Share

Pont Regensburg - Sandhausen. 19.05.2019

Fotbal Germania

Cota: 1.76

Adaugat de: Gabriel Morariu

18 Mai 2019 19:48 801 1
Logo Regensburg
Logo Sandhausen
Regensburg
Sandhausen
VS
16:30 19 Mai 2019
2. Bundesliga

Analiză și informații pentru Regensburg v Sandhausen

În ultima etapă din 2.Bundesliga are loc un meci extrem de important pentru evitarea retrogradării. Regensburg, formație de la mijlocul clasamentului, primește vizita celor de la SV Sandhausen, în căutare de puncte pentru menținerea în liga secundă germană. Partida este programată duminică, de la ora 16:30. În continuare puteți citi analiza ei, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu

 Încasează un pariu fără risc de 300RON

Regensburg: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V E

După un început destul de solid de retur, Regensburg era pe locul 6 și trăgea speranțe că se poate apropia de podium. Totuși, după o singură victorie în 5 etape disputate în primăvară, Jahn s-a îndepărtat decisiv de locurile promovabile. În prezent se află pe poziția a opta, cu o etapă înaintea finalului de sezon. Cu o victorie, Regensburg poate spera să ajungă pe locul 6, iar în cazul unui insucces mai poate fi depășită de Bielefeld. După cum se poate vedea, la nivel motivațional este foarte dificil pentru antrenorul Beierlorzer să își capaciteze elevii. Fiecare se gândește deja la vacanță, la posibilitățile de transfer și, cel mai important, la evitarea unor accidentări pe finalul unui campionat care nu mai contează. 

Sandhausen: Forma echipei, știri și statistici

Î V V E V

Până la începutul lunii martie, SV Sandhausen era văzută drept una dintre cele două echipe retrogradate. Fără niciun fel de dubiu! De pe 10 martie a început însă revirimentul pentru oaspeții de duminică: Sandhausen a înregistrat 6 victorii și două egaluri în cele 9 jocuri disputate până în prezent. După această serie impresionantă, SV are toate șansele să se mențină în 2.Bundesliga. Înaintea ultimului meci, Sandhausen este clasată pe locul 15, primul peste linie. De retrogradarea directă nu mai poate fi vorba. Totuși, pe poziția a 16-a este Ingolstadt, și ea cu un final bun de an. Sandhausen păstrează două puncte în față, iar la golaveraj are un +3 față de Ingolstadt. Care e miza? Trupa care termină pe locul 16 este obligată să joace baraj de menținere în liga secundă germană, în timp ce echipa de pe 15 intră liniștită în vacanță, cu locul asigurat și pentru sezonul viitor.

Statistica meciurilor directe Regensburg v Sandhausen

În tur, pe terenul lui Sandhausen, partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. În ultimele 4 confruntări directe, doar o singură dată s-a impus Regensburg.

Cote pentru Regensburg v Sandhausen

Oaspeții nu își permit o înfrângere în ultima etapă, astfel că voi merge pe mâna lor. Pentru o miză moderată puteți încerca și un gol marcat de Sandhausen în prima repriză, la o cotă de 1,80. 

Pont Regensburg vs Sandhausen: Victorie DNB Sandhausen (mize returnate la egal)

Sandhausen nu își permite să piardă acest meci și să arunce pe apa sâmbetei toată munca depusă în ultimele două luni și jumătate. Cu 19 puncte strânse din martie și până în prezent (din totalul de 37), SV a impresionat pe toată lumea în liga secundă germană. Nu cred că oaspeții vor alege să joace periculos, să ciupească un egal în speranța că Ingolstadt nu va învinge clar în ultima etapă. La nivel motivațional, Sandhausen are pentru ce lupta, în timp ce Regensburg este resemnată cu ratarea promovării. Merg pe mâna oaspeților, la o cotă excelentă! Dacă meciul se încheie la egalitate, vom primi banii înapoi! Succes!

Pont pariuri: Victorie DNB Sandhausen (mize returnate la egal)

Miza: 10/10

Cota: 1.76

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Pont Regensburg vs Sandhausen: Peste 1 gol asiatic la pauză

Sandhausen are nevoie de victorie pentru a sta liniștită pentru că un punct nu îi garantează prezența în sezonul următor de Zweite, mai ales că Ingolstadt, echipa care îi vânează locul 16, are o formă de senzație și pare capabilă să învingă la o diferență mare cât să acopere diferența de golaveraj în caz că Sandhausen face egal. De aceea merge pe un meci cu goluri înscrise repede.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Modster

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

10

Castigate:

6

Pierdute:

3

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0