1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. RB Leipzig - Borussia Dortmund, Ponturi Pariuri Bundesliga, 20.06.2020, Lupta pentru locul 2

RB Leipzig - Borussia Dortmund, Ponturi Pariuri Bundesliga, 20.06.2020, Lupta pentru locul 2

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-06-20 03:20:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

20 Iunie 2020, 16:30

RB Leipzig

RB Leipzig

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru RB Leipzig v Borussia Dortmund

În penultima etapă din 1.Bundesliga 2019/2020, se poate decide soarta locului secund, la duelul direct dintre RB Leipzig (locul 3) și Borussia Dortmund (locul 2). Pronosticul ales merge în ideea unei partide echilibrate, cu goluri marcate în ambele porți. 

RB Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Trupa lui Julian Nagelsmann are același golaveraj ca și rivala directă, +45, dar cu mai puține goluri marcate și mai puține goluri încasate. Valoarea celor două loturi este destul de apropiată, cu foarte mulți jucători cu potențial, destul de tineri, crescuți și educați în spirit ofensiv.

RB are însă un soi de trac pe teren propriu, ajungând la 5 remize consecutive acasă, 4 dintre ele în perioada post-pandemie contra unor adversare mult mai slab cotate precum Freiburg, Hertha și mai ales Paderborn și Dusseldorf, ultimele 2 aflate în zona retrogradării. 7 victorii, 8 egaluri și 1 singură înfrângere este linia de clasament a lui Leipzig, cu 38 goluri înscrise și 19 primite.

Ampadu, Bidstrup, Wolf, Hartmann și Poulsen vor lipsi cel mai probabil de pe foaia de joc, fiind indisponibili din motive medicale.

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Borussia a părut deconectată în meciul de la mijlocul săptămânii, eșecul surprinzător de pe Signal Iduna Park cu FSV Mainz, scor 0-2. Vestea că Bayern a devenit matematic campioană le-a scăzut drastic motivația și concentrarea elevilor lui Lucien Favre, care au părut apatici, fără prea multe idei în jocul ofensiv.

Totuși, contra unei echipe precum Leipzig - sfertfinalistă de Liga Campionilor în acest sezon, mă aștept la un reviriment și un joc mai entuziast, mai ales că și taurii au arătat slăbiciuni mari pe faza defensivă în ultimele apariții de pe Red Bull Arena.

Akanji, Zagadou, Dahoud, Delaney, Hitz, Reus sunt accidentați, în timp ce fundașul de bandă dreaptă Achraf Hakimi este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Echipe probabile

RB Leipzig Echipă probabilă RB Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Klostermann, Upamecano, Halstenberg
Mijlocaşi Mukiele, Sabitzer, Laimer, Angelino
Atacanţi Dani Olmo, Werner, Schick
Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Burki
Fundași Piszczek, Hummels, Can
Mijlocaşi Morey, Brandt, Witsel, Guerreiro
Atacanţi Sancho, Haaland, Hazard

Statistica meciurilor directe RB Leipzig v Borussia Dortmund

4 din ultimele 5 confruntări directe au furnizat minimum un gol de fiecare echipă. În tur, pe Signal Iduna Park din Dortmund, scorul a fost egal 3-3.

Cote pentru RB Leipzig v Borussia Dortmund

Alternativ, puteți risca și pe un over mare, 4+ goluri în meci la casa de pariuri online Superbet.

RB Leipzig vs Borussia Dortmund Pont: GG - ambele marchează

După spectacolul total din tur, acel 3-3 de poveste, mizez pe un nou meci cu goluri înscrise în ambele porți. Ambele echipe au forțe de atac considerabile, cu 79 reușite pentru gazde și 82 pentru oaspeți, de-a lungul întregului campionat. De asemenea, putem vorbi de slăbiciuni evidente în liniile defensive ale ambelor combatante. Consider că Timo Werner are capacitatea de a marca din nou, un ultim gol pe Red Bull Arena, înainte de a părăsi clubul, iar Dortmund îi va avea în atac pe Sancho și Haaland - principalii oameni de gol.

Miza: 9/10
Cota: 1.50
Status: Pierdut

RB Leipzig vs Borussia Dortmund Pont: Peste 2,5 goluri

Pont pentru #biletulzilei Leipzig este una dintre echipele bune din Bundesliga, care în acest final de sezon încă mai are pentru ce juca, atât în campionat cât și în Champions League unde au ajuns în sferturi. În Bundesliga sunt la 3 puncte în spatele rivalilor de astăzi, așadar putându-i egala cu o victorie și putând spera la titlul de vicecampioană. Mai mult, motivația lor ar trebui să fie suplimentară deoarece nu au locul în top 4 asigurat, Leverkusen fiind la doar 3 puncte în spatele lor iar Gladbach la 4. Forma gazdelor este medie, venind după 2-2 cu Dusseldorf, meci în care în minutul 87 aveau 2-0 însă în care au căzut pe final. Borussia Dortmund vine aici să câștige și să-și asigure locul secund, echipa fiind însă destul de relaxată după ce a pierdut matematic titlul, venind după un 0-2 acasă cu Mainz. Borussia însă are mare calitate în atac, iar de la revenire a câștigat toate deplasările, 2-0 la Wolfsburg, 6-1 la Paderborn și 1-0 la Dusseldorf. Consider astfel că vom vedea un meci spectaculos, pariul mergând pe over 2.5 goluri la o cotă oferită de Betano.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 2,5 goluri

1.60
Miza: 1/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

RB Leipzig vs Borussia Dortmund Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Se intră în linie dreaptă și miza meciului este locul 2, dar Leipzig riscă să piardă și Champions League pe final de campionat, așa că echipele nu se pot relaxa după rezultate din etapa anterioară. Cu două dintre cele mai bune atacuri din Bundesliga avem șanse mari să vedem o partidă plină de goluri, de aceea pariez pe reușite rapide încă din prima repriză.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Anulat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici