1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. St. Pauli vs. Hannover

St. Pauli vs. Hannover, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 20.02.2022: Hannover a câștigat ultimele două deplasări la St. Pauli!

Dan Bara
Dan Bara

2022-02-19 12:15:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

20 Februarie 2022, 14:30

St. Pauli

St. Pauli

versus
Hannover 96

Hannover 96

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru St. Pauli v Hannover 96

Prima clasată din Zweite Bundesliga, St. Pauli, primește duminică vizita ocupantei locului 13, Hannover, în cadrul etapei cu numărul 23. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

Bătălia pentru promovarea din liga a doua germană e cum nu se poate mai aprigă în acest început de an, iar măririle și decăderile sunt la ordinea zilei. Cu excepția lui Werder, desigur, care are 7 victorii la rând! Însă nimic nu e bătut în cuie nici în cazul trupei din Bremen. 

În prezent, primele cinci clasate sunt separate de un singur punct, iar ocupanta locului 6, Heidenheim, e la 3 puncte de lider. Destul de probabil, cam acestea vor fi echipele care se vor bate pentru accederea pe prima scenă. Conform regulamentului, primele două locuri duc direct în Bundesliga, iar cel de-al treilea, la baraj. 

St. Pauli e lider înaintea etapei cu numărul 23, având 41 de puncte. În ultima rundă a reușit o victorie spectaculoasă și muncită la Regensburg, 3-2, în condițiile în care adversarii au dominat posesia și au avut mai multe ocazii de gol.

Pentru o echipă care luptă pentru câștigarea campionatului, meciurile din deplasare sunt la fel de importante precum cele de acasă. Dar, pentru elevii lui Timo Schultz, partidele de pe propria arenă sunt cele care au făcut diferența până acum. Cu 26 de puncte câștigate acasă, St. Pauli nu poate fi altfel decât recunoscătoare pentru succesul de la Regensburg, abia al patrulea al sezonului în deplasare. 

Pe teren propriu, trupa din Hamburg are 8 victorii și 2 remize, iar golaverajul e de 28-9. Până la mijlocul lui ianuarie, fotbaliștii lui Schultz au avut un parcurs perfect aici, însă ultimele două jocuri de campionat s-au terminat la egalitate, 2-2 cu Paderborn și 2-2 cu Aue. Există, totuși, speranță! Între cele două confruntări menționate, St. Pauli a primit vizita Borussiei Dortmund, în Cupa Germaniei, reușind să învingă cu 2-1 și să se califice în sferturile de finală ale competiției. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hannover 96: Forma echipei, știri și statistici

Fără victorie de trei etape, Hannover e pe locul 13, cu 25 de puncte. Situația e îngrijorătoare deoarece distanța până la locul 16, cel care merge la barajul pentru evitarea retrogradării, este de 2 lungimi. Totuși, retrogradarea directă e destul de departe. Aue, ocupanta poziției a 17-a, are doar 15 puncte, iar „lanterna roșie”, Ingolstadt, are 14. 

Dar, pentru a avea o viață ceva mai ușoară în cele 12 etape rămase de disputat, „Die Roten” trebuie să nu se bazeze doar pe slăbiciunile urmăritoarelor. Cu atât mai mult cu cât, interesant de remarcat, clubul fuge după doi iepuri momentan. Pe 19 ianuarie, a obținut calificarea în sferturile de finală ale DFB Pokal, eliminând-o pe Borussia Monchengladbach, 3-0 pe teren propriu. Și, gândindu-ne la cel mai nefavorabil scenariu posibil, ne întrebăm la ce i-ar folosi echipei lui Christoph Dabrowski să știe că a ajuns până în semifinalele Cupei, de exemplu, dacă va retrograda în liga a treia? Probabil că această variantă nu e luată în considerare de către conducere și jucătorii au încredere că pot evita dezastrul, însă statistica nu minte atunci când spune că Hannover e trupa cu cel mai slab atac din Zweite Bundesliga, având doar 18 goluri marcate în 22 de etape! Și, cu puțin ghinion, pământul îi poate fugi de sub picioare!

În privința partidei cu St. Pauli, trebuie să spunem că fotbaliștilor lui Dabrowski nu le priesc deplasările în mod special, având doar 3 victorii departe de casă. Dar există ceva speranță pentru confruntarea de duminică, dat fiind că la ultimele două vizite pe care i le-a făcut adversarului din Hamburg s-au impus cu 2-1 și 1-0. 

Echipe probabile

St. Pauli Echipă probabilă St. Pauli
Portar Vasilj
Fundași Zander, Dzwigala, Medic, Paqarada
Mijlocaşi Smith – Irvine, Hartel – Kyereh
Atacanţi Burgstaller, Amenyido
Hannover 96 Echipă probabilă Hannover 96
Portar Zieler
Fundași Dehm, M. Franke, Börner, Hult
Mijlocaşi D. Kaiser, Diemers – Stolze, Kerk, Teuchert
Atacanţi Beier

Statistica meciurilor directe St. Pauli v Hannover 96

Hannover are șase victorii și un egal în ultimele opt confruntări cu St. Pauli, suferind o singură înfrângere în această perioadă. S-a impus și în turul actualei ediții, 1-0 pe teren propriu, dar și la ultimele două vizite pe care i le-a făcut clubului din Hamburg, acolo unde a câștigat cu 2-1 și 1-0. 

11.09.21 2BUN Hannover - St. Pauli 1-0
26.06.21 AMI Hannover - St. Pauli 0-2
16.05.21 2BUN St. Pauli - Hannover 1-2
16.01.21 2BUN Hannover - St. Pauli 2-3
17.06.20 2BUN Hannover - St. Pauli 4-0

Cote pentru St. Pauli v Hannover 96

Superbet oferă o cotă de 1.65 pentru pariul „GG”, iar varianta puțin mai curajoasă, „GG și 3+” are cota 2.05. S-ar putea să fiți tentați și de pariul conform căruia se marchează în ambele reprize, cota acestuia fiind 1.57 la același bookmaker. 

St. Pauli vs Hannover 96 Pont: Peste 2.5 goluri

Nouă dintre cele zece partide jucate acasă de St. Pauli au bifat cel puțin trei goluri și, mai mult chiar, jocurile în care s-au dat minimum patru goluri (6) au fost mai numeroase decât celelalte (4)! Hannover merge prost, e zgârcită și inestetică, dar trei dintre ultimele sale patru deplasări au bifat, de asemenea, câte cel puțin trei reușite. Pariul meu pentru confruntarea de duminică e „Peste 2.5 goluri”, cu o cotă de 1.65 la Superbet.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.65
St. Pauli vs Hannover 96

20 Feb 22, 14:30

Miza: 5/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici