St. Pauli vs. Dusseldorf, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 15.05.2022: Gazdele au pierdut promovarea pe mâna lor

Fotbal Germania

Cota: 1.85

Adaugat de: Dan Bara

14 Mai 2022 20:43 403 0
Logo St. Pauli St. Pauli
Logo Fortuna Dusseldorf Fortuna Dusseldorf
VS
16:30 15 Mai 2022
Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Analiză și informații pentru St. Pauli v Fortuna Dusseldorf

Fără victorie de 6 etape, St. Pauli mai are doar șanse matematice de a promova, însă pentru ca acest lucru să se întâmple ar fi nevoie de un miracol, mai precis de o victorie cu 17-0, coroborată cu înfrângerea celor două formații de deasupra sa, Hamburg și Darmstadt. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri.

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î E E

Exact când era mai important, St. Pauli a început să scadă ritmul și a pierdut șansa de a promova. Recent, îi numeam pe fotbaliștii din Hamburg clovni și scriam înaintea partidei cu Nurnberg că „indiferent de an, de generație ori de divizia în care evoluează, aceștia entuziasmează atunci când nimeni nu așteaptă nimic de la ei și dezamăgesc în secunda imediat următoare celei în care te-au cucerit. Precum o femeie seducătoare, St. Pauli te face să o iubești, iar în clipa în care ți-a captat interesul, își schimbă complet atitudinea”. 

Cu Nurnberg a fost 1-1 în cele din urmă, apoi a urmat confruntarea cu Schalke (2-3), una care s-a potrivit perfect descrierii de mai sus: St. Pauli a condus cu 2-0 în minutul 17, însă a pierdut dramatic pe final, golurile 2 și 3 ale lui Schalke venind în minutele 71 și 78. 

Înaintea ultimei runde, echipa lui Timo Schultz ocupă locul 5, cu 54 de puncte. Imediat în fața sa sunt Darmstadt și Hamburg, pe locurile 4, respectiv 3, cele două formații având 57 de puncte. Chiar dacă le-ar egala printr-o victorie cu Fortuna, St. Pauli nu ar putea să le depășească pentru că, în caz de egalitate, criteriul de departajare e golaverajul. La acest capitol, Hamburg stă cel mai bine, cu +31. Darmstadt are +22, iar S. Pauli, +13.

Practic, pentru a obține locul 3, cel care duce la baraj, St. Pauli ar avea nevoie de o victorie la 17 goluri diferență, coroborată cu înfrângerile formațiilor de pe pozițiile 3 și 4. 

Fortuna Dusseldorf: Forma echipei, știri și statistici

V V E E V

Fortuna e bine-mersi, pe locul 10. După ce a fost sigură că nu mai are șanse de promovare, a început să joace fotbal, iar în momentul de față vine după o serie de 12 etape fără înfrângere, cu 6 victorii și 6 egaluri. Forma constantă și destul de consistentă din prezent e exact opusul a ceea ce a arătat trupa din Dusseldorf în primele 21 de partide, în care a obținut doar 5 succese și 5 remize. 

Totuși, îmbunătățirea are de-a face mai mult cu meciurile de acasă. În deplasare, în cele mai recente 5 jocuri, Fortuna a obținut un singur succes și 4 remize, fără ca adversarii să fie unii de speriat: Regensburg (0-0), Paderborn (1-1), Karlsruher (2-2), Hannover (0-0) și Heidenheim (3-1). 

Statistica ne arată că oaspeții și-au păstrat poarta neatinsă în deplasare doar în 4 dintre cele 16 meciuri. De asemenea, aceștia au marcat în 10 partide.

Echipe probabile

St. Pauli

Echipă probabilă St. Pauli
Portar Vasilj
Fundași Zander, Ziereis, Medic, Paqarada
Mijlocaşi Irvine - Becker, Hartel - Daschner
Atacanţi Makienok, Dittgen

Fortuna Dusseldorf

Echipă probabilă Fortuna Dusseldorf
Portar Wolf
Fundași M. Zimmermann, Hoffmann, Klarer, Gavory
Mijlocaşi Ao Tanaka, Prib - Narey, Piotrowski, Klaus
Atacanţi Hennings

Statistica meciurilor directe St. Pauli v Fortuna Dusseldorf

St. Pauli nu a avut prea mult noroc în ultimele întâlniri cu Fortuna. Trupa din Dussledorf a câștigat patru dintre precedentele cinci „directe”, iar clubul din Hamburg a reușit abia în turul sezonului curent să smulgă un egal, 1-1.  

11.12.21 2BUN Dusseldorf - St. Pauli 1-1
21.04.21 2BUN Dusseldorf - St. Pauli 2-0
20.12.20 2BUN St. Pauli - Dusseldorf 0-3
04.03.18 2BUN Dusseldorf - St. Pauli 2-1
23.09.17 2BUN St. Pauli - Dusseldorf 1-2

Cote pentru St. Pauli v Fortuna Dusseldorf

Casele de pariuri creditează cele două formații cu șanse egale la victorie, cotele fiind aproximativ egale, 2.60. Pentru goluri în ambele porți, cota e 1.45 la Superbet, iar pariul GG și 3+ are cota 1.70 la același bookmaker. 

St. Pauli vs Fortuna Dusseldorf Pont: Victorie Fortuna, cu handicap asiatic (0)

Cred că oaspeții ar putea să plece neînvinși de la Hamburg, dată fiind forma foarte bună din ultimele două etape, perioadă în care i-au bătut pe Heidenheim (3-1) și Darmstadt (2-1). În plus, statistica meciurilor directe recente le e favorabilă, iar St. Pauli e cu moralul la pământ după ratarea incredibilă a promovării. Cota pentru victoria Fortunei, cu handicap asiatic (0), e 1.85 la Superbet.

Pont pariuri: Victorie Fortuna, cu handicap asiatic (0)

Miza: 5/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Dan Bara

Status: Pierdut

Dan Bara

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

7

Anulate:

2

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici