1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. VfL Osnabruck - Dortmund II

VfL Osnabruck - Dortmund II: ponturi pariuri fotbal Germania. 27.05.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-05-26 21:01:00

Fotbal Germania 3. Bundesliga

27 Mai 2023, 14:30

Osnabruck

Osnabruck

versus
Borussia Dortmund II

Borussia Dortmund II

1.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Osnabruck v Borussia Dortmund II

Într-un meci extrem de important din ultima etapă a ligii a treia din Germania, VfL Osnabruck primește vizita celor de la Dortmund II. Partida dintre cele două formații este programată în cursul zilei de sâmbătă, pe Stadionul Bremer Brucke, de la ora 14:30. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două echipe, iar la final de articol veți găsi pronosticul meu.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Osnabruck: Forma echipei, știri și statistici

VfL Osnabruck a adunat 67 de puncte în 37 de etape, iar înaintea ultimei runde ocupă locul 3 în liga a treia din Germania. Primele două locuri duc direct în liga secundă, în timp ce poziția a treia asigură prezența în barajul de promovare. Pentru a-și asigura încheierea campionatului pe podium, gazdele au nevoie de cele 3 puncte. Osnabruck nu se poate culca pe o ureche, în condițiile în care principala urmăritoare, Wehen Wiesbaden, care e pe 4, are meci ușor cu Hallescher FC, trupă care e clasată peste linia retrogradării și și-a asigurat matematic menținerea în liga a treia cu o etapă înainte de final. Forma pe final de sezon e una excelentă pentru VfL. Din ultimele 6 etape, trupa de pe Bremer Brucke a câștigat 5 și a terminat o dată la egalitate. Cel mai recent meci a adus succesul din deplasare, cu Viktoria Koln, scor 2-0. Golgheterul formației este Ba-Muaka Simakala, autor a 18 goluri, jucător format de Borussia Mönchengladbach.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Borussia Dortmund II: Forma echipei, știri și statistici

Dortmund II și-a asigurat salvarea de la retrogradare după rezultatele bune obținute în ultima vreme. La un moment dat, formația secundă a Borussiei se găsea sub linia retrogradării, însă a adunat 8 puncte în ultimele 4 etape: victorii cu Elversberg (2-0) și Bayreuth (1-0), precum și remizele cu Viktoria Koln (1-1) și Erzgebirge Aue (3-3). Grație acestei perioade, oaspeții jocului nostru de sâmbătă au acumulat 45 de puncte și și-au asigurat matematic menținerea în eșalonul al treilea al fotbalului din Germania. Meciurile din deplasare au reprezentat călcâiul lui Ahile pentru Dortmund II în această stagiune. Din ultimele 3 partide disputate departe de propriul fief, Borussia a adus doar două puncte: cele două remize amintite mai sus, precum și înfrângerea de la Verl (1-2). 46-47 este golaverajul sezonului pentru Dortmund II, cu o medie de peste un gol primit per partidă. În 10 din ultimele 11 deplasări, Borussia II a încasat cel puțin un gol.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Osnabruck Echipă probabilă Osnabruck
Portar Kuhn
Fundași Traore, Gyamfi, Beermann, Kleinhansl
Mijlocaşi Kunze, Kohler, Tesche
Atacanţi Niemann, Engelhardt, Simakala
Borussia Dortmund II Echipă probabilă Borussia Dortmund II
Portar Ostrzinski
Fundași Ozkan, Dams, Collins, Rothe
Mijlocaşi Eberwein, Pfanne - Njinmah, Michel, Bamba
Atacanţi Tattermusch

Statistica meciurilor directe Osnabruck v Borussia Dortmund II

În ultimele 3 partide directe, VfL Osnabruck este neînvinsă. În sezonul 2021/2022 a reușit să se impună acasă cu 2-1, iar în deplasare a remizat 2-2, în timp ce în turul actualei stagiuni VfL Osnabruck s-a impus în deplasare cu 2-1.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Osnabruck v Borussia Dortmund II

VfL Osnabruck este considerată favorită în acest meci, iar eu mă aștept să obțină victoria. Forma de moment este excelentă, iar cele 3 puncte contează enorm în lupta pentru promovare. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria cu -1,5 goluri handicap pentru VfL Osnabruck. Această selecție are o cotă atractivă de 1,95.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Osnabruck vs Borussia Dortmund II Pont: Victorie Osnabruck

Din punct de vedere motivațional, singura formație care are pentru ce să tragă în ultima etapă este VfL Osnabruck. Gazdele pornesc cu prima șansă, iar în cazul unei victorii vor încheia campionatul pe podium. De cealaltă parte, Borussia Dortmund II și-a atins obiectivul, și-a asigurat matematic salvarea de la retrogradare. VfL Osnabruck a câștigat meciul din tur, iar eu mă aștept să se impună și în confruntarea de sâmbătă. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici