1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Leipzig vs. Schalke

Leipzig vs. Schalke, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 27.05.2023: Situație complicată pentru Schalke

Dan Bara
Dan Bara

2023-05-26 19:50:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

27 Mai 2023, 16:30

RB Leipzig

RB Leipzig

versus
Schalke 04

Schalke 04

1.54

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru RB Leipzig v Schalke 04

Cu patru victorii în ultimele patru etape, Leipzig și-a asigurat locul 3, iar partida cu Schalke din etapa finală nu mai are miză decât pentru oaspeți. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Unibet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

RB Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Cu opt victorii în precedentele nouă meciuri disputate în toate competițiile, RB are un final de ediție excelent. Iar sezonul se poate încheia cu un succes în finala Cupei Germaniei, programată pe 3 iunie, la o săptămână după ce va cădea cortina peste Bundesliga. După ce a trecut de Teutonia Ottensen (8-0), Hamburg (4-0), Hoffenheim (3-1), Borussia Dortmund (2-0) și Freiburg (5-1), trupa lui Marco Rose o va înfrunta pe Eintracht Frankfurt în ultimul act din DFB Pokal. 

Succesul repurtat în fața lui Bayern Munchen acum o săptămână, 3-1 în deplasare, a dus-o pe Leipzig la 63 de puncte, ceea ce înseamnă că locul 3 este garantat. Nu mai poate coborî mai jos pentru că Union Berlin, următoarea clasată, e la 4 „lungimi”, dar nici nu mai poate urca fiindcă Bayern are un avans de 5 puncte, așa că partida cu Schalke o cam încurcă.

Sezonul a fost lung, cu 47 de meciuri oficiale, și o săptămână mai ușoară nu e deloc o opțiune de neluat în seamă. Drept urmare, e de așteptat atât ca titularii de sâmbătă să o lase mai moale, cât și ca antrenorul să folosească întâlnirea cu Schalke pentru a le da șansă să intre și celor care au evoluat mai puțin. 

Statistica ne arată că Leipzig are patru victorii în ultimele patru „directe” cu Schalke, iar golaverajul e 18-1. De asemenea, antrenorul oaspețior, Thomas Reis, a pierdut fiecare dintre cele trei confruntări contra lui Leipzig, perioadă în care formațiile sau au marcat un gol și au primit zece. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Schalke 04: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe locul 17, ceea ce înseamnă că partida de sâmbătă e de totul sau nimic pentru ei. Conform regulamentului, pozițiile 17 și 18 retrogradează direct, iar formația clasată pe 16 merge la baraj. De asemenea, în cazul egalității de puncte, departajarea se face la golaveraj. 

Loc Echipă Puncte Golaveraj
15 Stuttgart 32 -12
16 Bochum 32 -35
17 Schalke 31 -34
18 Hertha 26 -28

 

Calculele ultimei etape sunt febrile pentru cluburile din zona roșie a Bundesligii, însă ne vom limita la cele ce o privesc direct doar pe Schalke.

  • Formația lui Thomas Reis nu trebuie să piardă confruntarea cu Leipzig pentru a mai spera ca și în ediția viitoare să evolueze pe prima scenă.
  • Dacă termină la egalitate, o poate depăși doar pe Bochum, cu condiția ca aceasta să piardă meciul cu Leverkusen de acasă. Aceasta ar însemna că Schalke ar merge la baraj.
  • Cu o victorie le-ar putea depăși pe Stuttgart și/sau Bochum dacă acestea nu se câștigă. 

În mod normal, șansele ca trupa lui Reis să se impună pe arena lui Leipzig ar fi foarte mici, dat fiind că adversarii sunt greu de bătut acasă. Chiar și cu un mix între titulari și rezerve, tot „taurii” ar fi favoriți însă, așa cum știm, ultima rundă din Bundesliga e una nebună, cu multe goluri și cu rezultate mai mult sau mai puțin așteptate. 

Statistica ne arată că Schalke a câștigat doar 2 dintre cele 16 deplasări efectuate, linia de clasament fiind 2-5-9, golaveraj 10-31. De altfel, mergând mai mult în urmă pe firul jocurilor disputate departe de casă în Bundesliga, vom descoperi că „minerii” au, de fapt, 2 victorii în ultimele 44 de partide! Iar în 24 dintre respectivele întâlniri nici măcar nu au marcat. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

RB Leipzig Echipă probabilă RB Leipzig
Portar Blaswich
Fundași Henrichs, Orban (c), Gvardiol, Halstenberg
Mijlocaşi Szoboszlai, Laimer, Haidara, Olmo
Atacanţi Nkunku, Werner
Schalke 04 Echipă probabilă Schalke 04
Portar Fährmann (c)
Fundași Brunner, van den Berg, Kaminski, Matriciani
Mijlocaşi Kral, Krauß - Karaman, Zalazar, Bülter
Atacanţi Polter

Statistica meciurilor directe RB Leipzig v Schalke 04

Leipzig a făcut scor în ultimele patru „directe”, câștigând inclusiv partida din turul actualei ediții cu un categoric 6-1. Statistica ne arată că în fiecare dintre precedentele cinci confruntări s-au înscris câte cel puțin trei goluri. 

24.01.23 BUN Schalke RB Leipzig 1 6
06.02.21 BUN Schalke RB Leipzig 0 3
03.10.20 BUN RB Leipzig Schalke 4 0
22.02.20 BUN Schalke RB Leipzig 0 5
28.09.19 BUN RB Leipzig Schalke 1 3

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru RB Leipzig v Schalke 04

Pariul „Peste 3.5 goluri” are cota 1.94 la Unibet. Același bookmaker propune cota 1.47 pentru ca ambele formații să înscrie. Minimum două reușite ale oaspeților au o cotă de 2.45. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

RB Leipzig vs Schalke 04 Pont: Peste 3 goluri, cu handicap asiatic

Schalke nu mai are prea multe opțiuni în momentul acesta, așa că în meciul cu RB trebuie să fie all-in. Jocul la 0-0 îi oferă foarte puține șanse de a mai rămâne în Bundesliga, așa că probabil întâlnirea va fi una disputată, spectaculoasă, precum se întâmplă de obicei în aproape în toate partidele etapei cu numărul 34. Marco Rose, antrenorul gazdelor, a declarat că intenționează să folosească și fotbaliști care au stat pe bancă la Munchen, în vreme ce Thomas Reis a spus: „Cei de la Leipzig au de jucat o finală după acest meci așa că, probabil, se vor focusa pe acel obiectiv. Oricum, indiferent ce vor face ei, totul depinde de noi". Pariul meu e din oferta Unibet - Pariuri sportive, „Peste 3 goluri, cu handicap asiatic”, iar cota e 1.54.

Miza: 5/10
Cota: 1.54
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici