1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Nurnberg vs. Darmstadt

Nurnberg vs. Darmstadt, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 31.03.2023: Toate „directele” de la Nurnberg au fost GG

Dan Bara
Dan Bara

2023-03-29 21:11:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

31 Martie 2023, 19:30

Nurnberg

Nurnberg

versus
Darmstadt

Darmstadt

1.55

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Nurnberg v Darmstadt

Darmstadt a intrat în mini-pauza competițională cu o victorie, 2-0 cu Kaiserslautern, și a rămas pe primul loc în Zweite Bundesliga. Vineri, de la ora 19:30, o înfruntă pe Nurnberg, ocupanta poziției a 12-a, echipă care are încă emoții în privința evitării retrogradării. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Nurnberg: Forma echipei, știri și statistici

Nurnberg a câștigat doar de 8 ori în 25 de etape, pierzând în 12 rânduri, așa că nu poate fi prea surprinsă de situația din clasament. Momentan ocupă locul 12, cu 29 de puncte, fiind la 4 puncte de retrogradare. Totuși, în ultimele runde a făcut eforturi ceva mai mari și a reușit să strângă 7 puncte în 4 meciuri. 

Există însă un „dar”, acela că echipele pe care le-a învins în această perioadă, Braunschweig și Sandhausen, sunt două dintre cele mai modeste din campionat, ocupând locurile 16 și 18.Oricum, e bine pentru Nurnberg că s-a impus contra unor adversari în lupta pentru evitarea retrogradării, însă întrebarea care se pune este dacă va reuși să îi facă față liderului din clasament. 

Statistica ne arată că, de la startul sezonului, a cedat contra „greilor” Heidenheim, St. Pauli (de două ori) și Hamburg (de două ori). În tur, Darmstadt s-a impus cu scorul de 2-0. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Darmstadt: Forma echipei, știri și statistici

Până în etapa cu numărul 23, Darmstadt nu pierduse decât un singur meci, cel din prima etapă, atunci când jucase în inferioritate numerică încă din minutul 37 și cedase cu 0-2 la Regensburg. Însă ultimele două deplasări au consemnat înfrângeri consecutive, 0-1 la Heidenheim și 1-3 la Bielefeld. Ba, mai mult decât atât, în ambele jocuri a evoluat prost, fiind dominată destul de clar. 

Meciul de la Heidenheim era de așteptat să fie greu, deoarece adversarul e pe locul 2, la doar două puncte distanță. Însă întâlnirea cu Arminia, modesta ocupantă a locul 15, primul deasupra liniei roșii, a fost o dezamăgire și mai cruntă. Darmstadt a deschis scorul în minutul 54 prin Honsak, însă mijlocașul s-a accidentat patru minute mai târziu și a părăsit terenul. Din acel moment, gazdele au reintrat în joc și au egalat în minutul 72. Pe final, ghinionul a făcut ca Arminia să mai puncteze de două ori, în minutele 91 și 94. 

Totuși, liderul a avut replică în runda următoare. Contra destul de redutabilei Kaiserslautern, Darmstadt s-a impus cu scorul de 2-0, printr-o „dublă” a lui Stojikovic. De data aceasta, trupa lui Torsten Lieberknecht a dominat clar ostilitățile și, probabil, și-a recuperat încrederea șifonată de Heidenheim și Arminia Bielefeld. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Nurnberg Echipă probabilă Nurnberg
Portar Jensen
Fundași Castrop, Hubner, Schindler, Brown
Mijlocaşi Duman, Daehli, Flick, Tempelmann, Nurnberger
Atacanţi Duah
Darmstadt Echipă probabilă Darmstadt
Portar Schuhen
Fundași Riedel, Zimmermann, Muller
Mijlocaşi Bader, Manu, Mehlem, Gjasula, Holland
Atacanţi Tietz, Stojikovic

Statistica meciurilor directe Nurnberg v Darmstadt

Darmstadt a pierdut ultima deplasare la Nurnberg cu destul ghinion, însă aceea a fost singura înfrângere suferită pe terenul adversarului pe care urmează să îl reîntâlnească vineri. Anterior adunase două victorii și două egaluri. 

17.09.22 2BUN Darmstadt - Nurnberg 2 0
09.04.22 2BUN Nurnberg - Darmstadt 3 1
29.10.21 2BUN Darmstadt - Nurnberg 2 0
06.02.21 2BUN Darmstadt - Nurnberg 1 2
05.10.20 2BUN Nurnberg - Darmstadt 2 3

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Nurnberg v Darmstadt

Statistica ne mai arată și că toate cele cinci „directe” de la Nurnberg au consemnat goluri în ambele porți, așa că e bine să știți că Superbet propune o cotă de 1.90 pentru pariul GG. O variantă interesantă e și PSF2, cu o cotă de 1.80. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Nurnberg vs Darmstadt Pont: Victorie Darmstadt, cu handicap asiatic (0)

După ce ai parcurs aproape întreg campionatul fără să pierzi, o înfrângere are darul de a îți turna plumb în picioare. Totuși, Darmstadt chiar e o formație valoroasă și ambițioasă, bine organizată în teren, așa că ar trebui să dea o replică convingătoare celor de la Nurnberg. Gazdele, așa cum am văzut, se descurcă prost contra echipelor mari, iar dorința lui Darmstadt de a-și reface blazonul ar trebui să fie cheia partidei. Pariul meu e 2DNB, cu o cotă de 1.55 la Superbet - Pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici