1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Mainz - Borussia Dortmund

Mainz - Borussia Dortmund. Ponturi pariuri fotbal Bundesliga. 16.03.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-03-16 07:48:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

16 Martie 2022, 19:30

Mainz 05

Mainz 05

versus
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Mainz 05 v Borussia Dortmund

Într-un meci restant din cadrul etapei cu numărul 25 din Bundesliga, Mainz joacă pe teren prorpiu cu Borussia Dortmund, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Mainz ocupă locul zece, cu 34 de puncte, în timp ce Dortmund este pe locul al doilea, cu 53 de puncte.

Mainz 05: Forma echipei, știri și statistici

Mainz are parte de un sezon liniștit sub comanda lui Bo Svensson. În acest moment, sunt 11 puncte față de locul de baraj și cel de retrogradare directă, dar sunt și zece puncte față de un loc de cupă europeană. Așadar, o poziție neutră, dar cu două meciuri restante, deoarece a fost amânat și meciul din weekend-ul precedent, cu Augsburg. Sunt 18 zile de la ultimul meci jucat de elevii lui Bo Svensson, dar au revenit  la antrenamente toți cei care au fost afectați de COVID. Astfel, vor lipsi Hack și Kohr, suspendați, în timp ce St Juste și Dahmen sunt accidentați. Atacantul Burkardt nu a mai marcat de zece etape, însă va juca titular alături de Onisiwo. Mainz are opt meciuri fără înfrângere pe teren propriu și are cinci victorii consecutive acasă. Mainz are a doua cea mai bună apărare din campionat, cu 29 de goluri primite, dintre care 12 pe teren propriu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Dortmund: Forma echipei, știri și statistici

Borussia Dortmund continuă lupta pentru titlu cu Bayern și are șansa de a se apropia la doar patru puncte de primul loc. În ultima etapă de campionat, Dortmund a câștigat doar cu 1-0 pe teren propriu cu codașa Bielefeld, după o prestație modestă. Elementele pozitive au fost revenirile lui Haaland și Reina, care au prins o jumătate de oră de joc. Antrenorul Marco Rose are probleme majore de lot, în special în apărare. Hummels, Akanji Guerreiro, Zagadou, Meunier și Schmelzer sunt indisponibili. De asemenea, Moukoko și Reus nu pot juca în această partidă. În aceste condiții, Haaland va juca ân atac, alături de Malen și Brandt, în timp ce defensiva se va baza pe Can și Pongracic în centru. Dortmund a câștigat ultimele patru deplasări pe terenul lui Mainz, iar Haaland a marcat o dublă la meciul din tur. 

Echipe probabile

Mainz 05 Echipă probabilă Mainz 05
Portar Zentner
Fundași Tauer, Bell, Niakhate (c)
Mijlocaşi Widmer, Barreiro, Stach, Martin - Lee -
Atacanţi Onisiwo, Burkardt
Borussia Dortmund Echipă probabilă Borussia Dortmund
Portar Kobel
Fundași Passlack, Can (c), Pongracic, Schulz
Mijlocaşi Dahoud, Bellingham - Wolf, Brandt, Malen
Atacanţi Haaland

Statistica meciurilor directe Mainz 05 v Borussia Dortmund

Borussia Dortmund s-a impus în tur cu 3-1. În ultimele șase partide jucate pe terenul lui Mainz, Dortmund are cinci victorii și o remiză. Ultimul succes al lui Mainz în fața propriilor fani datează din 2014

Cote pentru Mainz 05 v Borussia Dortmund

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,95 pentru o victorie a luiDortmund și o cotă de 2,65 pentru un meci cu cel puțin patru goluri.

Mainz 05 vs Borussia Dortmund Pont: Peste 2,5 goluri

Ambele echipe au probleme de lot, mai ales în apărare, de aceea atacul ar trebui să-și facă datoria. Mainz este o echipă puternică și care are un joc ofensiv, cu incisivul Burkardt în prim plan. Haaland este atuul lui Dortmund, cu Malen în linia a doua în mare formă. Merg pe o partidă cu cel puțin trei goluri, deoarece apărările nu sunt în formulă completă, dar liniile de atac oferă speranțe fanilor că se vor putea bucura. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 2,5 goluri

1.67
Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici