1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Leipzig vs. Leverkusen

Leipzig vs. Leverkusen, Ponturi pariuri, Fotbal Bundesliga, 28.11.2021: Peste 2.5 goluri în fiecare meci de acasă al gazdelor

Dan Bara
Dan Bara

2021-11-26 10:22:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

28 Noiembrie 2021, 18:30

Leipzig

Leipzig

versus
Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Leipzig v Bayer Leverkusen

Leipzig primește duminică, de la ora 18:30, vizita celor de la Leverkusen, în una dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 13 din Bundesliga. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Leipzig: Forma echipei, știri și statistici

Dupa primele 12 etape Leipzig e pe locul 7, cu 18 puncte, la doar 3 puncte de locul 4, cel care duce in Liga Campionilor, și care e ocupat chiar de Leverkusen. De asemenea, e la 4 puncte de locul 3 si la 10 de liderul Bayern Munchen. Dupa o perioada excelenta, in care legase trei victorii si doua remize in toate competitiile, inclusiv un 2-2 cu PSG in Champions League si o victorie cu 2-1 contra Borussiei Dortmund, Leipzig a capotat in runda precedenta in deplasarea de la Hoffenheim, acolo unde a pierdut cu 2-0.

Sa tinem cont in analiza noastra si de faptul ca RB nu se descurca deloc bine in deplasare, dar e mult mai eficientă în fața propriilor fani. In campionat are doar 3 puncte departe de casa (din 6 partide), iar in Liga Campionilor a pierdut primele două confruntari de pe terenurile adversarilor, la Manchester City și la PSG. Pana acum, mizand doar pe jocurile de pe Red Bull Arena, a ramas in carti in Bundesliga, insa calificarea in primavara europeana a Champions League a fost compromisa.

Pentru confruntarea cu Leverkusen, trupa din fosta RDG poate fi increzatoare. Statistica meciurilor directe din ultimii ani ii e favorabila, iar in acest sezon a marcat in fiecare meci de pe teren propriu. Ba, mai mult, cu exceptia jocurilor cu Bayern si Club Brugge, a reusit sa perforeze de fiecare data poarta adversarilor de cate doua ori.

Moralul e și el ceva mai bun, dat fiind că, la mijlocul săptămânii, a reușit o victorie de proporții, 5-0 în deplasarea de la Club Brugge, în Liga Campionilor. Calificarea în fazele eliminatorii ale competiției e ratată, deoarece e la 4 puncte în spatele ocupantei locului secund din grupa sa, PSG, cu o etapă rămasă de disputat, dar are șanse ca în primăvară să ajungă în Europa League. Momentan e la egalitate de puncte cu cei de la Brugge și stă mai bine față de aceștia în meciurile directe, așa că în ultima rundă are nevoie să scoată cel puțin același rezultat ca și belgienii pentru a termina pe locul 3. În etapa a șasea, Leipzig primește vizita lui Manchester City, iar Club Brugge se deplasează la Paris pentru confruntarea cu PSG. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bayer Leverkusen: Forma echipei, știri și statistici

Leverkusen e pe 4 in Bundesliga, avand 21 de puncte, ceea ce înseamnă că situatia sa e departe de a fi stabila. In principal, motivul e dat de meciurile de acasa, acolo unde a luat doar 9 puncte din 18 posibile.

Clasarea pe locul pe care il ocupa in prezent (si care duce la finalul sezonului in Champions League) se datoreaza prestatiilor din deplasare. Leverkusen e a doua din Bundeslia in acest clasament, dupa Bayern, avand 12 puncte cucerite departe de propria arena. Totusi, mult mai bine sta in Europa League, acolo unde e sigură de câștigarea grupei după victoria obținută joi cu Celtic.

Asa cum spuneam, parcursul din actuala editie a fost unul instabil, cu multe fluctuatii. După primele 7 etape avea 5 victorii și o remiză, apoi a urmat o serie de 5 meciuri (în toate competițiile) în care nu a mai simțit gustul victoriei, fiind învinsă de Bayern și Wolfsburg în campionat și de Karlsruher în Cupă. Șirul rezultatelor nefavorabile a fost oprit în ultimele patru jocuri, perioadă în care a obținut un egal, 1-1 la Hertha, și trei victorii, 4-0 cu Betis și 3-2 cu Celtic în Europa League și 1-0 cu Bochum.

Pentru partida de duminică, moralul ar trebui să fie destul de bun, dat fiind că oaspeții sunt neînvinși în acest sezon în deplasare. Din luna august și până în prezent, Leverkusen a disputat 9 meciuri departe de casă, în campionat, Cupă și Europa League, câștigând 5 dintre acestea și remizând în patru ocazii. Merită remarcat și faptul că a marcat în fiecare dintre respectivele confruntări, păstrându-și poarta intactă în trei ocazii. 

Echipe probabile

Leipzig Echipă probabilă Leipzig
Portar Martinez
Fundași Klostermann, Orban, Gvardiol
Mijlocaşi Mukiele, Laimer, Kampl, Angelino - Nkunku, Forsberg
Atacanţi Silva
Bayer Leverkusen Echipă probabilă Bayer Leverkusen
Portar Hradecky
Fundași Frimpong, Tah, Tapsoba, Hincapie
Mijlocaşi Andrich, Demirbay - Adli, Wirtz, Diaby
Atacanţi Schick

Statistica meciurilor directe Leipzig v Bayer Leverkusen

Leverkusen nu a mai bătut-o pe Leipzig din aprilie 2018, perioadă în care RB a reușit trei victorii și trei remize. Ajutată de acest parcurs, formația din fosta RDG a reușit să termine fiecare dintre cele trei sezoane în fața lui Bayer. Confruntarea de duminică găsește trupa lui Gerardo Seoane într-o poziție superioară în Bundesliga, Leverkusen având 3 puncte în plus dar, cu o victorie, Leipzig ar egala-o la puncte și, grație golaverajului mai bun, ar depăși-o în clasament. 

30.01.21 BUN RB Leipzig - Leverkusen 1 : 0
26.09.20 BUN Leverkusen - RB Leipzig 1 : 1
01.03.20 BUN RB Leipzig - Leverkusen 1 : 1
05.10.19 BUN Leverkusen - RB Leipzig 1 : 1
06.04.19 BUN Leverkusen - RB Leipzig 2 : 4

Cote pentru Leipzig v Bayer Leverkusen

Betano oferă o cotă de 1.55 pentru cei care vor să parieze că se va marca în ambele porți. De asemenea, varianta GG și 3+ are cota 1.85 la același bookmaker. 

Leipzig vs Bayer Leverkusen Pont: Peste 2.5 goluri

În toate cele 6 partide disputate de Leipzig acasă s-au marcat câte cel puțin trei goluri, iar Leverkusen e o specialistă a deplasărilor, așa că sunt șanse mari ca și de această dată să asistăm la o încleștare spectaculoasă. Pariul meu e pe minimum trei reușite, iar Betano pariuri sportive oferă o cotă de 1.57 pentru cei interesați.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.57
Leipzig vs Bayer Leverkusen

28 Nov 21, 18:30

Miza: 5/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici