1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Paderborn vs. Heidenheim

Paderborn vs. Heidenheim, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 18.12.2021: Detaliu statistic interesant pentru jocul de sâmbătă

Dan Bara
Dan Bara

2021-12-17 13:44:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

18 Decembrie 2021, 14:30

Paderborn

Paderborn

versus
Heidenheim

Heidenheim

1.80

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Paderborn v Heidenheim

Ocupantele locurilor 6 și 8 din Zweite Bundesliga, liga a doua germană, se întâlnesc în meci direct sâmbătă, de la ora 14:30. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Paderborn: Forma echipei, știri și statistici

Încet-încet, Paderborn, formație care avusese un start excelent de campionat, mult peste posibilitățile estimate inițial, se îndreaptă către cea de-a doua jumătate a clasamentului. Momentan, e la doar 3 puncte distanță de locul 10, având 27 de puncte, dar și la numai două puncte de locul 3, cel care duce la barajul pentru promovare. 

Fără victorie de patru etape, clubul din vestul Germaniei traversează și o perioadă de secetă ofensivă. Deși în primele 13 etape marcase 28 de goluri, ultimele 4 meciuri au bifat doar două reușite. Iar trei dintre adversari au fost chiar accesibili. În deplasările de la Hanovra, locul 13 (0-0), și Sanhausen, penultima clasată (1-1), atacul putea face mai mult, la fel și în jocul de acasă cu Hansa Rostock, locul 14 (1-1). Cu Darmstadt, echipa de pe locul secund, a pierdut pe teren propriu, 0-1. 

Sâmbătă urmează încă un adversar accesibil, însă Paderborn a adunat acasă doar 9 puncte și dublu, 18, în deplasare. În fața propriilor fani a câștigat doar 2 dintre cele 9 etape, remizând în alte 3 ocazii, iar golaverajul e de 11-12. Statistica ne arată un lucru interesant. Cu excepția confruntărilor dificile cu Darmstadt și Schalke, în toate celelalte întâlniri disputate pe Benteler Arena s-a marcat în ambele porți. De asemenea, Paderborn a primit gol în fiecare joc de acasă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Heidenheim: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții ocupă locul 8, cu 27 de puncte, la fel ca și Paderborn. Dar, spre deosebire de adversarul de sâmbătă, se află pe un trend crescător, cu trei victorii în precedentele patru etape. Tot la polul opus față de Paderborn se situează și în privința comparației dintre meciurile de acasă și cele din deplasare. Pe teren propriu a adunat 18 puncte, în vreme ce pe terenurile adversarilor a obținut doar 9 puncte. 

Statistica deplasărilor lui Heidenheim ne arată că defensiva a păstrat poarta intactă doar o singură dată până acum. În plus, să remarcăm și faptul că nu a remizat în niciuna dintre cele opt întâlniri disputate departe de casă. 

Un alt detaliu care ar putea să se dovedească important e acela care ne arată că a marcat aproape jumătate dintre golurile actualului sezon, adică 10 din 21, în ultimul sfert de oră al celor 17 etape de până acum. Aceasta în condițiile în care, în primele 45 de minute, a punctat doar de opt ori! Evident, această statistică ne duce cu gândul la o pregătire fizică superioară, care ar putea să o ajute contra lui Paderborn, echipă care a primit toate golurile din ultimele trei etape în ultimul sfert de oră. 

Echipe probabile

Paderborn Echipă probabilă Paderborn
Portar Huth
Fundași Hünemeier, Correia, van der Werff
Mijlocaşi Ma. Schuster, Schallenberg - Justvan, Marcel Mehlem, Carls
Atacanţi Srbeny, Michel
Heidenheim Echipă probabilă Heidenheim
Portar Ke. Müller
Fundași Busch, Hüsing, P. Mainka, Föhrenbach
Mijlocaşi Schöppner, Theuerkauf - Burnic, T. Mohr
Atacanţi Kühlwetter - Kleindienst

Statistica meciurilor directe Paderborn v Heidenheim

Ultimele două „directe” de la Heidenheim s-au încheiat cu scorul de 0-0, dar lucrurile au fost mult mai animate în retururile de la Paderborn, încheiate cu câte patru goluri. Acum doi ani, gazdele s-au impus cu 3-1 pe teren propriu, iar în ediția precedentă scorul a fost egal, 2-2. 

24.07.21 2BUN Heidenheim - Paderborn 0 : 0
23.02.21 2BUN Paderborn - Heidenheim 2 : 2
03.10.20 2BUN Heidenheim - Paderborn 0 : 0
28.04.19 2BUN Paderborn - Heidenheim 3 : 1
25.11.18 2BUN Heidenheim - Paderborn 1 : 5

Cote pentru Paderborn v Heidenheim

Cred că ambele formații vor marca în confruntarea de sâmbătă, iar Superbet oferă o cotă de 1.65 pentru ca acest lucru să se întâmple. Pentru o cotă de 1.62, propusă de același bookmaker, putem încerca și pariul conform căruia se va înscrie în ambele reprize. 

Paderborn vs Heidenheim Pont: Oaspeții machează în a doua repriză

Așa cum am văzut, partidele directe disputate la Paderborn sunt aprinse, cu multe goluri, iar statistica ne arată că putem să încercăm un pariu pe un gol al oaspeților marcat târziu în meci. Așadar, am ales din oferta Superbet cota de 1.80, oferită pentru ca Heidenheim să puncteze în cea de-a doua repriză.

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici