1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Schalke 04 - Hamburger SV Ponturi Pariuri Germania 2.Bundesliga, 23.07.2021. Oaspeții au probleme de lot!

Schalke 04 - Hamburger SV Ponturi Pariuri Germania 2.Bundesliga, 23.07.2021. Oaspeții au probleme de lot!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-07-22 22:55:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

23 Iulie 2021, 21:30

Schalke 04

Schalke 04

versus
Hamburger SV

Hamburger SV

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Schalke 04 v Hamburger SV

Noul sezon în 2.Bundesliga se anunță unul extrem de atractiv, la finalul căruia primele două clasate vor promova direct în prima ligă, în timp ce ocupanta locului trei va juca un meci de baraj cu o echipă din Bundesliga. În meciul de deschidere se întâlnesc două formații, care în mod normal ar trebui să se claseze pe podium. Pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, Schalke și Hamburg se vor duela pentru cele trei puncte puse în joc. Confruntarea va avea loc vineri, de la ora 21:30.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

După 30 de ani petrecuți pe prima scenă a fotbalului german, Shalke 04 a revenit în Zweite Bundesliga. David Wagner, Manuel Baum, Huub Stevens, Christian Gross și Dimtirios Grammozis au încercat să mențină clubul în Bundesliga, dar fără succes. În cele 34 de etape a strâns doar 16 puncte, iar gustul a simțit doar de trei ori. În mod surprinzător, Dimitrios Grammozis a fost păstrat pe banca tehnică, dar lotul a suferit modificări majore.

Juventus Torino a profitat din plin de situație și l-a achiziționat pe Weston McKennie, după ce în sezonul precedent a jucat sub formă de împrumut. Nici Suat Serdar nu va evolua în liga secundă. S-a transferat la Herta Berlin, unde cu siguranță va prinde minute. În total clubul a încasat puțin peste 32 de milioane, iar pe jucătorii noi aduși a cheltuit doar 2 milioane. Chiar și așa, Schalke are cel mai valoros lot din campionat, și din acest motiv este cotată cu prima șansă la cea mai inaltă treaptă a podiumului.

În 2014, Schalke a fost clasat de revista Forbes pe locul 14 în topul celor mai valoroase de fotbal. La scurt timp, au început problemele financiare, atmosfera a devenit apăsătoare, iar căpitanul echipei, Benedikt Howedes, a decis să plece la Lokomotiv Moscova, după zece ani petrecuți la Gelsenkirchen.

Cel mai bine cotat jucător din lot este Ozan Kabak, cel care s-a întors la finalul lunii trecute, după ce a fost împrumutat la Liverpool. Turcul a avut evoluții foarte bune, iar acum este dorit de câteva echipe din Premier League. Are șansă mari să ajungă la echipa pregătită de Brendan Rodgers.

Hoppe și Matondo sunt indisponibili.

 

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Începând cu anul 2018, de când a retrogradat în liga secundă, Hamburg a avut ca obiectiv revenirea în Bundesliga. Doar că lucrurile n-au decurs conform planului, deși în fiecare sezon s-a numărat printre principalele favorite. În ediția precedentă de campionat s-a clasat doar pe locul patru, deși a avut cel mai bun atac. Horst Hrubesch n-a putut face nimic în ultimele trei etape, iar pentru acest sezon, Tim Walter a fost ales să conducă echipa spre prima scenă. Tim nu are o experiență bogată. La Holstein Kiel a rezistat un sezon întreg, dar la VfB Stuttgart a prins doar 20 de meciuri. Nici la Hamburg nu cred că va rezista prea mult.

Principalul marcator al echipei din sezonul precedent, Simon Terodde, s-a transferat la Schalke, unde a semnat un contract valabil pe un an. În locul său a fost achiziționat Robert Glatzel, cel care în sezonul precedent a jucat la Mainz, fiind împrumutat de la Cardiff City. Mijlocul a fost întărit cu un jucător care a trecut pe la Barcelona B, unde nu prea a prins multe minute. Per total, Hamburg are al 3-lea cel mai valoros lot din 2.Bundesliga, după Schalke și Werder Bremen.

În partidele de pregătire s-a descurcat neașteptat de bine. A obținut trei victorii și o remiză.

În cei 102 ani de existență, Hamburg a cucerit șase ori campionatul intern și o singură dată Liga Campionilor.

Ambrosius, Bates, Kittel, Mickel și Vagnoman sunt accidentați.

 

Echipe probabile

Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Langer
Fundași Aydin, Thiaw, Kaminski, Ouwejan
Mijlocaşi Palsson, Mascarell, Drexler, Latza, Bulter
Atacanţi Terodde
Hamburger SV Echipă probabilă Hamburger SV
Portar Fernandes
Fundași Gyamerah, Schonlau, David Leibold
Mijlocaşi Meffert, Reis, Kinsombi
Atacanţi Wintzheimer, Glatzel, Jatta

Statistica meciurilor directe Schalke 04 v Hamburger SV

10.01.2020 Hamburger SV - Schalke 04 0-4
07.04.2018 Hamburger SV - Schalke 04 3-2
19.11.2017 Schalke 04 - Hamburger SV 2-0
13.05.2017 Schalke 04 - Hamburger SV 1-1
20.12.2016 Hamburger SV - Schalke 04 2-1

Cote pentru Schalke 04 v Hamburger SV

Se anunță o confrutare cu multe reușite, iar Betano pariuri sportive oferă cota 1.80, pentru cel puțin trei goluri marcate în meci.

Schalke 04 vs Hamburger SV Pont: Schalke 0 (handicap asiatic)

Schalke are ca obiectiv revenirea în Bundesliga și în mod normal n-ar trebui să aibă emoții în această privință. Dimitrios Grammozis are la dispoziție un lot valoros și toate condițiile pentru performanță. Înainte de pandemie, Schalke juca cu tribunele pline și dacă totul decurge conform planului, tribunele vor fi din ce în ce mai pline. În ultimii trei ani, Hamburg a jucat sub o presiune fantastică, iar unii jucători au fost depășiți. Cu actualul lot, Tim Walter nu cred că se va clasa pe primele două locuri. Mă aștept la un duel dominat de Schalke, în care cred că va obține toate punctele puse în joc.

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici