1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Meppen vs. Mannheim

Meppen vs. Mannheim, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 30.01.2022: În tur, Mannheim a câștigat cu 5-0

Dan Bara
Dan Bara

2022-01-29 09:56:00

Germania 3

30 Ianuarie 2022, 15:00

Meppen

Meppen

versus
Mannheim

Mannheim

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Meppen v Mannheim

Meppen și Mannheim, ocupantele locurilor 5 și 6 din liga a treia germană, se întâlnesc în meci direct duminică, de la ora 15:00, în cadrul etapei cu numărul 24. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri.

Meppen: Forma echipei, știri și statistici

La fel ca toate competițiile de mâna a treia, și eșalonul trei din Germania e plin de neprevăzut. Chiar dacă e adevărat că inclusiv la acest nivel poate exista un patron cu bani, care să investească inteligent, având oameni cu viziune în conducerea clubului, cel mai adesea, această zonă e una gri, iar lucrurile sunt lăsate destul de mult la voia întâmplării. O bună dovadă în acest sens e SV Meppen, formație care, în mod normal, ar fi retrogradat în ediția trecută, însă a fost salvată de insolvența lui KFC Uerdingen. Drept urmare, a luat startul pentru încă un sezon în 3.Bundesliga, iar noua ediție e total diferită de precedenta.

Trupa din nordul Germaniei ocupă locul cinci, cu 39 de puncte din 23 de meciuri, fiind la o distanță de un punct de ocupanta locului doi, Saarbruken, și la egalitate cu Kaiserslautern și Braunschweig, cluburi care ocupă locurile trei și patru. Așadar, dintr-o retrogradată, Meppen a devenit una dintre favoritele la promovarea în Zweite Bundesliga. 

Însă situația e departe de a fi ideală. Între etapele 13 și 20, elevii lui Rico Schmitt au înregistrat o serie extraordinară, cu 7 victorii și o înfrângere, dar apoi a urmat scurta pauză de iarnă și, la revenire, Meppen a fost de nerecunoscut, pierzând cu Kaiserslautern și Zwickau. Abia în partida de miercuri, din etapa intermediară, s-a obținut prima victorie din 2022, 1-0 la Verl, formație aflată în zona retrogradării. 

Statistica ne arată că echipa gazdă a câștigat 7 dintre cele 11 jocuri de pe teren propriu (7-1-3, golaveraj 21-10) și că o singură dată s-a întâmplat să nu marcheze acasă. Pentru jocul cu Mannheim, Meppen are destul de mulți indisponibili. Fotbaliști titulari sau rezerve cu multe meciuri la activ, precum Egerer, Fedl, Guder, Käuper și Evseev sunt accidentați, iar fundașul central titular Puttkammer este suspendat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mannheim: Forma echipei, știri și statistici

Revenită în 2019 în 3.Bundesliga, Waldhof Mannheim a încheiat ultimele două sezoane pe locurile 8 și 9, iar situația din prezent arată o creștere evidentă. Însă linia se trage la finalul sezonului și, până atunci, mai sunt 15 etape în care se pot întâmpla multe. Momentan, ocupă locul șase, cu 37 de puncte după 23 de meciuri și, prin urmare, ar putea să facă rocada cu Meppen dacă câștigă confruntarea de duminică. În plus, distanța până la poziția a doua, ocupata de Saarbrucken, e de numai trei puncte, ceea ce înseamnă că obiectivul promovării este cât se poate de palpabil. Dar, în același timp, cele trei înfrângeri din ultimele patru etape avertizează că nu prea mai e loc pentru pași greșiți. Chiar și așa, putem să remarcăm un detaliu statistic interesant, care lasă loc pentru puțin optimism în perspectiva confruntării de la Meppen. Waldhof are în momentul de față prestații mult mai slabe pe teren propriu decât în deplasare. Fără victorie în precedentele patru jocuri de pe arena sa, clubul din Baden-Württemberg are patru succese și o înfrângere în precedentele cinci meciuri disputate departe de casă.

După o serie de cinci runde fără înfrângere, perioadă în care adunase trei victorii și două remize, Mannheim a pierdut ultimul joc din 2021, 0-3 pe terenul puternicei Magdeburg, liderul campionatului. Poate că dezamăgirea acelui rezultat a contat mai mult decât era normal, iar revenirea din pauza de iarnă nu a fost sub cele mai bune auspicii. Trupa lui Patrick Glöckner a cedat și cu Dortmund II, 1-3 pe teren propriu, apoi a câștigat la Wurzburger Kickers, 2-1, pentru ca în etapa de marți să înregistreze încă un eșec, 0-1 cu Viktoria Koln.

Să notăm și faptul că, în vreme ce Meppen are în Luka Tankulic este cel mai bun marcator al său, cu 11 goluri, oaspeții se bazează pe doi oameni esențiali în atac, vârful Dominik Martinovic și extrema stângă Marc Schnatterer. Împreună, cei doi au înscris 18 dintre cele 35 de goluri ale sezonului și au contribuit cu 9 pase decisive.

Statistica meciurilor directe Meppen v Mannheim

24.08.21 3LIG Mannheim - Meppen 5 : 0
14.03.21 3LIG Mannheim - Meppen 0 : 1
08.12.20 3LIG Meppen - Mannheim 2 : 0
25.01.20 3LIG Meppen - Mannheim 0 : 1
27.07.19 3LIG Mannheim - Meppen 0 : 0

Mannheim are 6 victorii și 9 remize în cele 20 de confruntări directe de până acum, însă a câștigat doar una dintre cele 9 deplasări de pe terenul lui Meppen. Totuși, moralul îi e favorabil înaintea întâlnirii de duminică, dat fiind că a câștigat clar meciul din tur, scor 5-0. Statistica ne amintește și că SV Meppen a câștigat sezonul trecut ambele dispute, 2-0 acasă și 1-0 în deplasare.

Cote pentru Meppen v Mannheim

Meppen și Mannheim sunt destul de eficiente în atac, însă nu stau foarte bine din punct de vedere defensiv, așa că ne putem aștepta să vedem goluri în confruntarea directă. Superbet oferă o cotă de 1.90 pentru cel puțin trei reușite și o cotă de 2.05 pentru varianta GG și 3+. 

Meppen vs Mannheim Pont: Ambele marchează

După 5-0 în tur, formația vizitatoare speră să dea încă o dată lovitura, iar cea oaspete, să își ia revanșa. În același timp, partida este una foarte importantă pentru cele două cluburi și, evident, o victorie ar fi excepțională pentru echipa care ar reuși să o obțină. Statistica spune că Meppen a marcat în 10 dintre cele 11 jocuri de acasă, în vreme ce Mannheim a punctat în 13 dintre ultimele 15 etape, așadar ne putem aștepta la goluri în ambele porți.

Miza: 5/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici