1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Paderborn vs. Aue

Paderborn vs. Aue, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 25.02.2022: Schimbări la oaspeți, în încercarea de a se salva

Dan Bara
Dan Bara

2022-02-23 23:47:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

25 Februarie 2022, 19:30

Paderborn

Paderborn

versus
Erzgebirge Aue

Erzgebirge Aue

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Paderborn v Erzgebirge Aue

Paderborn, ocupanta poziției a opta în Zweite Bundesliga, primește vineri, de la 19:30, vizita ultimei clasate, Aue. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Paderborn: Forma echipei, știri și statistici

Paderborn l-a numit în vară pe banca tehnică pe Lukas Kwasniok, iar rezultatele au fost excepționale inițial. După primele 10 etape, „alb-albaștrii” aveau 5 victorii și 3 remize, iar în următoarele șase runde au mai obținut două succese și alte trei egaluri. 

Acest parcurs a surprins lumea fotbalului, dat fiind că nimeni nu se aștepta ca Paderborn să se bată la promovare cu lotul modest pe care îl are. Dar, din etapa a 16-a, lucrurile au început să intre în normal și trupa lui Lukas Kwasniok s-a scufundat, încet-încet, în zona de mijloc a clasamentului. Practic, în ultimele 7 runde a mai adunat doar 5 puncte din cele 35 posibile, iar în prezent vine după patru jocuri la rând fără victorie. 

Cu 32 de puncte, Paderborn e pe locul 8, la 9 puncte de pozițiile 2 și 3, ocupate de Darmstadt și Hamburg, și la 10 puncte de liderul Werder Bremen. Situația ar fi fost cu totul alta dacă rezultatele de pe teren propriu ar fi fost pe măsura celor din deplasare. În clasamentul meciurilor disputate departe de casă, elevii lui Lukas Kwasniok sunt pe locul 2, cu 22 de puncte după 11 etape. Pe propria arenă situația e însă foarte proastă. În cele 12 confruntări de pe Benteler-Arena, Paderborn a obținut doar 10 puncte, linia de clasament fiind 2-4-6, golaveraj 15-18. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Erzgebirge Aue: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții nu au mai câștigat de nouă etape, perioadă în care au acumulat un singur punct. Deloc întâmplător, ocupă ultima poziție în clasament după cele 23 de runde disputate, având 15 puncte și un golaveraj de 20-45. Având cel mai slab atac și cea mai slabă apărare, nu e de mirare că trupa din fosta RDG și-a concediat antrenorul, numindu-l pe bancă pe bulgarul Pavel Dochev. 

Acesta are o experiență bogată în fotbalul nemțesc, începându-și cariera chiar la Paderborn, acolo unde a avut întâi un mandat de doi ani, apoi încă unul, de un an. După ce a pregătit mai multe formații din liga a doua și a treia germană, bulgarul a ajuns în iunie 2015 Erzgebirge Aue, care tocmai retrogradase din Zweite. A reușit să promoveze imediat, terminând pe locul secund în divizia a treia. Ulterior, lucrurile nu au mers foarte bine și Dotchev și-a dat demisia pe 28 februarie 2017, după un parcurs modest. 

A urmat o experiență la Hansa Rostock și o alta la Viktoria Köln, unde a avut rezultate nu foarte consistente, iar în februarie 2021 a semnat cu MSV Duisburg. Nici de această dată nu a avut mai mult succes și a fost demis în luna octombrie 2021.

Resemnat, probabil, a revenit la Erzgebirge Aue, dar nu pe bancă, ci ca director sportiv, pe 1 noiembrie 2021. Însă, cum rezultatele tandemului care conducea echipa, format din Marc Hensel și Carsten Muller, au fost dezastruoase, Dotchev a fost numit miercurea aceasta antrenor principal până la sfârșitul sezonului, și l-a luat ca asistent pe Hensel. 

Ceea ce e interesant e că bulgarul o cunoaște foarte bine pe Paderborn. Pe vremea când era jucător a evoluat timp de 7 sezoane pe Benteler-Arena, unde și-a încheiat, de altfel, cariera de fotbalist. Apoi, în anul imediat următor, a devenit antrenorul echipei. Cu toate acestea, Dotchev a pierdut ambele confruntări în care a avut-o pe Paderborn ca adversară, pe vremea când era la Hansa Rostock, în sezonul 2017-18. De asemenea, a pierdut și singurele două confruntări cu antrenorul adversarilor, Lukas Kwasniok, ambele disputate în ediția 2020-21, în care acesta din urmă o pregătea pe Saarbrucken. În tur, bulgarul era la Viktoria Koln și a cedat cu 0-2 acasă, iar în retur, când o preluase pe MSV Duisburg, a fost învins încă o dată, 1-4 în deplasare. 

Statistica actualei ediții ne arată că Aue este cea mai slabă formație de deplasare din campionat, având un palmares de 1-4-6, golaveraj 10-22. În cele 11 partide a scăpat cu poarta intactă o singură dată. 

Echipe probabile

Paderborn Echipă probabilă Paderborn
Portar Huth
Fundași Yalcin, Hünemeier, van der Werff, Justvan
Mijlocaşi Schallenberg, Schuster - Carls, Klement, Muslija
Atacanţi Pröger
Erzgebirge Aue Echipă probabilă Erzgebirge Aue
Portar Männel
Fundași Bussmann, Gonther, Barylla
Mijlocaşi Carlson, Hochscheidt, Schreck, Fandrich, Strauß
Atacanţi Owusu, Nazarov

Statistica meciurilor directe Paderborn v Erzgebirge Aue

Paderborn a câștigat ultimele două confruntări directe, marcând 12 goluri și primind 4, ambele succese fiind repurtate în deplasare. Și acasă stă bine în jocurile cu Aue, având cinci victorii și un egal în precedentele șase întâlniri. 

19.09.21 2BUN Aue Paderborn 1-4
09.05.21 2BUN Aue Paderborn 3-8
10.01.21 2BUN Paderborn Aue 2-1
09.03.19 2BUN Aue Paderborn 2-1
29.09.18 2BUN Paderborn Aue 1-0

Cote pentru Paderborn v Erzgebirge Aue

Victoria formației gazdă are o cotă de 1.57 la Superbet, aceeași cotație fiind propusă și pentru cel puțin două goluri marcate de aceasta. 

Paderborn vs Erzgebirge Aue Pont: Peste 2.5 goluri

Poate, dacă a schimbat antrenorul, Aue va avea în jocul de vineri un avânt suplimentar și va reuși să marcheze împotriva formației care i-a dat 12 goluri în precedentele două confruntări. Paderborn nu mai are nimic de pierdut pe final de sezon pentru că e clar că nu va retrograda, chiar dacă încă nu e salvată matematic, iar un ultim asalt către podium e tot ce mai poate fi încercat. Dar e la fel de clar și că nu va reuși să prindă nici măcar locul 3, pentru că bătălia e mare, iar echipele implicate sunt și mai mari. Însă, nici nu are altceva de făcut, așa că mă aștept la meciuri spectaculoase în viitorul apropiat. Din acest motiv am și ales pariul meu, Peste 2.5 goluri, la o cotă de 1.67, oferită de Superbet.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.67
Paderborn vs Erzgebirge Aue

25 Feb 22, 19:30

Miza: 6/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici