1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Mainz – Stuttgart

Mainz – Stuttgart – Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga – 21.05.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-05-19 13:54:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

21 Mai 2023, 16:30

Mainz 05

Mainz 05

versus
VfB Stuttgart

VfB Stuttgart

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Mainz 05 v VfB Stuttgart

Meci capital pentru salvarea de la retrogradare pentru Stuttgart, în penultima etapă a Bundesligii, pe terenul celor de la Mainz. Mai sunt șase puncte rămase în joc, iar Stuttgart este pe loc retrogradabil, la o lungime distanță în spatele locului de baraj pe care, momentan, în ocupă Schalke. În funcție de rezultate, Stuttgart poate chiar și să se salveze direct. Pentru Mainz, meciul nu are nicio miză.

Mainz – Stuttgart este programat să înceapă duminică, de la ora 16.30, pe „Mewa Arena”. Pontul nostru vi-l oferim la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Mainz 05: Forma echipei, știri și statistici

Final de sezon fără miză pentru Mainz, aflată la mijlocul clasamentului. Tocmai de aceea a pierdut ultimele trei etape, iar în fiecare dintre aceste meciuri a încasat câte trei goluri. A fost 0-3 în fața celor de la Wolfsburg, urmat de un 2-3 pe teren propriu cu Schalke, apoi un 0-3 în deplasarea de la Frankfurt.

Paradoxal, rezultate care vin după victoria de răsunet de pe teren propriu în fața lui Bayern Munchen și după o serie de 10 etape consecutive fără înfrângere! Ceea ce spune multe despre atitudinea jucătorilor de la Mainz față de finalul de sezon.

Mainz are mai mulți jucători indisponibili. Burkardt, Hack, Kohr, Martin și Widmer sunt accidentați, în timp ce Hanche-Olsen este suspendat.  

ARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

VfB Stuttgart: Forma echipei, știri și statistici

Stuttgart speră într-o salvare directă de la retrogradare, așa cum a făcut-o sezonul anterior, grație unui gol marcat în prelungirile meciului din ultima etapă. Gol ce a urcat-o prima deasupra liniei retrogradării.

Acum, când mai sunt două etape, se află pe prima poziție retrogradabilă. Prima în „vizorul” lui Stuttgart este Schalke, aflată pe loc de baraj. Există mai multe variante, în funcție de rezultatele pe care le înregistrează și celelalte echipe.

În ultima etapă, Stuttgart a primit vizita lui Leverkusen, semifinalistă în Europa League. A obținut un punct, după ce a deschis scorul prin Guirassy de la punctul cu var.

Iar în ultima deplasare, Stuttgart a pierdut trei puncte mari pe terenul lui Hertha Berlin, ultima clasată. A fost o înfrângere care a cântărit mult, după ce Guirassy reușea să restabilească egalitatea.  

Stuttgart nu are jucători importanți care vor fi indisponibili.

50 RON FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Mainz 05 Echipă probabilă Mainz 05
Portar Zentner
Fundași Fernandes, Bell, Hanche-Olsen
Mijlocaşi da Costa, Stach, Lee, Martin – Ingvartsen, Onisiwo
Atacanţi Ajorque
VfB Stuttgart Echipă probabilă VfB Stuttgart
Portar Bredlow
Fundași Anton, Zagadou, Ito
Mijlocaşi Vagnoman, Karazor, Endo, Sosa – Silas, Tomas
Atacanţi Guirassy

Statistica meciurilor directe Mainz 05 v VfB Stuttgart

Mainz nu a mai câștigat în fața lui Stuttgart de cinci meciuri consecutive. În tur a fost la egalitate, 1-1, un meci care s-a disputat în 21 mai 2023. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză. Stuttgart a marcat prima prin Guirassy, iar Mainz a restabilit egalitatea prin reușita Ingvartsen, de la punctul cu var.

Tot egal a fost și ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit la Mainz. Era returul sezonului anterior, scor 0-0. Atunci, Stuttgart se salva in extremis grație unul gol marcat de Endo în al doilea minut de prelungire al meciului cu Koln!

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Mainz 05 v VfB Stuttgart

Ambele echipe vor marca, un pronostic alternativ, la o cotă de 1,60 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Mainz 05 vs VfB Stuttgart Pont: Stuttgart nu pierde (X2)

Este un meci cu miză doar pentru Stuttgart, care va trebui să dea totul pe teren pentru a nu pleca cu mâna goală și a spera la salvarea de la retrogradare. O înfrângere a lui Stuttgart, coroborată cu victorii ale lui Schalke și Bochum, ar putea însemna retrogradarea directă. Tocmai de aceea ne așteptăm ca întregul lot să fie capacitat la maximum, în fața unei grupări care a evoluat mai degrabă dezinteresată în ultimele trei etape. Mizăm pe faptul că Stuttgart nu va pierde (X2), la o cotă de 1,57 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Stuttgart nu pierde (X2)

1.57
Mainz 05 vs VfB Stuttgart

21 May 23, 16:30

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici