1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Leipzig vs Frankfurt

RB Leipzig vs Freiburg – Ponturi Pariuri Germania Bundesliga 05.03.2022

Lavinia Benciu
Lavinia Benciu

2022-03-04 13:05:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

05 Martie 2022, 16:30

Leipzig

Leipzig

versus
Freiburg

Freiburg

1.58

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Leipzig v Freiburg

Leipzig primește vizita lui Freiburg în cadrul etapei cu numărul 25 din Bundesliga. Meciul este programat sâmbătă după-amiază, de la orele 16:30, pe Red Bull Arena. Formația gazdă este mare favorită, deși cele două echipe sunt la egalitate de puncte. În continuare puteți citi mai multe informații despre forma protagonistelor și un pont recomandat.

Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Leipzig este favorita caselor de pariuri în această întâlnire, dar întâlnește un adversar puternic, cu același număr de puncte.

Echipa gazdă este pe locul 4 în acest moment cu 40 de puncte acumulate după 24 de etape disputate. Este la 4 puncte în spatele lui Leverkusen și are același număr de puncte că și ocupantele locurilor 5 și 6, Freiburg, respectiv Hoffenheim.

Locul 4 asigura participarea în grupele Ligii Campionilor așa că bătaia pe acest loc este extrem de intensă.

Golaverajul 50:28 arată forța ofensivă demonstrată de Leipzig în acest sezon. De asemenea, defensiva ocupă locul 3 în clasamentul celor mai bune apărări din Bundesliga după cea a lui Bayern și cea a adversarei din acest meci. Christopher Nkunku este golgheterul formației cu 14 reușite în acest sezon. Mijlocașul francez și-a adus extrem de mult aportul în ofensiva gazdelor, iar acest lucru se vede și prin cele 7 pase de gol reușite până acum.

Forma echipei este excelentă. S-a calificat în optimile Europa League după ce a trecut de Real Sociedad și a reușit să se califice în semifinalele Cupei Germaniei după ce a învins-o pe Hannover cu scorul de 4:0. Nkunku a înscris primele 2 goluri are lui Leipzig.

În campionat se descurcă la fel de bine. A suferit o singură înfrângere în ultimele 5 etape și acel meci a fost împotriva liderului Bayern, încheiat cu scorul de 3:2. În rest, are victorii pe linie cu Wolfsburg, Koln, Hertha, Bochum și Hannover.

Nu se anunță absențe notabile în lotul formației gazdă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Freiburg: Forma echipei, știri și statistici

Freiburg are în față un meci extrem de important. Echipa ocupă locul 5 și este la egalitate de puncte cu adversara de azi, Leipzig și cu Hoffenheim, echipă ce ocupă locul 6. O victorie în acest meci o poate ține în cărți pentru un loc în grupele Ligii Campionilor.

Formația oaspete face un sezon grozav și acest lucru se vede și în golaverajul foarte bun. Ofensiva a reușit să marcheze 39 de goluri în cele 24 de etape disputate, iar apărarea a încasat doar 26 de goluri. În acest moment , Freiburg are cea mai bună defensivă, împreună cu cea a lui Bayern. Golgheterii lui Freiburg sunt Grifo și Holer, fiecare cu câte 5 goluri marcate în acest sezon.  Vincenzo Grifo a reușit 6 pase de gol, astfel că aportul său în atacul lui Freiburg este foarte important.

Forma echipei este destul de bună. A reușit să se califice în semifinalele Cupei Germaniei după ce a trecut de Bochum în prelungirile partidei, cu un gol în minutul 120.

În campionat se descurcă destul de bine în ultima perioadă. A suferit o singură înfrângere cu Koln, iar în rest a remizat cu Mainz și a câștigat cu Stuttgart, Augsburg și Hertha.

Yannik Keitel este accidentat și va lipsi în acest meci.

Statistica meciurilor directe Leipzig v Freiburg

Așa arată cele mai recente întâlniri dintre Freiburg și Leipzig. În meciul tur din acest sezon, cele două echipe au încheiat la egalitate 1:1, cu un total de 13 cornere, 8 dintre acestea fiind acordate lui Leipzig.

16.10.21               BUN       Freiburg              RB Leipzig           1:1          13 cornere

06.03.21               BUN       Freiburg              RB Leipzig          0:3          3 cornere

07.11.20               BUN       RB Leipzig          Freiburg              3:0          7 cornere

16.05.20               BUN       RB Leipzig           Freiburg              1:1          12 cornere

26.10.19               BUN       Freiburg              RB Leipzig           2:1          9 cornere

Cote pentru Leipzig v Freiburg

Unibet Pariuri Sportive oferă cota 1.58 pentru că în meci să se acorde peste 8.5 cornere. Dacă Freiburg primește peste 3.5 lovituri de colț, bifăm o cota frumușică de 1.90.

Leipzig vs Freiburg Pont: Peste 8.5 cornere

Din punctul meu de vedere, Leipzig va avea un meci mai dificil decât o arată cotele. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, așa că Leipzig trebuie să aibă mare grijă. În meciul tur, cele două formații au remizat 1:1, cu un total de 13 cornere. Merg pe lovituri de colț, întrucât apărările echipelor sunt printre cele mai bune și nu cred că vom avea prea multe ocazii fructificate.

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

Peste 8.5 cornere

1.58
Leipzig vs Freiburg

05 Mar 22, 16:30

Miza: 8/10
Cota: 1.58
Status: Pierdut

Sunt tipster in echipa PariuriX de la inceputul anului 2018 si ma axez pe urmatoarele campionate: Germania, Olanda, Norvegia, Ucraina, Anglia, Spania. Analizez de asemenea meciurile din Champions League si Europa League. Acesta nu este neaparat un job, sportul si pariurile sportive sunt o pasiune. In timpul liber imi place sa joc tenis si badminton. Lucrez la o companie multinationala, dar ma con ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici