1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Schalke 04 - Union Berlin Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 18.10.2020. Gazdele încă n-au simțit gustul victoriei.

Schalke 04 - Union Berlin Ponturi Pariuri Germania Bundesliga, 18.10.2020. Gazdele încă n-au simțit gustul victoriei.

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2020-10-17 20:53:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

18 Octombrie 2020, 19:00

Schalke 04

Schalke 04

versus
Union Berlin

Union Berlin

4.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Schalke 04 v Union Berlin

Duminică seara, de la ora 19:00, FC Schalke va primi vizita celor de la Union Berlin, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 4 din Bundesliga. Gazdele se confruntă cu probleme serioase, iar acest lucru se vede în rezultatele obținute în acest început de sezon.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

Schalke a fost afectată serios de pandemia provocată de COVID-19. Salariile jucătorilor a fost plafonat, iar rezultatele au devenit din ce în ce mai slabe. David Wagner a reușit un record negativ, 16 meciuri consecutive fără victorie. Chiar și în aceste condiții, a fost păstrat pe banca tehnică, în mod surprinzător, dar s-a dovedit a fi o decizie deloc inspirată.

Actualul sezon nu l-a început deloc bine. După 0-8 cu Bayern Munchen și 1-3 cu Werder Bremen, David Wagner a fost în sfârșit demis, iar în locul lui a fost adus Manuel Baum, cel care timp de trei ani a fost antrenorul celor de la Augsburg. Din păcate pentru el, a debutat cu stângul pe banca tehnică. A pierdut cu 0-4 în fața celor de la Leipzig, iar în cele 90 de minute a avut doar un singur șut pe spațiul porții.

Desigur, Baum nu poate schimba mare lucru într-o perioadă atât de scurtă, dar cel mai probabil nici nu va reuși mare lucru, deaorece cu lotul din acest moment nu poate emita pretenții. Fără doar și poate, defensiva reprezintă principala problemă, care trebuie rezolvată cât mai repede. Kilian Ludewig a fost împrumutat de la RB Salzburg și sunt șanse mari se debuteze în acest meci. Revenirea lui Omar Mascarell este un lucru pozitiv, dar singur nu poate domina mijlocul terenului. Vedad Ibisevic a fost adus să rezolve probleme din atac. Cu siguranță are experiența necesară și cunoaște foarte bine campionatul, dar are 36 de ani și din acest motiv, nu cred că va prinde 90 de minute în fiecare meci.

Ozan Kabak este suspendat, iar Suat Serdar încă este incert.

Union Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Union Berlin s-a descurcat destul de bine, în primul sezon din istorie în Bundesliga. S-a clasat pe locul 11, la egalitate de puncte cu eterna rivală, Hertha Berlin.

Urs Fischer, cel care se află pe banca tehnică din 2018 și cu ajutorul căruia Union a obținut promovarea în prima ligă, a rămas în capitală pentru cel puțin încă un sezon. Primul meci oficial l-a jucat în cupă, unde n-a avut o misiune ușoară în fața celor de la Karlsruher. Calificarea a fost decisă în minutul 118, printr-un gol marcat de Schlotterbeck. La o săptămână distanță, cu 5000 de suporteri în tribune, a primit vizita celor de la Augsburg și conform cotelor oferite de Unibet pariuri, avea prima șansă la cele trei puncte. Cu 10 minute înainte de fluierul de final, scorul era 1-1, iar partida se îndrepta către un rezultat de egalitate. Gregoritsh și Hahn n-au fost de accord și în ultimele zece minute fiecare a marcat câte un gol, iar Augsburg a început cu dreptul noul sezon. A fost un duș rece pentru echipa pregătită de Fischer, care a arătat mult mai bine în confruntarea cu Monchengladbach. A practicat un joc inteligent și într-un final a obținut un punct. Etapa precedentă a simțit pentru prima oară în acest sezon, gustul victoriei. S-a impus cu 4-0, într-un meci pe care l-a dominat din primul minut. 

Nico Schlotterbeck și Anthony Ujah sunt accidentați, în timp ce Christian Getner este incert.

Echipe probabile

Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Ronow
Fundași Oczipka, Sane, Nastasic, Ludewig
Mijlocaşi Skrzybski, Bentaleb, Mascarell, Raman, Uth
Atacanţi Paciencia
Union Berlin Echipă probabilă Union Berlin
Portar Luthe
Fundași Trimmel, Friedrich, Knoche, Lenz
Mijlocaşi Becker, Andrich, Promel, Bulter
Atacanţi Kruse, Awoniyi

Statistica meciurilor directe Schalke 04 v Union Berlin

07.06.2020 Union Berlin - Schalke 04 1-1
29.11.2019 Schalke 04 - Union Berlin 2-1
25.07.2019 Union Berlin - Schalke 04 2-1
26.05.2001 Schalke 04 - Union Berlin 2-0

Cote pentru Schalke 04 v Union Berlin

Schalke traversează o perioadă extrem de dificilă și din acest motiv, sunt șanse bune ca pronosticul "Nu marchează ambele", la o cotă de 2.02, să fie câștigător.

Schalke 04 vs Union Berlin Pont: Union Berlin -1 (Handicap asiatic)

Cu o medie de 5 goluri primite pe meci în Bundesliga, Schalke are nevoie de schimbări majore, altfel nu va ieși din zona retrogradării. Union în schimb, chiar dacă început mai greu noul sezon, jocul s-a îmbunătățit după fiecare meci. A început să urce în clasament, iar în aceasta ediție de campionat, poate termina în fața celor de la Hertha Berlin.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Union Berlin -1 (Handicap asiatic)

4.50
Schalke 04 vs Union Berlin

18 Oct 20, 19:00

Miza: 9/10
Cota: 4.50
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici