1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. RB Leipzig - Union Berlin, Ponturi Pariuri Bundesliga, 20.01.2021, Taurii au pierdut teren

RB Leipzig - Union Berlin, Ponturi Pariuri Bundesliga, 20.01.2021, Taurii au pierdut teren

Guest
Guest

2021-01-19 23:57:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

20 Ianuarie 2021, 21:30

RB Leipzig

RB Leipzig

versus
Union Berlin

Union Berlin

1.58

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru RB Leipzig v Union Berlin

Venim cu un pont din Bundesliga, de la partida dintre Red Bull Leipzig și Union Berlin, din cadrul etapei cu numărul 17, meci ce este programat de la ora 21 30. Mai multe detalii, dar și pronosticul pe care l-am gândit, în cele de mai jos.

RB Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

RB Leipzig a pierdut din turație și a câștigat doar un punct în ultimele 2 partide. E drept că și adversarii au fost mai puternici, Wolfsburg și Dortmund, dar echipa nu a mai evoluat la nivelul obișnuit. Taurii au început noul an cu un succes la limită, 1-0 pe terenul celor de la Stuttgart, după un joc consistent, dar apoi au scăzut din turație. Eșecul cu Dortmund a fost unul scontat, elevii lui Nagelsmann nearâtând un joc deloc solid.

A venit apoi remiza de pe terenul celor de la Wolfsburg, meci în care taurii au deschis scorul, dar s-au văzut rapid conduși. Orban a adus egalarea și deși mai erau 30 de minute de joc, Leizpig s-a mulțumit doar cu o remiză. Echipa a căzut pe 3, după succesul celor de la Leverkusen, însă cu o victorie taurii pot urca din nou pe poziția secundă și cel mai important, se pot menține în plasa liderului Bayern. Absențele sunt același pentru Nagelsmann, care va trimite în teren o echipă asemănătoare celor din ultimele 2 etape. Doar 4 puncte a pierdut Leipzig acasă, după remiza cu Koln și eșecul cu Dortmund.

Partida contra celor de la Union nu se anunță deloc ușoară, dar e clar că valoarea e de partea taurilor. Chiar dacă foma nu e una deloc bună, cred că Leipzig își va reveni și va bifa un nou succes. Nu ar fi exclus ca taurii să se impună la mai multe goluri diferență.

Union Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Union Berlin traversează o perioadă bună și e una din surprizele plăcute ale campionatului. Trupa din Berlin ocupă locul 6, cu 28 de puncte acumulate, la doar 4 lungimi distanță de podium. Echipa a arătat un fotbal plăcut și a reușit câteva rezultate mai mult decât surprinzătoare, așa cum a fost cel din runda trecută, 1-0 cu Leverkusen. Apărarea e unul din punctele forte a formației din capitala Germaniei, care a încasat doar 20 de goluri până acum,

Doar 2 eșecuri a suferit Union până acum, dintre care unul în deplasare, 1-3 în fața concitadinei Hertha. Kruse, Pohjanpalo și Ujah sunt accindentați și vor lipsi, în timp ce Backer, Hubner și Promel sunt incerți. Ultimul eșec al echipei a fost la începutul lunii decembrie, când Union pierdea în fața lui Hertha. În cele 7 meciuri jucate în deplasare, Union are 3 victorii și doar un eșec și 12 goluri marcate. Dar și 9 primite.

Va fi o deplasare grea în această etapă pentru Leizpig, care va întâlni o echipă care vine după 2 rezultate total neașteptate. Chiar dacă va lupta pentru șansa sa, cred că diferența de valoare va face diferența în această dispută.

Echipe probabile

RB Leipzig Echipă probabilă RB Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Klostermann, Upamecano, Orban
Mijlocaşi Mukiele, Sabitzer (c) Kampl, Angelino
Atacanţi Olmo, Nkunku - Forsberg
Union Berlin Echipă probabilă Union Berlin
Portar Luthe
Fundași Friedrich, Knoche, Schlotterbeck
Mijlocaşi Trimmel (c), Griesbeck, Andrich, Lenz - Ingvartsen
Atacanţi Teuchert, Awoniyi

Statistica meciurilor directe RB Leipzig v Union Berlin

În ultimele 5 meciuri directe, Leipzig s-a impus de 4 ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În ultima partidă directă, Leipzig s-a impus cu 3-1!

Cote pentru RB Leipzig v Union Berlin

Pe lângă pontul oferit, din oferta de pariuri Superbet se mai poate merge și pe over 1,5 goluri marcate de gazde, la o cotă de 1,60.

RB Leipzig vs Union Berlin Pont: Victorie RB Leipzig

Mă aștept ca Leipzig să își revină și să obțină un nou succes. Chiar dacă vor întâlni o formație arțăgoasă, taurii au de partea lor valoarea net superioară și cred că vor bifa succesul care-i poate ține în plasa liderului. Trupa din Berlin se va agăța de orice șansă, însă elevii lui Nagelsmann au o forță foarte mare pe propriul teren. Doar 6 goluri a primit Leipzig acasă, dintre care 3 în meciul cu Dortmund. Mizez pe succesul taurilor și profit de Supercota oferită de Superbet pariuri sportive.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Victorie RB Leipzig

1.58
RB Leipzig vs Union Berlin

20 Jan 21, 21:30

Miza: 5/10
Cota: 1.58
Status: Castigat

RB Leipzig vs Union Berlin Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

A doua cea mai bună echipă de pe teren propriu are de tras pentru că trece printr-o perioadă destul de nefastă, vine după un eșec cu Borussia pe teren propriu și un egal în deplasare cu Wolfsburg. Taurii sunt furioși și îi văd atacând din primul minut, fapt ce ar trebui să aducă multe goluri rapide la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici