1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Osnabruck vs. Verl

Osnabruck vs. Verl, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 11.04.2022: Obiective diferite pentru cele două formații

Dan Bara
Dan Bara

2022-04-10 12:29:00

Germania 3

11 Aprilie 2022, 20:00

Osnabruck

Osnabruck

versus
Verl SC

Verl SC

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Osnabruck v Verl SC

Chiar dacă e abia pe locul 7, la 10 puncte de promovare, Osnabruck trebuie să tragă tare în confruntarea de luni, cu Verl, deoarece are la dispoziție trei restanțe și încă mai poate spera la Zweite Bundesliga. Aflați în continuare care e pontul meu pentru pariuri. 

Osnabruck: Forma echipei, știri și statistici

VfL Osnabruck are trei meciuri mai puțin față de formațiile aflate pe locurile 2 și 3, motiv pentru care e încă în cărțile promovării. Elevii antrenorului Daniel Scherning sunt neînvinși de trei etape, perioadă în care au obținut două victorii și un egal (1-1 acasă cu Braunschweig, locul 3). Oricum, bilanțul recent e cât se poate de favorabil, cu 6 victorii și 4 remize în precedentele 11 jocuri din campionat. 

Problema gazdelor e că nu au mai disputat un meci oficial de mai bine de două săptămâni din cauza unei epidemii de Covid în cadrul clubului, care a afectat atât o parte din staff, cât și o parte dintre jucători. O vreme, antrenamentele au fost anulate, iar condiția fizică ar putea să le creeze probleme fotbaliștilor lui Scherning. 

Statistica ne arată că aceștia au o singură înfrângere în precedentele 7 partide de acasă, 0-1 cu Kaiserslautern (liderul campionatului), perioadă în care au mai adunat trei victorii și tot atâtea egaluri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Verl SC: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții ocupă locul 17, primul retrogradabil, având 30 de puncte după 30 de etape. Șansele de a o ajunge pe Viktoria Berlin, formația aflată imediat deasupra, sunt reale, cu atât mai mult cu cât berlinezii au două meciuri în plus. Însă finalul de campionat se anunță foarte complicat, deoarece atât Viktoria, cât și Verl, par că s-au trezit în ceasul al 12-lea și au început să adune puncte la foc automat. Clubul din Berlin are două victorii în ultimele două etape, iar Verl are două victorii și un egal în ultimele trei etape.

Lucrurile par să fi căpătat o turnură favorabilă după numirea lui Michel Kniat pe banca lui SC Verl, acum 7 etape. Primele jocuri au fost complicate, bifând 4 înfrângeri consecutive, însă perspectivele sunt mult mai luminoase acum. Principala îmbunătățire din jocul oaspeților partidei de luni e cea adusă în defensivă, acolo unde lucrurile s-au îndreptat. Prin parcursul din ultimele etape, Verl nu mai e echipa cu cea mai slabă apărare din campionat. Golaverajul său e de 42-55 în acest moment. 

Un detaliu interesant ne arată că formația pregătită acum de Kniat, în ciuda unui parcurs destul de modest în deplasare, 3-5-7, golaveraj 21-28, nu a pierdut decât rareori la scor pe arenele adversarilor. În trei rânduri a cedat cu 2-0, iar o dată, cu 5-2. Ba, mai mult, a marcat în 11 dintre cele 15 jocuri disputate departe de casă, păstrându-și poarta intactă în două ocazii. 

Statistica meciurilor directe Osnabruck v Verl SC

Cele două formații nu au prea multe confruntări directe oficiale la activ în ultimii ani, însă s-au tot întâlnit în partide amicale. În turul actualei ediții de campionat, Osnabruck a câștigat cu 2-1 în deplasare, la capătul unei partide echilibrate, în care Verl a fost mai ofensivă. 

01.11.21 3LIG Verl - Osnabruck 1-2
05.09.20 AMI Verl - Osnabruck 2-2
22.01.20 AMI Osnabruck - Verl 2-3
09.01.16 AMI Verl - Osnabruck 2-3
24.05.03 RL Osnabruck - Verl 1-2

Cote pentru Osnabruck v Verl SC

Victoria gazdelor e cotată cu 1.58 de către Unibet. Folosind funcția „Creare pariu” putem încerca o variantă combinată, alcătuită din 1X și Peste 1.5 goluri, cota rezultată fiind 1.40. Dacă adăugăm și pariul conformă căruia Verl marchează maximum un gol, cota crește la 1.72. 

Osnabruck vs Verl SC Pont: Victorie Osnabruck

Gazdele vin după pauza cauzată de epidemia de Covid și s-ar putea să nu fie la capacitate maximă dar, chiar și așa, victoria nu ar trebui să le scape. Parcursul recent de acasă e foarte bun, lotul e net superior celui al adversarilor iar faptul că sunt încă în cursa pentru promovare ar trebui să le dea un impuls suplimentar. În mod normal, ar merita încercat pariul cu handicap asiatic (-1), la o cotă de 2.05 însă, așa cum am văzut, oaspeții nu pierd decât rareori la scor în deplasare, iar forma de moment e destul de bună. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici