1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Magdeburg vs. Dortmund II

Magdeburg vs. Dortmund II, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 19.02.2022: Gazdele sunt aproape de liga a doua

Dan Bara
Dan Bara

2022-02-18 14:38:00

Germania 3

19 Februarie 2022, 15:00

Magdeburg

Magdeburg

versus
Borussia Dortmund II

Borussia Dortmund II

1.76

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Magdeburg v Borussia Dortmund II

Liderul din liga a treia germană, Magdeburg, primește sâmbătă, de la ora 15:00, vizita ocupantei locului 7, Dortmund II. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Magdeburg: Forma echipei, știri și statistici

FC Magdeburg a câștigat 18 din cele 26 de meciuri și se îndreaptă spre promovarea în Zweite Bundesliga, având 12 puncte avans față de ocupanta locului secund, Kaiserslautern. Conform presei germane, avantajul pe care trupa lui Christian Titz l-ar avea dacă ar câștiga din timp campionatul ar fi acela că ar putea să înceapă negocierile pentru transferuri înaintea altor echipe. 

„Alb-albaștrii” au un sezon excepțional. Aceștia au urcat pe primul loc începând din etapa a șaptea și, de atunci, nu au mai părăsit fotoliul de lider. Tripla campioană a Germaniei de Est a câștigat 10 dintre 13 meciuri de pe propriul stadion, obținând și două remize, iar statistica ne arată că ocupă prima poziție în clasamentul jocurilor de acasă, cu 28 de puncte. Lucrurile merg excelent și în deplasare, cu 26 de puncte din 13 partide. 

Neînvinsă de 12 etape, Magdeburg a marcat în fiecare dintre acestea. Până acum, e echipa cu cel mai bun atac al campionatului, având 57 de goluri marcate, și are a doua apărare, cu 25 de goluri primite. E interesant de remarcat că trupa lui Christian Titz a deschis scorul aproape în fiecare etapă (în 21 de meciuri din 26). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Borussia Dortmund II: Forma echipei, știri și statistici

Borussia Dortmund II a pierdut doar două din ultimele zece meciuri de ligă, luând 21 de puncte din 30 posibile în această perioadă. Conform presei germane, obiectivul clubului ar fi acela de a-și stabili o prezență constantă în liga a treia, ceea ce ar însemna că tinerii jucători ar putea fi testați fără griji la acest nivel. Însă menținerea în cel de-al treilea eșalon valoric nu e ușoară. În 2015, după trei ani petrecuți în 3. Liga, „Die Schwarzgelben” au retrogradat în cea de-a patra divizie, de unde abia au reușit să evadeze la finalul ediției trecute. Statistica ne arată că acesta e cel de-al cincilea sezon din ultimii 22 de ani pe care clubul din Westfalia îl petrece în liga a treia. 

„Galben-negrii” vin după două victorii consecutive, ambele repurtate contra unor echipe amenințate cu retrogradarea, Duisburg (locul 17, 3-1) și Havelse (locul 19, 1-0), rezultate care au permis trupei pregătite de Enrico Maassen să avanseze până pe locul șapte. În plus, să remarcăm că Dortmund II are prestații bune în deplasare, înregistrând 8 victorii în 13 apariții. 

Echipe probabile

Magdeburg Echipă probabilă Magdeburg
Portar Reimann
Fundași Bell Bell, Bittroff, T. Müller, Obermair
Mijlocaşi A. Müller, Kempicki, Condé, Ito, Conteh
Atacanţi Atik
Borussia Dortmund II Echipă probabilă Borussia Dortmund II
Portar Unbehaun
Fundași Maloney, Dams, Papadopoulos
Mijlocaşi Pohlmann, Pherai, Pfanne, Viet, Taz
Atacanţi Tattermusch, Nijnmah

Statistica meciurilor directe Magdeburg v Borussia Dortmund II

Cele două formații s-au întâlnit de cinci ori până acum și, în niciuna dintre aceste confruntări nu s-a impus echipa care s-a aflat pe teren propriu. La fel s-a întâmplat și în turul actualului sezon, când Magdeburg a reușit să câștige cu 2-0 în deplasare. 

11.09.21 3LIG Dortmund II - Magdeburg 0-2
13.04.08 RL Dortmund II - Magdeburg 0-1
26.09.07 RL Magdeburg - Dortmund II 0-2
07.04.07 RL Magdeburg - Dortmund II 2-2
14.10.06 RL Dortmund II - Magdeburg 1-3

Cote pentru Magdeburg v Borussia Dortmund II

Unibet oferă o cotă de 1.60 pentru victoria gazdelor. Așa cum știm, cotele în jurul valorii de 1.60 sunt cele care ne semnalează că o surpriză este foarte posibilă, așa că nu voi risca să pariez pe Magdeburg. Cei care doresc să meargă pe X2 au o cotă excelentă la Unibet, 2.17. 

Magdeburg vs Borussia Dortmund II Pont: Peste 2.5 goluri

Magdeburg e favorita partidei, însă Dortmund II vine și ea după o serie de rezultate bune. În plus, „galben-negrii” se descurcă bine în deplasare, acolo unde marchează frecvent, așa că mă aștept la o confruntare spectaculoasă, cu goluri în ambele porți și cu minimum trei reușite. Statistica ne arată că întâlnirile directe de până acum s-au încheiat favorabil pentru clubul aflat în deplasare, fie că a fost vorba de Magdeburg sau de Dortmund, așa că așteptăm de la formația vizitatoare un „sprijin” consistent pentru ca pariul nostru să iasă câștigător. Gazdele conduc autoritar campionatul și, în mod normal, ar trebui să își facă simțită prezența pe tabela de marcaj.

Miza: 5/10
Cota: 1.76
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici