1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Regensburg - Nurnberg, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 26.05.2020. Presiune mare pe oaspeți

Regensburg - Nurnberg, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 26.05.2020. Presiune mare pe oaspeți

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-05-25 23:06:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

26 Mai 2020, 19:30

Regensburg

Regensburg

versus
Nurnberg

Nurnberg

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Regensburg v Nurnberg

Regensburg și Nurnberg se înfruntă marți, de la 19:30, într-un meci din etapa a 28-a în 2.Bundesliga, eveniment pentru care am selectat și un pronostic. Cele două formații sunt despărțite de patru puncte, în favoarea gazdelor.

Regensburg: Forma echipei, știri și statistici

SSV Jahn Regensburg ocupă locul 10 cu 34 de puncte înaintea acestei rude. Aparatent, gazdele au un loc „călduț” în 2.Bundesliga, dar lucrurile sunt încă departe de a fi liniștite. Echipa lui Mersad Selimbegovic este la șase puncte distanță de primul loc retrogradabil.

Mai apăsătoare este seria de cinci meciuri la rând fără victorie. După trei înfrângeri consecutive, Regensburg a obținut două rezultate de egalitate, cu Kiel (2-2, acasă) și Sandhausen (0-0, deplasare), ultimele două rezultate fiind consemnate după reluarea sezonului. Totuși, antrenorul echipei s-a declarat mulțumit de performanțele echipei, în special în defensivă.

La fel ca și alte echipe care și-au propus menținerea în 2.Bundesliga, Regensburg are ca target 40 de puncte pentru finalul sezonului. Așadar, echipa ar mai avea nevoie de două victorii în ultimele șapte jocuri pentru a fi sigură de menținere în eșalonul secund.

În ceea ce privește lotul, gazdele nu se pot baza pe Federico Palacios, Markus Palionis și Jan-Marc Schneider.

Nurnberg: Forma echipei, știri și statistici

FC 1.Nurnberg se află într-o situație tare complicată. După ce în 2019 a retrogradat din 1.Bundesliga, acum este în pericol să „alunece” și în liga a treia. Cu 30 de puncte, oaspeții sunt cu două puncte peste linia retrogradării directe.

Băieții lui Jens Keller sunt la rândul lor fără victorie în ultimele trei etape. De când s-a reluat campionatul, Nurnberg a cedat cu 1-0 la St. Pauli, iar apoi a terminat la egalitate cu Aue pe teren propriu (scor 1-1).

Pentru Nurnberg urmează șapte jocuri în care clubul trebuie să investească totul pentru a evita cea mai mare rușine din ultimele două decenii, retrogradarea în liga a a treia, după cum susțin oaspeții. „Sunt convins că echipa știe absolut despre ce este vorba. Echipa crede în sine, iar noi credem în echipă”, a declarat antrenorul Jens Keller, care are unele probleme de lot.

Fundașul Lukas Mühl s-a reaccidentat în prima repriză cu Aue și va lipsi vreo 2-3 săptămâni. De asemenea, colegul din apărare, Georg Margreitter, nu este încă disponibil, astfel că axul central vor începe Dinos Mavropanos și Asger Sörensen. Apoi, atacantul Michael Frey este suspendat.

Statistica meciurilor directe Regensburg v Nurnberg

În turul campionatului, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1. Nurnberg a deschis scorul în prima repriză, dar a fost egalată în minutul 94.

Cote pentru Regensburg v Nurnberg

Regensburg a câștigat un singur joc din ultimele cinci oficiale disputate cu Nurnberg, dar a marcat în patru din cele cinci jocuri. Pentru G-G, Betano oferă cota 1.67.

Regensburg vs Nurnberg Pont: Peste 2,5 goluri

În general, în meciurile directe am văzut goluri în ambele porți. Apoi, chiar dacă Regensburg și Nurnberg au avut meciuri cu puține reușite la finalul săptămânii trecute, nu putem să nu remarcăm faptul că față în față vor fi două dintre cele mai slabe defensive din campionat: 44 vs 47 goluri primite. În susținerea acestui pariu mai spunem că: Nurnberg nu are la dispoziție doi apărători centrali, care în mod normal ar fi jucat; Regensburg a primit două goluri în patru din ultimele cinci etape; Nurnberg are clasament de Top 10 în deplasare și cel puțin un gol reușit în cinci din ultimele șase jocuri disputate „afară”. Gazdele au o medie de 3,07 goluri în partidele jucate pe teren propriu.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Peste 2,5 goluri

1.90
Regensburg vs Nurnberg

26 May 20, 19:30

Miza: 5/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici