1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Regensburg vs Hamburg

Regensburg vs Hamburg, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 23.04.2022: Hamburg e „all-in” în acest weekend

Dan Bara
Dan Bara

2022-04-22 20:42:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

23 Aprilie 2022, 14:30

Regensburg

Regensburg

versus
Hamburger SV

Hamburger SV

1.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Regensburg v Hamburger SV

Sâmbătă, de la ora 14:30, Hamburg își joacă ultima șansă în lupta pentru promovare, urmând să evolueze pe arena lui Regensburg, acolo unde nu a câștigat niciodată până acum. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri.

Regensburg: Forma echipei, știri și statistici

La fel cum se tot întâmplă de câțiva ani încoace, Hamburg a început bine și sezonul curent, dar a început să dea rateuri pe final. Părerea mea e că nu și-a gestionat bine calendarul competitional, ambitionandu-se sa ajunga cat mai departe în Cupa Germaniei si periclitandu-si, astfel, situatia din clasament. In DFB Pokal a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Freiburg, iar oboseala acumulata a avut repercursiuni care au influentat evolutiile din Zweite. După sfertul de finala obositor disputat contra lui Karlsruher la loviturile de departajare, Hamburg a mai luat un singur punct în următoarele trei etape si, drept urmare, a suferit un recul puternic în lupta pentru primele trei locuri, ajungând în prezent pe locul 6. Iar marti a pierdut semifinala cu Freiburg, 1-3 pe teren propriu, asa ca ramane sa vedem cat de mult va putea face la Regensburg, în meciul care o poate scoate complet din cărțile promovării.

Dar, cu o victorie, poate prinde iar aripi, fiind ajutată și de programarile pe care le au în weekend formatille clasate imediat deasupra sa. Nurnberg (locul 5) joacă acasă cu incomoda Sandhausen, iar Darmstadt (locul 4) urmeaza sa o intalneasca pe St. Pauli (locul 3). În plus, Hamburg e avantajata si de propriul program din ultimele trei runde, in care le va intalni pe Ingolstadt, Hannover si Hansa, formatii aflate in ultima parte a clasamentului.

În momentul de fata, Hamburg are 48 de puncte, Nurnberg are 50, Darmstadt are 51, iar St. Pauli, 53. Jocul de la Regensburg este, evident, ultima sansa pentru promovare si orice alt rezultat in afara victoriei va consfinti rămânerea pentru cel putin inca un sezon în Zweite Bundesliga.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Regensburg a avut un start fulminant de sezon, mult peste asteptari, fiind chiar lider in clasament o perioada. Insa “minunea” a tinut doar până la începutul lui noiembrie. Din etapa a 13-a, lucrurile au intrat în normal și rezultatele proaste au început sa vina pe banda rulanta.

În prezent e pe locul 9, unul mult prea bun pentru valoarea sa reala. Cu 39 de puncte, dintre care 28 au fost adunate în primele 13 etape, Regensburg e sigura ca nu va retrograda, asa ca finalul de sezon e cat se poate de linistit. Statistica ne arata ca in ultimele opt etape atacul sau a dat un randament scazut, punctand doar de cinci ori. De asemenea, observam ca in precedentele 11 runde are o singura victorie, iar in cele mai recente cinci meciuri a obtinut de patru ori acelasi scor, 1-1. Adversarii din aceasta mini-serie au fost cu totii modesti, Karlsruher, Hannover, Ingolstadt si Hansa, in vreme ce in meciurile mai tari și puțin mai îndepărtate a pierdut cu Nurnberg, St. Pauli si Schalke. Recent, a cedat inclusiv cu Aue, penultima clasata.

Echipe probabile

Regensburg Echipă probabilă Regensburg
Portar A. Meyer
Fundași Saller, S. Breitkreuz, Kennedy, Guwara
Mijlocaşi Gimber, Besuschkow - Beste, Wekesser
Atacanţi D. Otto, Albers
Hamburger SV Echipă probabilă Hamburger SV
Portar Heuer Fernandes
Fundași Heyer, Vuskovic, Schonlau, Vagnoman
Mijlocaşi Meffert - Reis, Suhonen
Atacanţi Jatta, Glatzel, Kittel

Statistica meciurilor directe Regensburg v Hamburger SV

Hamburg e neînvinsă în ultimele cinci confruntari cu adversarul din acest weekend, perioadă în care a obținut trei victorii, ultima fiind repurtată în turul actualei ediții, scor 4-1. Însă nu a câstigat niciuna dintre cele trei deplasari de la Regensburg, acolo unde are două remize în cele mai recente două confruntari, dar și o înfrângere. In total, până acum au avut loc 7 “directe”, iar 6 dintre acestea au bifat goluri în ambele porti. 

20.11.21 2BUN Hamburger SV - Regensburg 4-1
25.04.21 2BUN Regensburg - Hamburger SV 1-1
03.01.21 2BUN Hamburger SV - Regensburg 3-1
07.03.20 2BUN Hamburger SV - Regensburg 2-1
28.09.19 2BUN Regensburg - Hamburger SV 2-2

Cote pentru Regensburg v Hamburger SV

Cota pentru victoria oaspetilor e 1.88 la Superbet. Pentru scorul corect 1-1, cota aceluiasi bookmaker e 6.50, iar un 1-0 pentru Hamburg are cota 8.00.

Regensburg vs Hamburger SV Pont: Victorie Hamburg, cu handicap asiatic (0)

Oaspeții nu au de ales și trebuie să fie all-in în jocul de sâmbătă. Cu siguranta, Hamburg are o valoare superioara adversarului din aceasta etapa, contra căruia este avantajată inclusiv de moralul mai bun obtinut din cele mai recente meciuri directe. Însă nu a câștigat niciodata la Regensburg și momentan e obosita după semifinala de Cupa cu Freiburg, așa că nu voi risca un pariu direct pe 2 solist, ci voi merge pe victoria oaspetilor cu handicap asiatic (0), ceea ce înseamnă că, în cazul unei remize, suma pariata îmi va fi returnată.

Miza: 6/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici