1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Jahn Regensburg vs Holstein Kiel - Ponturi pariuri 2.Bundesliga, 16.05.2020. Kiel reia lupta pentru promovare

Jahn Regensburg vs Holstein Kiel - Ponturi pariuri 2.Bundesliga, 16.05.2020. Kiel reia lupta pentru promovare

Caramavrov
Caramavrov

2020-05-15 22:42:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

16 Mai 2020, 14:00

Regensburg

Regensburg

versus
Holstein Kiel

Holstein Kiel

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Regensburg v Holstein Kiel

Kiel are meci în deplasare cu Regensburg în etapa a 26-a a ligii a doua germane, pe 16 mai, de la ora 14:00. Regensburg este pe locul 10 în clasamentul 2.Bundesliga, cu 32 puncte (golaveraj 36-42), în timp ce Kiel se află pe 7, cu 34 de puncte (golaveraj 38-38).

Găsiți predicția pentru meciul Jahn Regensburg vs Holstein Kiel în concluzia acestei avancronici.

Regensburg: Forma echipei, știri și statistici

Întreruperea campionatului a venit cum nu se putea mai bine pentru Regensburg, ca un gong pentru un boxeur care abia se mai ținea pe picioare. Dacă nu începe să adune rapid puncte, echipa antrenată de Mersad Selimbegovic poate avea probleme în ceea ce privește retrogradarea.

Atmosfera nu este grozavă la club, iar problemele de lot pot prelungi seria de rezultate negative. Regensburg a pierdut două din ultimele trei meciuri jucate acasă în campionat.

Fundașul dreapta Benedikt Saller este suspendat, în timp ce fundașul Palionis, mijlocașul Palacios și atacantul Schneider sunt accidentați și vor rata confruntarea cu Kiel.

Înainte de pauză, Regensburg era pe locul 16 în clasamentul formei, cu numai 3 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 3-12!

Holstein Kiel: Forma echipei, știri și statistici

În ultimele trei etape disputate, Holstein Kiel a pierdut puncte importante în lupta pentru promovare. Formația antrenată de Ole Werner trebuie să se regrupeze și să câștige meciuri, pentru că sunt zece puncte până la locul de baraj, ocupat în acest moment de Hamburger SV. Misiunea este foarte grea, dar nu imposibilă. Kiel a câștigat două din ultimele trei confruntări din deplasare.

Atacantul Janni Serra este accidentat. Cel mai probabil, locul său în primul unsprezece va fi luat de sud-coreeanul Jae-Sung Lee.

Înainte de pauză, Kiel era pe locul 9 în clasamentul formei, cu 7 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 6-7.

Echipe probabile

Regensburg Echipă probabilă Regensburg
Portar Meyer
Fundași Hein, Nachreiner, Correia, Okoroji
Mijlocaşi George, Besuschkow, Geipl, Wekesser
Atacanţi Grutter, Albers
Holstein Kiel Echipă probabilă Holstein Kiel
Portar Gelios
Fundași Neuman, Waht, Thesker, Seo
Mijlocaşi Muhling, Ignjovski, Ozcan
Atacanţi Reese, Lee, Iyoha

Statistica meciurilor directe Regensburg v Holstein Kiel

Regensburg și Holstein Kiel s-au întâlnit de 13 ori până în prezent. Kiel a piedut doar 2 din cele 6 meciuri directe din deplasare.

Sezonul trecut, Kiel a câștigat cu 2-0 partida de acasă, remizând în deplasare (0-0). Regensburg a învins cu 2-1 în turul acestui campionat.

Cote pentru Regensburg v Holstein Kiel

Kiel a câștigat ultimele 3 din ultimele 4 confruntări directe din deplasare. Este cota 2.12 pentru un pariu pe selecția „Holstein Kiel -0.25 handicap asiatic”. Aceeași cotă este oferită și pentru selecția „Holstein Kiel peste 1.5 goluri”. Echipa din Kiel a marcat minim două goluri în fiecare dintre cele trei victorii de care aminteam mai sus.

Regensburg vs Holstein Kiel Pont: Holstein Kiel Draw No Bet

Ultimul meci direct câștigat acasă de Jahn Regensburg s-a jucat în noiembrie 2013, acum șapte ani. Echipa gazdă are probleme cu încrederea în forțele proprii, dar se confruntă și cu absențe importante din lot. Lipsesc doi din cei patru fundași titulari. Holstein Kiel este echipa mai puternică și ar trebui să câștige acest meci, fie și la o diferență minimă. În cazul unui egal, ne primim banii înapoi.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Holstein Kiel Draw No Bet

1.78
Regensburg vs Holstein Kiel

16 May 20, 14:00

Miza: 5/10
Cota: 1.78
Status: Anulat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici