 Mar 22, 14:30

Miza: 5/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici