1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Paderborn vs. Werder Bremen

Paderborn vs. Werder Bremen, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 22.01.2022: Oaspeții, de nerecunoscut după numirea noului antrenor

Dan Bara
Dan Bara

2022-01-21 10:24:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

22 Ianuarie 2022, 14:30

Paderborn

Paderborn

versus
Werder Bremen

Werder Bremen

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Paderborn v Werder Bremen

Ocupanta locului 8 în Zweite Bundesliga, Paderborn, primește sâmbătă, de la ora 14:30, vizita uneia dintre cele mai în formă echipe ale momentului, Werder Bremen. Oaspeții ocupă locul 4 înaintea acestei etape și speră să profite de jocul rezultatelor pentru a se apropia de primele două clasate. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Paderborn: Forma echipei, știri și statistici

Paderborn a avut un start de sezon excelent. În primele cinci etape a reușit trei victorii și două remize, bătându-le pe Werder Bremen și St. Pauli, apoi a continuat cu rezultate consistente până la mijlocul lunii noiembrie. Dar, în ultimele șase etape, nu a mai reușit decât o victorie, 2-1 la Nurnberg, weekendul trecut. 

După 19 etape, Paderborn ocupă locul 8, cu 30 de puncte, fiind la doar trei lungimi de ultima treaptă a podiumului. Marea problemă a antrenorului Lukas Kwasniok sunt meciurile de acasă. În cele 10 partide, elevii săi au obținut doar două victorii, rezultate care i-au îndepărtat de lupta pentru câștigarea campionatului. În schimb, în deplasare lucrurile merg excelent. Trupa din Renania de Nord este neînvinsă pe arenele adversarilor și e lider detașat în clasamentul jocurilor disputate departe de casă. 

Recent, Paderborn a obținut un singur punct din ultimele trei partide de pe teren propriu, remizând cu Hansa Rostock (1-1) și pierzând cu Darmstadt (0-1) și cu Hedenheim (1-2). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Profitând de un program ceva mai lejer, Werder a reușit să câștige fiecare dintre ultimele patru etape, impunându-se contra celor de la Aue (locul 17), Regensburg (7), Hannover (12) și Dusseldorf (14). Practic, aceasta e cea mai bună perioadă a sezonului pentru că, anterior, în perioada când Markus Anfang conducea echipa, se obținuseră o singură dată două victorii la rând. În întreg mandatul fostului tehnician, clubul din Bremen a adunat 5 victorii în 14 meciuri. 

Lucrurile s-au schimbat semnificativ de la numirea lui Ole Werner, pe 28 noiembrie. De la venirea sa, Werder a obținut succese pe linie în cele patru runde disputate. Să remarcăm și faptul că în fiecare dintre respectivele partide „verzii” au marcat câte cel puțin trei goluri. 

Drept urmare, poziția din clasament s-a îmbunătățit simțitor. Bremen e acum pe 4, cu 32 de puncte, unul mai puțin decât ocupanta locului 3, Heidenheim. Distanța până la poziția a doua, pe care se află Darmstadt, e de 4 puncte, iar cea până la liderul St. Pauli e de 5 puncte. 

Oaspeții au doi jucători indisponibili, Mitchell Weiser și Abdenego Nankishi, dar absențele lor nu vor fi prea mult resimțite deoarece doar ultimul dintre aceștia a prins câteva minute în actualul sezon. Antrenorul Ole Werner îi are însă la dispoziție pe fotbaliștii importanți, Bittencourt, Friedl, Velikovic, Schmidt, Fullkrug (7 goluri, dintre care două au fost marcate în ultima etapă) sau Ducksch (golgeterul echipei, cu 10 reușite și 5 pase de gol).

Echipe probabile

Paderborn Echipă probabilă Paderborn
Portar Huth
Fundași Schuster, Hunemeier, Correia, Justvan
Mijlocaşi Schallenberg - Muslija, Klement, Srbeny
Atacanţi Michel, Platte
Werder Bremen Echipă probabilă Werder Bremen
Portar Pavlenka
Fundași Velikovic, Toprak, Friedl
Mijlocaşi Agu, Schmid, Gross, Bittencourt, Jung
Atacanţi Fullkrug, Ducksch

Statistica meciurilor directe Paderborn v Werder Bremen

Werder are o revanșă de luat în fața adversarului din această etapă după ce, în tur, a pierdut meciul direct de acasă cu scorul de 4-1. Chiar dacă nu au jucat foarte des una împotriva celeilalte, cele două formații au avut șansa de a se înfrunta destul de des în ultimii doi ani. În ediția 2019-20, ele evoluau în Bundesliga, iar confruntările directe au fost tranșate în deplasare. Paderborn a câștigat la Bremen cu 1-0, iar Werder s-a impus pe terenul adversarilor cu 5-1. 

15.08.21 2BUN Bremen Paderborn 1 : 4
13.06.20 BUN Paderborn Bremen 1 : 5
08.12.19 BUN Bremen Paderborn 0 : 1
26.04.15 BUN Paderborn Bremen 2 : 2
29.11.14 BUN Bremen Paderborn 4 : 0

Cote pentru Paderborn v Werder Bremen

Cei care vor să parieze pe victoria lui Werder au o cotă de 2.22 la Betano pariuri, variantă pe care eu o voi încerca pe un bilet. O cotă bună e și cea pentru ca oaspeții să conducă fie la pauză, fie la final, 1.80 la același bookmaker. 

Paderborn vs Werder Bremen Pont: Werder Bremen HA (0)

Werder a suferit o schimbare importantă de atitudine după numirea noului antrenor, câștigând toate cele patru meciuri și marcând câte cel puțin trei goluri de fiecare dată. Cum moralul e la cote bune și nu sunt jucători indisponibili importanți, cred că putem să ne așteptăm la încă o prestație consistentă a oaspeților. Pariul meu e pe 2 cu handicap asiatic (0), ceea ce înseamnă că am nevoie de o victorie a oaspeților pentru a câștiga dar, dacă confruntarea se încheie la egalitate, primesc înapoi suma investită.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Werder Bremen HA (0)

1.62
Paderborn vs Werder Bremen

22 Jan 22, 14:30

Miza: 6/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici