1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Red Bull Leipzig - Hertha Berlin, Ponturi Pariuri Bundesliga, 27.05.2020, Taurii au moralul ridicat

Red Bull Leipzig - Hertha Berlin, Ponturi Pariuri Bundesliga, 27.05.2020, Taurii au moralul ridicat

Guest
Guest

2020-05-26 20:30:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

27 Mai 2020, 19:30

RB Leipzig

RB Leipzig

versus
Hertha Berlin

Hertha Berlin

1.63

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru RB Leipzig v Hertha Berlin

Continuăm seria ponturilor din etapa intermediară din Bundesliga, iar următorul pronostic vine de la partida dintre Red Bull Leipzig și Hertha Berlin, meci ce este programat de la ora 19 30. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele de mai jos.

RB Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Leipzig pare că și-a revenit după începutul ezitant. Bine, impropriu spus ezitant, pentru că taurii au ratat cele 3 puncte din meciul cu Freiburg din cauza neșansei. Werner & compania au ratat din toate pozițiile și au primit gol la singurul șut pe poartă al celor de la Freiburg. Așadar victoria din etapa trecută nu face decât să confirme valoarea formației din Leipzig, care încă are șanse măcar la locul 2.

Titlul pare departe în acest moment, dar speranța moare ultima pentru formațui lui Nagelsmann. Meciul cu Hertha pare la îndemână, mai ales după moralul ridicat în urma succesului clar din ultima etapă. Werner e în mare formă, după hatrick-ul reușit contra lui Mainz și vrea să-l depășească pe Lewa în fruntea clasamentului golgheterilor. Marea absență va fi cea a lui Poulsen, căpitanul formației din ultimele 2 meciuri, care este accidentat. Pe lângă jucătorul danez, vor mai absenta Konate, iar Ampadu și Laimer sunt incerți.

Meciul cu Hertha se anunță așa cum am zis și mai sus la îndemână, iar dacă va fi la fel de eficiență în fața în fața porții, Leipzig nu are cum să rateze victoria.

Hertha Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Hertha a început bine ultima parte a sezonului. Trupa din capitala Germaniei a obținut 2 victorii categorice, 3-0 cu Hoffenheim și 4-0 cu Union Berlin și pare în mare formă. Testul adevărat vine în etapa intermediară, acolo unde Ibisevic & compania vor înfrunta una din formațiile cele mai bune din campionat. Cert este că Hertha nu are nimic de pierdut și nu va ceda deloc ușor în deplasarea de la Leipzig.

Teoretic, faptul că meciul se va juca fără fani ar trebui să vină în ajutorul Herthei, care ar putea profita, la fel cum a făcut-o și Freiburg. Sigur, acolo a fost vorba și de o doză mare sau chiar uriașă de noroc, însă e clar că Hertha poate forța o eventuală surpriză. Pe locul 11 în acest moment, echipa antrenată de Bruno Labbadia e lipsită de orice griji și nu mai are nici o miză clară. Mi-e greu să cred că se mai poate pune problema locurilor retrogradabile, iar cupele europene nu sunt la mare distanță, însă ca să spere la asa ceva, trupa din Berlin trebuie să mențină ritmul. Și nu va fi deloc ușor să facă asta .

Sunt câteva absențe în tabăra berlinezilor, Ascacibar, Kalou, Rekik, Stark și Wolf nu vor lua parte la partida de la Leipzig, în timp ce Kraft este incert. Hertha va merge cu încredere și nu este exclus să vedem măcar un gol marcat de către elevii lui Labbadia.

Echipe probabile

RB Leipzig Echipă probabilă RB Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Klostermann, Upamecano, Halstenberg
Mijlocaşi Mukiele, Sabitzer (c), Kampl, Angelino
Atacanţi Nkunku, Werner, Schick
Hertha Berlin Echipă probabilă Hertha Berlin
Portar Jarstein
Fundași Pekarik, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt
Mijlocaşi Skjelbred, Grujic - Lukebakio, Darida, Cunha
Atacanţi Ibisevic

Statistica meciurilor directe RB Leipzig v Hertha Berlin

În ultimele 5 meciuri directe, Leipzig s-a impus de 4 ori, în timp ce Hertha s-a impus o dată. În ultimul meci, cel din tur, Leipzig s-a impus cu scorul de 4-2.

Cote pentru RB Leipzig v Hertha Berlin

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 3,5 goluri, la o cotă de 2,00. 

RB Leipzig vs Hertha Berlin Pont: Ambele echipe marchează

Se anunță un meci mai mult decât interesant. Hertha a jucat foarte bine în cele 2 partide după reluare și vine cu un moral foarte bun la Leipzig. Taurii în schimb vin și ei după un succes categoric și vor să arate că insuccesul cu Freiburg a fost o simplă întâmplare. Mizez pe un meci deschis și cred că vom avea goluri. De ambele părți. Cota oferită de către cei de la Betano este una decentă!

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Ambele echipe marchează

1.63
RB Leipzig vs Hertha Berlin

27 May 20, 19:30

Miza: 2/10
Cota: 1.63
Status: Castigat

RB Leipzig vs Hertha Berlin Pont: RB Leipzig HA-1

RB Leipzig încă mai are șanse teoretice la titlu, obiectivul realist fiind însă locul secund. Fiindcă o victorie astăzi o duce pe Leipzig la egalitate cu Borussia Dortmund, distanța față de Bayern (10 puncte acum) fiind însă greu de refăcut. Oricum gazdele joacă bine, venind după un 5-0 foarte clar la Mainz, meci în care au mai avut multe ocazii, scorul putând astfel să fie mult mai mare. Hertha Berlin a început foarte bine această ultimă parte a campionatului, câștigând 3-0 la Hoffenheim și 4-0 cu Union. Echipa lui Bruno Labbadia a adoptat un stil ofensiv, caracterisitic antrenorului, însă nici nu a întâlnit oponenți complicați. Acum va avea în față o trupă mult mai bună pe fază ofensivă și mult mai agresivă, deci meciul se anunță mult mai complicat pentru oaspeți. Consider astfel că Leipzig se va impune -1 handicap asiatic (miză returnată în cazul în care Leipzig câștigă la fix un gol), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

RB Leipzig HA-1

1.50
RB Leipzig vs Hertha Berlin

27 May 20, 19:30

Miza: 8/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

RB Leipzig vs Hertha Berlin Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Leipzig vine după un succes răsunător, 5-0 în deplasare cu Mainz, conducând cu 3-0 la pauză, și are nevoie de victorie cu Hertha pentru a o egala la puncte pe Borussia care se află pe locul 2. Hertha se află și ea într-o formă excelentă, având 7-0 după primele 2 etape post-COVID. Însă în ultimele 4 directe Leipzig a câștigat fără drept de apel, marcând de la 3 goluri în sus. 3 din aceste 4 victorii au avut cel puțin 2 goluri marcate până la pauză.

Miza: 5/10
Cota: 3.35
Status: Anulat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici