1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Koln vs. Holstein Kiel, Ponturi pariuri fotbal Germania, 26.05.2021: Oaspeții vin după trei meciuri cu cinci goluri!

Koln vs. Holstein Kiel, Ponturi pariuri fotbal Germania, 26.05.2021: Oaspeții vin după trei meciuri cu cinci goluri!

Dan Bara
Dan Bara

2021-05-25 12:44:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

26 Mai 2021, 19:30

Koln

Koln

versus
Holstein Kiel

Holstein Kiel

1.43

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Koln v Holstein Kiel

Prima manșă a barajului dintre Koln și Kiel se desfășoară miercuri, de la ora 19:30, iar returul este programat trei zile mai târziu. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Koln: Forma echipei, știri și statistici

Koln s-a salvat miraculos de la retrogradarea directă, reușind să prindă, prin jocul rezultatelor, barajul. „Țapii” s-au impus cu 1-0 în fața lui Schalke, iar Werder a pierdut acasă cu Gladbach, 2-4. Drept urmare, trupa din Bremen a luat calea ligii secunde, iar Koln a mai primit încă o șansă de a rămâne pe prima scenă. 

Per total, sezonul a fost de toată jena, dar lucrurile au luat o întorsătură ceva mai bună după demiterea lui Markus Gisdol și numirea lui Friedhelm Funkel pe banca tehnică, pe 11 aprilie, cu un mandat limitat. Din vară urmează să vină Steffen Baumgart, fost la Paderborn, iar Funkel are ingrata misiune de a-i ține acestuia echipa în prima ligă. Eforturile sale ar putea fi încununate de succes, dat fiind că rezultatele au fost destul de bune în ultima vreme. Koln avea o singură victorie acasă până la venirea lui Funkel, iar în ultimele trei meciuri de pe propria arenă a reușit două succese. În plus, a mai câștigat și la Augsburg, 3-2, singurul pas greșit din ultimele cinci runde fiind cel cu Freiburg, 1-4 pe teren propriu.

Toate acestea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ar fi avut și noroc. În ultima rundă, Koln a bătut-o pe ultima clasată, Schalke, cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Sebastian Bornauw în minutul 86. Acest rezultat s-a sincronizat favorabil cu cel de la Bremen, iar până la finalul săptămânii vom afla dacă „țapii” rămân sau nu în Bundesliga. 

Holstein Kiel: Forma echipei, știri și statistici

Kiel ar fi putut promova direct dacă ar fi câștigat confruntarea cu Darmstadt, din ultima etapă. A pierdut însă cu 3-2 acasă, risipind munca unui întreg sezon. Totuși, cu greu ar putea fi învinuită de ceva. Ghinionul a avut un rol însemnat în ceea ce s-a întâmplat cu echipa lui Ole Werner în ultimele runde din Zweite Bundesliga. Lovită de epidemia de Coronavirus, Kiel a fost nevoită să își amâne câteva meciuri la începutul primăverii, iar când a revenit, a fost obligată să joace din trei în trei zile. Chiar și așa, a făcut față până în ultimele două etape, când a capotat, pierzând cu același scor, 2-3, contra Karlsruher și Darmstadt. 

Cu o etapă în urmă, Kiel mai făcuse un 3-2, de această dată în favoarea sa, contra lui Regensburg. Elevii lui Ole Werner au terminat sezonul având cea mai bună apărare din campionat (35 de goluri primite), dar și-au văzut poarta perforată de 8 ori în ultimele trei etape!

Pentru cei care au urmărit Zweite Bundesliga, era clar că echipa nu va putea ține ritmul infernal la care a fost supusă, așa că e greu de spus că „vina” ratării promovării directe îi aparține. Iar Federația germană, avizată fiind de acest lucru, a programat barajul cu Koln la trei zile după încheierea sezonului! Aceasta în condițiile în care programul „țapilor” a fost cum nu se poate mai lejer, cu meciuri la fiecare final de săptămână!

Echipe probabile

Koln Echipă probabilă Koln
Portar Horn
Fundași Schmitz, Bornauw, Czichos, Katterbach
Mijlocaşi Ozcan, Meyer, Wolf, Hector, Kainz
Atacanţi Duda
Holstein Kiel Echipă probabilă Holstein Kiel
Portar Dahne
Fundași Neumann, Wahl, Lorenz, Van Den Bergh
Mijlocaşi Lee, Meffert, Bieler
Atacanţi Bartels, Serra, Reese

Statistica meciurilor directe Koln v Holstein Kiel

Cele două formații s-au mai întâlnit doar în ediția 2018-19 din Zweite Bundesliga, cea în care Koln a promovat de pe prima poziție, iar Kiel a terminat pe locul 6. Campioana acelui sezon a obținut 4 puncte din „directele” cu Holstein.

31.03.19 2BUN Köln - Kiel 4 : 0
20.10.18 2BUN Kiel - Köln 1 : 1

Cote pentru Koln v Holstein Kiel

Cred că FC Koln are prima șansă în prima manșă a barajului, iar cota pentru „1 solist” e 1.70 la Superbet. Dată fiind oboseala accentuată a oaspeților, e posibil ca echipa gazdă să marcheze minimum două goluri, cota pentru un astfel de pariu fiind 1.75 la Superbet. Koln a avut abia al treilea atac din Bundesliga, cu 34 de goluri, iar în confruntarea de miercuri se pare că nu poate conta pe principalul său atacant, Sebastian Andersson, accidentat cu Schalke, ceea ce înseamnă că Ondrej Duda are șanse mari să fie titularizat.

Koln vs Holstein Kiel Pont: Koln câștigă barajul

Dacă va rămâne în prima ligă, ceea ce este foarte probabil, după părerea mea, Koln nu va avea cu ce să se mândrească în fața fanilor. A avut șansă cu Schalke, apoi a avut iar șansă când a „primit-o” pe Kiel ca adversar la baraj, iar evitarea retrogradării, dacă se va produce, va lăsa un gust amar. E adevărat, ar fi mult mai tragic dacă Kiel ar ieși câștigătoare, „țapii” nemaiavând altceva de făcut decât să le ia urma celor de la Werder și Schalke, alte două cluburi care și-au bătut joc de ele și de suporteri. Din păcate pentru Kiel, faptul că a avut un program atât de încărcat în finalul de sezon ar putea fi echivalent cu ratarea promovării. Elevii lui Ole Werner au „fugit după doi iepuri”, ajungând și până în semifinalele Cupei Germaniei, unde au pierdut cu Borussia Dortmund, dar au eliminat-o pe parcurs pe Bayern Munchen.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Koln câștigă barajul

1.43
Koln vs Holstein Kiel

26 May 21, 19:30

Miza: 9/10
Cota: 1.43
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici