1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Lohne vs. Hamburger SV II

Lohne vs. Hamburger SV II, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 30.11.2022: O mulțime de goluri în meciurile celor două formații

Dan Bara
Dan Bara

2022-11-29 19:19:00

Germania - Regionalliga Nord

30 Noiembrie 2022, 20:00

Lohne

Lohne

versus
Hamburger SV

Hamburger SV

1.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Lohne v Hamburger SV

Miercuri seara, la ora 20:00, Regionalliga Nord, liga a patra germană, programează confruntarea dintre Lohne și Hamburger II, formații în meciurile cărora se marchează, în medie, câte 3.9 goluri pe etapă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

Lohne: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele vin după două victorii pe teren propriu, 1-0 cu Bremer și 4-0 cu Hildesheim, însă linia de clasament a jocurilor de acasă e modestă, 5-0-5, cu un golaveraj de 17-14. De altfel, întreg sezonul e modest, iar confruntările cu Bremer și Hildesheim au fost primele din actuala ediție în care cei de la Lohne nu au primit gol. 

După 18 etape, aceștia ocupă locul 8, cu 26 de puncte, golaveraj 38-33. Recent, au întâlnit primele trei clasate și au pierdut cu Lubeck (locul 1, scor 0-1) și Hannover II (locul 2, scor 4-5) și au câștigat cu Jaddeloh (locul 3, scor 3-2). Statistica ne arată că formația „Blau-Weiss” a marcat în 16 dintre cele 18 etape. 

Media de goluri marcate și primite în partidele de campionat e de 3.9, ceea ce a făcut ca în 14 runde pariul Peste 2.5 goluri să iasă câștigător. Superbet oferă o cotă de 1.55 pentru minimum trei reușite în confruntarea de miercuri. Același bookmaker propune și cota 1.80 pentru pariul combinat GG și Peste 2.5 goluri. Un gol marcat de gazde în prima repriză are cota 1.95. 

PÂNĂ LA 2.000 BONUS ȘI 600 DE ROTIRI GRATUITE – CLICK AICI

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Și în partidele echipei a doua a lui Hamburg se marchează multe goluri. Statistica ne arată că în 10 dintre precedentele 11 etape s-a înscris în ambele porți (GG), iar media reușitelor e egală cu cea din jocurile lui Lohne, 3.9 pe etapă. 

Oaspeții vin după dezamăgirea suferită pe terenul liderului campionatului, Lubeck, acolo unde au pierdut la mare luptă cu scorul de 1-2. Respectivul rezultat a pus capăt unei serii excelente, în care se obținuseră cinci victorii și o remiză în șase etape. 

Momentan, Hamburg II ocupă locul 4, cu 35 de puncte. Distanța până la Lubeck a crescut acum la 9 puncte, iar regulamentul spune că doar prima clasată merge la barajul pentru promovare. Însă ceva speranțe mai sunt, deoarece are un golaveraj interesant, 43-27. Dintre toate cele 19 participante în Regionalliga Nord, doar Hannover II (locul 2) are mai multe goluri marcate, 44. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Lohne Echipă probabilă Lohne
Portar Dedovic
Fundași Duker, Tonnies, Heskamp, Przondziono
Mijlocaşi Bredol, Jansen, Westerhoff, Sarrach
Atacanţi Schepp, Demaj
Hamburger SV Echipă probabilă Hamburger SV
Portar Oppermann
Fundași Zumberi, Sommer, Hein, Andresen
Mijlocaşi Kilo, Velasco, Grosser
Atacanţi Fabisch, Beleme, Omohe

Statistica meciurilor directe Lohne v Hamburger SV

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum. 

40 DE LEI BONUS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Lohne v Hamburger SV

Casele de pariuri au scăzut cota pe victoria oaspeților de la 2.45 la 2.20. Varianta X2 are cota 1.42 la Betano, iar 2 DNB are cota 1.65 la Superbet. Același bookmaker propune o cotă de 3.25 pentru ca Hamburger II să conducă și la pauză, și la final. 

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Lohne vs Hamburger SV Pont: Ambele marchează

Lohne vine după trei meciuri în care s-au marcat 15 goluri, în vreme ce în 10 dintre precedentele 11 etape ale lui Hamburger s-a înscris în ambele porți. Probabil că și confruntarea directă, prima din istorie, va fi spectaculoasă, cu atât mai mult cu cât oaspeții vin după o înfrângere dureroasă, care i-a îndepărtat de fotoliul de lider. HSV II nu își poate permite să mai facă pași greșiți prea curând, așa că e forțată să atace și să câștige. Pariul meu e Ambele marchează, cu o cotă de 1.50 la Superbet - Pariuri sportive.

Germania - Regionalliga Nord

Ambele marchează

1.50
Lohne vs Hamburger SV

30 Nov 22, 20:00

Miza: 5/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici