1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. St. Pauli vs. Heidenheim

St. Pauli vs. Heidenheim, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 18.03.2022: S-au dat 19 goluri în ultimele 3 „directe”

Dan Bara
Dan Bara

2022-03-16 19:02:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

18 Martie 2022, 19:30

St. Pauli

St. Pauli

versus
Heidenheim

Heidenheim

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru St. Pauli v Heidenheim

Cele mai bune echipe de teren propriu din liga a doua germană, St. Pauli și Heidenheim, se întâlnesc vineri seara, de la ora 19:30. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

Au mai rămas 8 runde de disputat în Zweite Bundesliga, iar lupta pentru promovare rămâne plină de suspans. Între locul 1 și locul 5 sunt doar 4 puncte, iar St. Pauli e pe 2, cu 48 de puncte, tot atât cât au liderul Darmstadt și ocupanta poziției a treia, Werder. Dar interesant e că niciuna dintre cele trei formații nu a câștigat în weekendul trecut. Darmstadt a remizat cu Sandhausen (locul 15), St. Pauli a terminat și ea la egalitate (1-1) partida de la Dresda, iar Bremen a pierdut la Heidenheim (locul 6). 

Bătălia pentru podium nu mai admite pași greșiți în momentul de față. A văzut-o pe pielea ei Hamburg care, în doar 3 etape, a ieșit aproape complet din cărți, remizând cu Sandhausen și fiind învinsă de Werder și Nurnberg. Însă Hamburg s-a și complicat inutil, ambiționându-se să aibă un parcurs cât mai lung în Cupa Germaniei, acolo unde a atins semifinalele. În penultimul act urmează să o întâlnească pe Freiburg. 

Și St. Pauli a avut aceleași ambiții, dar a ieșit în sferturile de finală, fiind eliminată de Union Berlin. Pentru un club din liga a doua, participarea în lupta pentru promovare și în cea pentru câștigarea Cupei e o misiune extrem de dificilă. Acest lucru s-a văzut din plin în cazul ambele formații, care s-au destabilizat complet odată ce au ajuns în fazele superioare ale Cupei. Din 4 decembrie și până azi, elevii lui Timo Schultz au doar 3 victorii în 10 etape. 

Parcursul recent e ceva mai optimist. „Pirații” au luat 7 puncte din precedentele trei runde, perioadă în care au marcat și au primit gol de fiecare dată. Jocul cu Heidenheim ar putea fi la fel de spectaculos, dată fiind forma de moment a celor două adversare, însă gazdele ar trebui să își pună ordine cât mai curând în defensivă deoarece urmează confruntări grele cu Werder Bremen, Darmstadt și Schalke. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heidenheim: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe 6, cu 42 de puncte. Distanța de 6 puncte față de primele trei clasate poate fi recuperată în cele 8 etape rămase până la final, dar trupa lui Frank Schmidt are o singură victorie, cea din ultima etapă, 2-1 cu Werder, în precedentele 5 partide. În plus, parcursul modest din deplasare sugerează că vor mai fi probleme. 

Heidenheim a câștigat majoritatea punctelor din actualul sezon (28) în partidele de acasă, fiind a doua formație de teren propriu din campionat, după St. Pauli (29). Totuși, departe de Voith-Arena a obținut doar 14 puncte, suferind 7 înfrângeri în 13 meciuri. 

O altă problemă care complică scenariul ideal pe care l-ar putea avea Heidenheim e cea a defensivei. Aceasta a primit gol în 9 dintre ultimele 10 runde. 

Echipe probabile

St. Pauli Echipă probabilă St. Pauli
Portar Vasilj
Fundași Zander, Beifus, Medic, Paqarada
Mijlocaşi Irvine - Becker, Kyereh, Hartel
Atacanţi Burgstaller, Makienok
Heidenheim Echipă probabilă Heidenheim
Portar Müller
Fundași Sessa, Siersleben, Hüsing, Föhrenbach
Mijlocaşi Theuerkauf, Burnic – Kuhlwetter, Schöppner, Mohr
Atacanţi Schimmer

Statistica meciurilor directe St. Pauli v Heidenheim

Precedentele trei confruntă directe au fost pline de spectacol, fiecare dintre acestea încheindu-se cu cel puțin 6 goluri. În turul actualei ediții, St. Pauli s-au impus cu 4-2 în deplasare după ce gazdele au condus cu 1-0 la pauză. 

16.10.21 2BUN Heidenheim - St. Pauli 2-4
31.01.21 2BUN Heidenheim - St. Pauli 3-4
27.09.20 2BUN St. Pauli - Heidenheim 4-2
27.05.20 2BUN St. Pauli - Heidenheim 0-0
27.10.19 2BUN Heidenheim - St. Pauli 1-0

Cote pentru St. Pauli v Heidenheim

Partida pare destul de greu de pronosticat, dat fiind că bookmakerii au tot crescut cotele pe victoria gazdelor, în vreme ce X și 2 au cote în scădere. Superbet oferă o cotă de 1.62 pentru varianta GG, iar 3+ are o cotă asemănătoare, 1.67. 

St. Pauli vs Heidenheim Pont: Ambele marchează în prima sau a doua repriză

Dacă măcar o parte din spectacolul din ultimele trei confruntări directe se păstrează și vinerea aceasta, atunci sunt șanse mari ca pariul nostru să iasă câștigător. Așa cum am văzut, cele două formații au dificultăți în defensivă și, pe de altă parte, sunt obligate să adune cât mai multe puncte până la final dacă vor să rămână în cursa pentru promovare. Mai ales oaspeții sunt forțați să ia atitudine, aceștia având de recuperat 6 puncte în 8 etape. Deși nu merge bine în deplasare, Heidenheim cred că va risca mai mult, așa că pariul meu e Ambele marcheză în prima sau a doua repriză, cu o cotă de 1.95 la Superbet.

Miza: 5/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici