1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Meppen vs. Kaiserslautern, Ponturi pariuri fotbal Germania 3, 31.07.2021: Goluri cu nemiluita, inclusiv un 7-6!

Meppen vs. Kaiserslautern, Ponturi pariuri fotbal Germania 3, 31.07.2021: Goluri cu nemiluita, inclusiv un 7-6!

Dan Bara
Dan Bara

2021-07-30 16:10:00

Germania

31 Iulie 2021, 15:00

Meppen

Meppen

versus
Kaiserslautern

Kaiserslautern

1.46

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Meppen v Kaiserslautern

Sâmbătă, de la ora 15:00, Meppen și FC Kaiserslautern se întâlnesc în etapa a secundă a ligii a treia germane. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Meppen: Forma echipei, știri și statistici

Meppen ar fi putut retrograda în vară, după ce a terminat sezonul pe locul 17, primul care ducea în liga a patra. Cumva, a rămas în cel de-al treilea eșalon, dar se pare că nu s-a învățat minte pentru că startul noii ediții pare să o găsească tot în zona incertitudinilor. În prima partidă de la debutul sezonului 2021-22 a cedat clar la Hallescher, 1-3, iar viitorul nu sună bine pentru clubul care anul trecut suferise cele mai multe înfrângeri și care avusese cel mai slab atac și a doua cea mai slabă apărare din întreaga competiție. 

Statistica ne arată că Meppen are o singură victorie în ultimele 10 partide, perioadă în care a marcat doar 6 goluri și a primit 19. 

Kaiserslautern: Forma echipei, știri și statistici

În 1983, pe vremea când eram în clasa a doua și încă nu înțelegeam prea bine ce se întâmplă, Universitatea Craiova urma să dea piept în sferturile de finală din Cupa UEFA cu FC Kaiserslautern, iar noi, cei mici, am învățat rapid că adversarul era o echipă mare din Germania, la care evoluau celebrii campioni mondiali Briegel, Thomas Allofs sau Brehme. Numele clubului și ale jucătorilor au rămas imprimate în mințile noastre de copii, la fel cum au rămas și cele ale eroilor din filme și din cărți, pentru ca mai apoi, ușor-ușor, odată cu trecerea timpului, să se estompeze. 

Dar, vorba lui Vali Sterian: „Unde s-au dus, când au apus, anii de sus ai gloriei lor?”. Ei bine, răspunsul e prozaic. Cei de la Kaiserslautern s-au dus încet, dar sigur, spre abis. Acum sunt în liga a treia, acolo unde ambiția de a ieși din mediocritate nu prea există. Ori, dacă există, aceasta e, de cele mai multe ori, o chestiune individuală.

De 5 ori campioni ai Germaniei, „diavolii roșii” sunt la al patrulea an consecutiv în 3. Bundesliga, acolo unde, între timp, au ocupat locurile 9, 10 și 14 (din 20 de echipe). În ultimul sezon, Kaiserslautern a fost greu de bătut dar, în același timp, a câștigat foarte puține partide. Aceasta pentru că, în 38 de etape, a obținut nu mai puțin de 19 remize!  Și, pentru conformitate, noul sezon l-a început tot cu o remiză, 0-0 pe teren propriu cu Braunschweig, recent retrogradată din Zweite. 

Faptul că prea multe rezultate de egalitate nu fac bine ambițiilor de promovare s-a văzut în ediția precedentă, în care clubul a încheiat la doar două puncte peste linia retrogradării. Față de câștigătoarea întrecerii, Dresda, „diavolii” au avut doar două înfrângeri suplimentare (11), dar și o diferență de 32 de puncte! 

Statistica meciurilor directe Meppen v Kaiserslautern

În ultimele 5 meciuri directe s-a înscris de fiecare dată în ambele porți și, de asemenea, s-au marcat câte cel puțin 4 goluri. Mergând ceva mai în urmă pe firul confruntărilor dintre cele două formații, descoperim un 7-6 antologic ce datează din 1997, câștigătoarea respectivei întâlniri fiind Kaiserslautern, echipă care era condusă de pe bancă de Otto Rehhagel.

27.02.21 3LIG Kaiserslautern - Meppen 2 : 2
24.10.20 3LIG Meppen - Kaiserslautern 3 : 2
07.03.20 3LIG Kaiserslautern - Meppen 3 : 3
14.09.19 3LIG Meppen - Kaiserslautern 6 : 1
18.05.19 3LIG Kaiserslautern - Meppen 4 : 2

Cote pentru Meppen v Kaiserslautern

1.85 e cota propusă de Superbet pentru o partidă cu minimum 3 goluri și, dată fiind statistica întâlnirilor directe, pariul pare tentant. De asemenea, același bookmaker dă o cotă de 1.74 pentru ca oaspeții să conducă fie la pauză, fie la final. 

Meppen vs Kaiserslautern Pont: 2-4 goluri

Statistica confruntărilor dintre cele două formații e impresionantă prin prisma numărului de goluri, însă realitatea momentului e că Meppen și Kaiserslautern au marcat, împreună, un singur gol în prima etapă, iar acela a venit din lovitură de la 11 metri. Nu cred că vom avea o remiză albă, mai ales pentru că formația gazdă e slabă în apărare. Dar, în același timp, nici nu mă aștept ca impresia insipidă pe care o fac oaspeții să se schimbe foarte curând. Destul de probabil, intervalul golurilor va fi între 2 și 4 reușite.

Miza: 6/10
Cota: 1.46
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici