Share

Koln vs Fortuna Dusseldorf, Ponturi Pariuri Bundesliga, 24.05.2020, Țapii pleacă favoriți

Fotbal Germania

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

23 Mai 2020 23:45 755 0
Logo Koln
Logo Fortuna Dusseldorf
Koln
Fortuna Dusseldorf
VS
19:00 24 Mai 2020
Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Analiză și informații pentru Koln v Fortuna Dusseldorf

Venim cu un pont de la ultimul meci al etapei cu numărul 27 din Bundesliga, cel dintre Koln și Fortuna Dusseldorf, partidă ce e programată de la ora 19 00. Mai multe amănunte, dar și pontul gândit, în cele ce urmează.

Koln: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î E

Koln a ratat și ea victoria în etapa trecută, după ce a avut 2-0 și a condus până cu un sfert înainte de final. 2 puncte ratate de țapi, care au aratat însă un joc bun. Echipa se află doar pe poziția a 11, cu 33 de puncte de puncte adunate. Și zic doar pe locul 11, pentru că țapii au arătat că pot face meciuri bune și chiar contra echipelor din partea superioară a clasamentului. 

Koln are un atac bun, cu 41 de goluri marcate, mai multe decât Wolfsburg, formația de pe locul 6. Pratic, până la locul 5, cu excepția lui Frankfurt, care a jucat în etapa aceasta și are tot 41 de goluri marcate, țapii au cel mai bun atac. Lucru îmbucurător pentru o formație de nivelul celor de la Koln, care nu impresionează prin numele pe care le are în lot. Sigur, sunt jucători precum Kainz, Uth sau Cordoba, fotbaliști cu experiență în Bundesliga, dar nici unul nu iese în evidență. În meciurile de pe RheinEnergieStadion, parcursul a fost unul bun, dar inconstant. 20 de goluri marcate, dar și 5 eșecuri suferite.

Doar o absență pentru țapi, Risse, care este accidentat. Astfel, Gisdol poate alinia echipa din etapa trecută și speră să bifeze primul succes după pauza forțată din Bundesliga.

Fortuna Dusseldorf: Forma echipei, știri și statistici

E E E E V

Fortuna e în zona nisipurilor mișcătoare și trăiește periculos în acest final de sezon. Sigur, locul de baraj îți asigură o dublă manșă cu locul 3 din Zweite, însă nu ai garanția salvării de la retrogradare. Distanța față de Mainz, echipa care e prima deasupra liniei roșii e de 4 puncte, iar puncte sunt suficiente puse în joc. Jocul însă nu este unul care să dea speranțe, mai ales după prima etapă după pauză.

Doar 0-0 cu lanterna roșie, care e cotată la ora actuală una din cele mai slabe formații din Bundesliga. Asta nu înseamnă că Fortuna nu poate obține puncte cu formații mai bine clasate sau mai valoroase, dar mometan jocul nu este unul îmbucurător. Lupta va fi cu atât mai mare, întrucât Bremen e la doar 2 puncte în spatele Fortunei, în urma victoriei din această etapă și orice punct pierdut va fi extrem de important la final. În cele 13 meciuri din deplasare, Dusseldorf a obținut doar 10 puncte și a încasat nu mai puțin de 27 de goluri. Și 50 în total. 

Ayhan e suspendat, în timp ce Steffen e accidentat. De asemenea, Kownacki și Tekpetey sunt și ei incerți. Meciul va fi cu siguranță unul greu, dar Dusseldorf își va vinde scump pielea în fața țapilor.

Echipe probabile

Koln

Echipă probabilă Koln
Portar Horn
Fundași hizibue, Bornauw, Leistner, Katterbach
Mijlocaşi Skhiri, Hector (c) - Kainz, Uth, Jakobs
Atacanţi Cordoba

Fortuna Dusseldorf

Echipă probabilă Fortuna Dusseldorf
Portar Kastenmeier
Fundași Zanka, Hoffmann, Gießelmann
Mijlocaşi Zimmermann, Stöger, Morales, Berisha, Suttner
Atacanţi Karaman, Hennings (c)

Statistica meciurilor directe Koln v Fortuna Dusseldorf

În ultimele 5 partide directe, raportul este egal, 2-2, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În partida tur, Dusseldorf s-a impus cu 2-0.

Cote pentru Koln v Fortuna Dusseldorf

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria țapilor, la o cotă de 1,85.

 

Koln vs Fortuna Dusseldorf Pont: Total goluri Koln - peste 1,5

Se anunță un meci interesant între 2 formații din partea inferioară a clasamentului. Dusseldorf caută puncte pentu a se depărta de zona locurilor retrogradabile și chiar pentru a se salva matematic, în timp ce Koln e lipsită de griji, dar nu suficient încât să se relaxeze în etapele rămase. Va fi un meci între una din cele mai slabe apărări din campionat și cel mai bun atac, cu excepția top 5. Mă aștept la un meci cu goluri și mizez pe minimum 2 goluri marcate de țapi, la o cotă bună oferită de către cei de la Unibet.

Pont pariuri: Total goluri Koln - peste 1,5

Miza: 3/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Koln vs Fortuna Dusseldorf Pont: Koln DNB

FC Koln este o echipă de mijlocul clasamentului în Germania, fiind pe locul 11 însă având un joc destul de bun. Cel puțin în ultimele etape Koln a arătat bine, din păcate această pauză din cauza pandemiei venind destul de prost pentru ei, când își găsiseră un ritm. Totuși Koln a început relativ bine și după restart, remizând 2-2 cu Mainz într-o partidă pe care au dominat-o, au avut 2-0 însă au scăzut ritmul spre final. Fortuna Dusseldorf este în luptă pentru evitarea retrogradării, fiind pe 16 așadar loc de baraj. Echipa se descurcă slab în deplasare, având doar 2 victorii în 13 etape, venind după un 0-0 acasă cu Paderborn, meci foarte slab în care au fost doar 2 șuturi pe poartă. Consider astfel că FC Koln este favorită, pariul mergând pe victoria lor DNB (miză returnată in caz de egalitate) la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Koln DNB

Miza: 8/10

Cota: 1.35

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Koln vs Fortuna Dusseldorf Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Cele mai recente 6 meciuri jucate pe teren propriu de către Koln s-au soldat cu cel puțin 1 gol marcat până la pauză. O să mizez pe o confruntare care să se lase cu goluri, mai ales că echipa gazdă a pierdut printre degete victoria în etapa anterioară și va dori să-și facă rapid viața cât mai ușoară în fața celor de la Fortuna.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 6/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

4

Castigate:

0

Pierdute:

2

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici