1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Leipzig vs. Hansa Rostock

Leipzig vs. Hansa Rostock, Ponturi pariuri, Fotbal Cupa Germaniei, 19.01.2022: Oaspeții sunt la retrogradare, în liga a doua

Dan Bara
Dan Bara

2022-01-18 10:03:00

Fotbal Germania - Cupă

19 Ianuarie 2022, 19:30

Leipzig

Leipzig

versus
Hansa Rostock

Hansa Rostock

1.55

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Leipzig v Hansa Rostock

Leipzig, echipă care vine după două victorii consecutive în Bundesliga și care e la doar trei puncte de locul 4, joacă miercuri, în optimile de finală ale Cupei Germaniei, cu Hansa Rostock, formație amenințată cu retrogradarea din liga secundă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

După un start tumultos de campionat, RB a reușit să își găsească, în sfârșit echilibrul, iar momentan vine după două victorii consecutive, 4-1 cu Mainz, pe teren propriu, și 2-0 la Stuttgart. Evident, moralul e la cote înalte, cu atât mai mult cu cât succesul din weekend a adus prima victorie obținută în deplasare în actualul sezon din Bundesliga. 

Partida de la mijlocul săptămânii scoate în calea lui Leipzig o echipă mai mult decât accesibilă, așa că e de așteptat ca rezultatul să fie unul favorabil. În afara diferenței indiscutabile de moral și de valoare, Red Bull mai are și avantajul de a disputa partida pe teren propriu, acolo unde a câștigat șapte meciuri și a pierdut doar de trei ori, golaveraj 29-13.

Gazdele nu pot conta pentru jocul cu Hansa pe accidentații Emil Forsberg, Marcel Halstenberg și Dominik Szoboszlai, dar nici pe Ilaix Moriba și Amadou Haidara, plecați la Cupa Africii. Situația lui Haidara e chiar mai complicată de atât, jucătorul din Mali fiind aproape de un transfer în această iarnă. Manchester United și Newcastle sunt pe urmele sale, iar trupa de pe St James' Park e pregătită să achite clauza de reziliere, în valoare de 80 de milioane de euro. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hansa Rostock: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții ocupă locul 15 în Zweite Bundesliga, cu 20 de puncte, fiind la doar trei lungimi peste locul de baraj și la cinci de retrogradarea directă. De asemenea, au una dintre cele mai slabe linii ofensive din competiție, cu 21 de goluri marcate în 19 etape, iar defensiva e a treia cea mai slabă (32 de goluri primite) după cele ale lui Sandhausen și Ingolstadt. 

Fără victorie în campionat de șase etape, Hansa a revenit din pauza de iarnă cu o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu Hannover. Statistica actualei ediții ne arată că trupa din Rostock a câștigat doar de trei ori în deplasare în 10 partide. 

În turul anterior al Cupei Germaniei, hanseaticii au trecut emoții de Regensburg. Deși au condus cu 2-0, s-au văzut egalați în ultimele minute ale timpului regulamentar, apoi au intrat în cele două reprize de prelungiri, unde adversarii au preluat conducerea, dar Hansa a egalat în minutul 121. În cele din urmă, calificarea s-a decis la loviturile de departajare.

Echipe probabile

Leipzig Echipă probabilă Leipzig
Portar Gulacsi
Fundași Simakan, Orban, Gvardiol
Mijlocaşi Klostermann, Adams, Kampl, Angelino
Atacanţi Nkunku, Silva, Poulsen
Hansa Rostock Echipă probabilă Hansa Rostock
Portar Kolke
Fundași Neidhart, Meissner, Rossbach
Mijlocaşi Rizzuto, Rhein, Frode, Duljevic
Atacanţi Mamba, Breier, Verhoek

Statistica meciurilor directe Leipzig v Hansa Rostock

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din sezonul 2013-14, la capătul căruia RB a promovat în Bundesliga. Atunci, fiecare formație a câștigat pe terenul celeilalte. 

26.04.14 3LIG Rostock - RB Leipzig 0 : 1
23.11.13 3LIG RB Leipzig - Rostock 1 : 2

Cote pentru Leipzig v Hansa Rostock

Unibet propune o cotă de 1.65 pentru a nu marca ambele formații. Cota pentru victoria lui Leipzig fără gol primit e 1.72 la același bookmaker. De asemenea, putem încerca și varianta conform căreia gazdele câștigă ambele reprize, cota fiind 1.87. 

Leipzig vs Hansa Rostock Pont: Leipzig HA (-2)

Probabil că Leipzig va roti câțiva jucători în 11-le de start dar, chiar și așa, ar trebui să câștige fără probleme. Oaspeții au de rezolvat problema mult mai presantă a evitării retrogradării, așa că nu cred că vor reuși să fie foarte montați în confruntarea de miercuri.

Fotbal Germania - Cupă

Leipzig HA (-2)

1.55
Leipzig vs Hansa Rostock

19 Jan 22, 19:30

Miza: 5/10
Cota: 1.55
Status: Anulat

Leipzig vs Hansa Rostock Pont: Peste 3 goluri asiatic

Meciurile de cupă sunt destul de imprevizibile, a se vedea eșecul Borussiei Dortmund de aseară, așa că prefer să pariez pe goluri. Cele două formații sunt separate de 1 divizie, Bundesliga și Zweite, așa că Leipzig ar trebui să ne ofere un recital de goluri contra celor de la Hansa. Mai ales că Hansa este mai preocupată de evitarea retrogradării în 3. Liga, având una dintre cele mai slabe defensive din Zweite. Leipzig nu are un sezon atât de strălucit, este abia pe 7, în afara locurilor europene momentan, așa că o cupă câștigată ar fi bună, i-ar asigura o prezență europeană. Astfel, cred că gazdele vor trata meciul serios și mă aștept la o avalanșă de goluri la o cotă din oferta Unibet pariuri sportive

Miza: 1/10
Cota: 1.47
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici