Share

MSV Duisburg - FC Carl Zeiss Jena, Ponturi pariuri Germania 3.Liga, 03.06.2020, Gazdele luptă pentru promovare

Fotbal Germania

Cota: 2.35

Adaugat de: Burlacu Ștefan

02 Iun 2020 23:11 465 0
Logo MSV Duisburg
Logo FC Carl Zeiss Jena
MSV Duisburg
FC Carl Zeiss Jena
VS
20:00 03 Iunie 2020
Germania 3.Liga

Analiză și informații pentru MSV Duisburg v FC Carl Zeiss Jena

Venim cu un pont și din Liga a 3-a germană, de la partida dintre MSV Duisburg și FC Carl Zeiss Jena, meci din cadrul rundei cu numărul 29 și care e programat de la ora 20 00. Mai multe informații, dar și pontul gândit, în cele de mai jos.

MSV Duisburg: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

MSV Duisburg a revenit cu un eșec în întrecerea din liga a 3 germană. Echipa a pierdut cu 2-3 întâlnirea cu 1850 Munchen, după ce a condus cu 2-0. Un eșec, care a completat forma slabă dinainte de întrerupere. Un singur succes în ultimele 5 partide. O formă care ar trebui să o ingrijoreze pe Duisburg, mai ales că lupta pentru promovare e una extrem de disputată. 

Primele 8 clasate sunt despărțite de doar 3 puncte, astfel că bătălia va fi una dusă până în finalul sezonului. Faptul că fanii nu vor mai veni la meciuri, va face ca avantajul de pe propriul teren să dispară, iar unele meciuri să fie direct afectate de acest aspect. Dusiburg stă cel mai bine la capitolul meciuri acasă, cu 29 de puncte strânse și doar 2 eșecuri suferite. Și cel mai bun atac, cu 52 de goluri marcate.

Partida din această rundă pare să fie la îndemână, adversarul fiind cel mai slab clasat. Cu toate astea, Duisburg a arătat unele carențe în primul meci de la revenire, dar cu siguranță liderul a învățat din greșelile făcute și va încerca să se distanțeze în fruntea ierarhiei cu o victorie.

FC Carl Zeiss Jena: Forma echipei, știri și statistici

E Î Î Î Î

Jena este cea mai slab clasată formație la ora actuală. Echipa e lanterna roșie, cu doar 17 puncte strânse și un 62 de goluri încasate. Chiar dacă mai sunt 10 etape de disputat, cred că misiunea este una extrem de grea pentru Jena. Diferența față de de primul loc care menține în liga a 3 e de 16 puncte, iar la forma arătat, slabe șanse ca Carl Zeiss să se salveze.

Revenirea a însemnat un nou eșec, 0-1 cu Chemnitzer, o echipă de mijlocul clasamentului. Cu sau fără fani, lucrurile nu cred că se schimbă prea mult pentru formația de pe ultima poziție. În deplasare, Jena este ultima și la acest capitol cu doar 9 puncte adunate pe terenurie străine și cu un golavaraj negativ de -20. Parcursul nu îi dă deloc speranțe formației din Jena.

Echipa a avut în acest sezon și meciuri unde a încasat și 5 sau 6 goluri, astfel că împotriva unei formații ca Duisburg, orice e posibil. Evident, referindu-ne la proporțiile scorului. Mi-e greu să cred că Jena ar putea obține ceva în fața liderului, însă fotbalul oferă de cele mai multe ori și surprize.

Statistica meciurilor directe MSV Duisburg v FC Carl Zeiss Jena

În ultimele 5 meciuri directe, Duisburg s-a impus de 4 ori, în timp ce un meci s-a încheiat la egaliate. În ultima partidă directă, cea din tur, Duisburg s-a impus cu 2-1.

Cote pentru MSV Duisburg v FC Carl Zeiss Jena

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria la H a gazdelor, la o cotă de 1,95.

MSV Duisburg vs FC Carl Zeiss Jena Pont: Total goluri Duisburg - peste 2,5

Mă aștept la un meci bun făcut de Duisburg, care să întrerupă seria de eșecuri. Sigur, această formă slabă datează încă dinainte să se întrerupă sezonul, dar la ce luptă strânsă este în acest moment pentru promovare, cele 3 puncte sunt o adevărată gură de aer. Adversarul este unul modest, are cea mai slabă apărare din campionat și nu văd cum ar rezista în fața unei formații cu pretențiile celor de la Duisburg. Merg pe minimum 3 goluri marcate de gazde, la o cotă foarte bună!

Pont pariuri: Total goluri Duisburg - peste 2,5

Miza: 5/10

Cota: 2.35

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

MSV Duisburg vs FC Carl Zeiss Jena Pont: MSV Duisburg peste 1,5 goluri

Jena este cea mai slabă echipă din liga a treia din Germania, are de departe și cea mai slabă defensivă, încasând 62 de goluri după 28 de etape, cu 8 mai multe decât următoarea clasată. Nici nu este de mirare că este lanterna roșie cu șanse infime de salvare de la retrogradare. În deplasare are o medie de 3,71 goluri pe meci și joacă la liderul Duisburg care vine după o serie negativă cu o victorie și 4 eșecuri, așa că mă aștept la un meci în care Duisburg să-și verse nervii pe Jena pentru a pune sub saltea încă 3 puncte prețioase în lupta pentru promovarea în Zweite pentru că se află la egalitate cu alte 2 echipe. Un eșec nu ar fi deloc binevenit în această partidă și dacă ținem cont că Jena are deplasări în care a încasat 3, 5 sau 6 goluri (cea mai recentă deplasare fiind un 2-6 cu Magdeburg, locul 15), cred că vom asista la un festival de goluri din partea formației gazdă. Pentru completarea proiectului #cota2 am ales peste 1,5 goluri marcate de Duisburg la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: MSV Duisburg peste 1,5 goluri

Miza: 1/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

MSV Duisburg vs FC Carl Zeiss Jena Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Duisburg trebuie să iasă din pasa proastă prin care trece dacă vrea să promoveze în Zweite și meciul cu ultima clasată, Jena, nu putea fi mai potrivit pentru acest deziderat. Formația oaspete are cele mai multe eșecuri din liga a treia și cea mai permisivă apărare, în cel mai recent meci jucat afară, înainte de pauza forțată, a încasat 6 goluri de la o formație ce se află pe locul 15, așa că mizez pe o puzderie de goluri rapide marcate de gazde.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Miza: 5/10

Cota: 4.10

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

21

Castigate:

10

Pierdute:

9

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici