1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Sandhausen vs. St. Pauli

Sandhausen vs. St. Pauli, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 19.03.2023: Șapte victorii degeaba

Dan Bara
Dan Bara

2023-03-18 12:09:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

19 Martie 2023, 14:30

Sandhausen

Sandhausen

versus
St. Pauli

St. Pauli

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sandhausen v St. Pauli

Sandhausen, ultima clasată din liga a doua germană, are meci greu duminică, atunci când urmează să dea piept cu St. Pauli, formație ce vine după 7 victorii consecutive. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Sandhausen: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă ultimul loc în Zweite Bundesliga, având 21 de puncte. Deasupra lor se află Braunschweig, cu 22 de puncte, Regensburg, cu 23, și Hansa și Arminia, cu câte 25. Evident, dat fiind că mai sunt 10 etape până la final, salvarea e încă posibilă, însă prognoza nu e foarte optimistă. 

La mijlocul lunii februarie, Sandhausen l-a demis pe antrenorul Alois Schwartz, în locul său fiind adus Tomas Oral. Noul tehnician pare să fi oferit un plus de încredere în vestiar, iar prestațiile au devenit puțin mai consistente. În cele trei meciuri disputate cu Oral pe bancă, clubul de pe BWT-Stadion am Hardtwald a pierdut la limită în deplasarea de la Nurnberg, scor 0-1, și a remizat cu Kiel și Kaiserslautern, 1-1 și 2-2. 

Dar, pentru a scăpa din zona roșie a clasamentului, trebuie rezolvată problema ofensivei. Sandhausen are al treilea cel mai slab atac din campionat, cu 26 de goluri, iar partidele cu mult mai puternicele Kiel și Kaiserslautern par să indice anumite îmbunătățiri în această privință. 

Desigur, nici faptul că defensiva e cea mai slabă din competiție nu ajută. Cu 43 de goluri încasate, la fel ca și Braunschweig, Sandhausen nu e la o distanță foarte mare de media campionatului. De exemplu, Karlsruher și Kiel, ocupantele locurilor 8 și 9, au primit, la rândul lor, câte 40 de goluri, însă liniile ofensive au compensat, punctând de câte 41 de ori. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

Dacă azi am auzi pentru prima oară de St. Pauli, probabil că am fi impresionați de forcingul din ultimele etape. Cu șapte victorii la rând, clubul din Hamburg a urcat rapid în clasament, acolo unde ocupă momentan poziția a șaptea, cu 38 de puncte. 

Totuși, știm foarte bine cu cine avem de-a face și nu are rost să ne lăsăm impresionați. În ciuda simpatiei generale, trebuie să rămânem realiști și să admitem că, de fapt, vorbim despre una dintre cele mai penibile echipe din fotbal. Nu doar din fotbalul german, ci din fotbal, în general. 

Am mai scris de câteva ori despre St. Pauli, așa că nu mai detaliez aici argumentele suișurilor și coborâșurilor sale. Pe scurt, imaginea de ansamblu e cea a unui dramatism deloc necesar, care nu denotă calități, ci defecte. „Brandul” său e acela al unui club mic, dar foarte iubit, care luptă contra vicisitudinilor vieții. Când e jos, face minuni și urcă spre stele dar, când ajunge aproape de acestea, invariabil se prăbușește. 

La fel a fost și în ediția precedentă, când a fost aproape să promoveze, terminând la trei puncte de locul de baraj și la șase de promovarea directă. Deși se afla într-o situație foarte bună, în ultimele șapte etape a obținut o singură victorie și a dat cu piciorul unei șanse mari de a urca pe prima scenă. 

Nici în ediția curentă lucrurile nu sunt foarte diferite din punct de vedere al dramatismului. După o primă parte de campionat absolut execrabilă, St. Pauli s-a apucat să adune puncte. Ultimele 7 runde i-au adus 21, ceea ce e sinonim cu o frecție la un picior de lemn. Distanța până la locul 3 e de 10 puncte, iar cea până la locul 2, de 11. Și chiar dacă s-ar întâmpla ca, printr-o minune, să recupereze ecartul, cu siguranță că în momentul cel mai favorabil și-ar da iar cu stângul în dreptul și ar rămâne pe dinafară. Desigur, pot apărea și excepții în evoluțiile trupei din Hamburg dar, per total, acestea doar vor întări regula generală. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Sandhausen Echipă probabilă Sandhausen
Portar Drewes
Fundași Diekmeier, Dumic, Zhirov, Okoroji
Mijlocaşi D. Kinsombi, Zenga - C. Kinsombi, Esswein
Atacanţi Kutucu, Evina
St. Pauli Echipă probabilă St. Pauli
Portar Vasilj
Fundași Medic, Smith, Mets
Mijlocaşi Saliakas, Irvine, Hartel, Paqarada
Atacanţi Metcalfe, Daschner, Afolayan

Statistica meciurilor directe Sandhausen v St. Pauli

Trupa din Hamburg e neînvinsă în ultimele patru „directe”, perioadă în care toate meciurile au consemnat goluri în ambele porți.  

Totuși, deplasările de la Sandhausen sunt mai puțin favorabile decât partidele de acasă. Ultima victorie obținută pe terenul adversarului de duminică datează din 2016, iar în intervalul scurs de atunci gazdele au obținut trei victorii și trei egaluri. 

11.09.22 2BUN St. Pauli - Sandhausen 1 1
16.04.22 2BUN Sandhausen - St. Pauli 1 1
24.11.21 2BUN St. Pauli - Sandhausen 3 1
05.02.21 2BUN St. Pauli - Sandhausen 2 1
02.10.20 2BUN Sandhausen - St. Pauli 1 0

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Sandhausen v St. Pauli

Agențiile de pariuri au scăzut cotele pe 2 solist, acestea ajungând în jurul valorii de 1.95. Varianta 2 DNB are cota 1.42 la Superbet. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Sandhausen vs St. Pauli Pont: Ambele marchează

Forma lui St. Pauli e doar o toană, în vreme ce Sandhausen e într-o situație de viață și de moarte, așa că mă aștept ca întâlnirea să fie una aprigă. În mod normal, formația din Hamburg primește gol aproape meci de meci în deplasare, așa că echipa gazdă trebuie să încerce să marcheze. Statistica ne arată că St. Pauli a scăpat doar în una dintre cele 12 deplasări cu poarta intactă, în vreme ce Sandhausen a marcat în 8 dintre cele 11 partide de acasă. Pontul meu e GG, ambele marchează, cu o cotă de 1.80 la Superbet - Pariuri sportive.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Ambele marchează

1.80
Sandhausen vs St. Pauli

19 Mar 23, 14:30

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici