1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Kickers Emden vs. Holstein Kiel II

Kickers Emden vs. Holstein Kiel II, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 16.05.2023: Gazdele au doar 3 victorii în 33 de etape

Dan Bara
Dan Bara

2023-05-15 21:08:00

Germania, Regionalliga Nord

16 Mai 2023, 19:30

Kickers Emden

Kickers Emden

versus
Kiel

Kiel

1.72

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Kickers Emden v Kiel

Marți, de la ora 19:30, liga a patra germană propune confruntarea dintre Kickers Emden și Holstein Kiel II, formații aflate în zona roșie a clasamentului din Regionalliga Nord. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Kickers Emden : Forma echipei, știri și statistici

Promovată în vara trecută, formația gazdă nu a reușit să facă față rigorilor din liga a patra germană și va retrograda la finalul sezonului. După 33 de etape are doar 15 puncte și e la o distanță de 29 de puncte față de primul loc care se salvează. 

Cifrele actualei ediții nu lasă loc de îndoială: Kickers are cele mai puține victorii din campionat, 3, cele mai multe înfrângeri, 24, cea mai slabă apărare, cu 90 de goluri primite, dar și cel mai slab atac, cu doar 39 de reușite. De asemenea, a primit gol în 28 de meciuri.

Să remarcăm și faptul că nu a marcat în aproape jumătate (16) dintre etapele disputate și în niciuna dintre precedentele cinci runde, perioadă în care a obținut un singur punct. 

Pe teren propriu a obținut o singură victorie în 16 partide, pierzând de 12 ori, fiind pe ultimul loc în top meciurilor de acasă. În meciurile de la Emden se marchează adesea multe goluri, media fiind de 3.3 pe etapă. Nu mai puțin de 12 dintre cele 16 etape au consemnat trei sau mai multe reușite. 

Statistica ne arată că cei de la Kikers au fost conduși în 20 de rânduri la pauză, iar în 19 dintre cele 33 de runde pariul conform căruia adversarii sunt în avantaj și la pauză, și la final, a fost câștigător. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Kiel: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe locul 14, cu 43 de puncte, ceea ce înseamnă că există șanse să cadă în eșalonul inferior la finalul sezonului. Prima poziție care garantează menținerea în Regionalliga Nord e cea de-a 14-a, iar distanța până la aceasta e de un singur punct. Dar Werder Bremen II, formația clasată imediat deasupra lui Holstein, are un meci în plus disputat, așa că o eventuală victorie contra lui Emden ar aduce beneficii importante. 

Un detaliu interesant e acela care ne arată că echipa a doua a lui Kiel e una dintre puținele din jumătatea a doua a clasamentului care are golaveraj pozitiv, 54-52. De la locul 10 în jos, doar Phonix Lubeck se mai află în această situație, iar Holstein tocmai s-a impus în etapa precedentă pe terenul acesteia cu scorul de 2-1.  

Statistica ne arată că oaspeții confruntării noastre au pierdut jumătate dintre meciurile disputate departe de casă, parcursul fiind de 2-6-8, golaveraj 17-30. Pretențiile de salvare de la retrogradare sunt justificate mai degrabă de partidele de acasă, acolo unde linia de clasament e incomparabil mai bună: 9-4-4, golaveraj 37-22. De asemenea, să notăm că Holstein a marcat în toate întâlnirile de pe teren propriu și în 10 dintre cele 16 deplasări. 

50 RON FREEBET PENTRU FIECARE MECI DIN SEMIFINALELE CHAMPIONS LEAGUE  – CLICK AICI

Echipe probabile

Kickers Emden Echipă probabilă Kickers Emden
Portar Djokovic
Fundași Eilerts, Bircan, Kugland, Jabbie
Mijlocaşi Goosmann, N'Diaye, Visser, Cordes, Osmani
Atacanţi B. Friesen
Kiel Echipă probabilă Kiel
Portar T. Dähne
Fundași Lelle, Mai, Kleine-Bekel, Gumpert
Mijlocaşi Voß, Sterner, Wolf, Kulikas
Atacanţi Obuz, Niehoff

Statistica meciurilor directe Kickers Emden v Kiel

Singura confruntare directă dintre cele două cluburi e cea din turul actualei ediții. Cei de Holstein s-au impus în luna septembrie cu scorul de 7-0 pe teren propriu. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Kickers Emden v Kiel

Victoria oaspeților are cota 1.30 la Superbet, aceeași cotă fiind propusă și pentru două sau mai multe reușite ale acestora. Pariul conform căruia Kiel punctează de minimum 3 ori are cota 1.95. O cotă interesantă, care merită încercată, e cea pentru 2 la pauză și la final: 1.75. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Kickers Emden vs Kiel Pont: Holstein Kiel II conduce la pauză

Gazdele au fost conduse la pauză în 20 dintre cele 33 de etape așa că nu cred că oaspeții vor sta prea mult pe gânduri înainte de a ataca poarta celei mai slabe formații din campionat, cu atât mai mult cu cât amenințarea cu retrogradarea e stringentă. Cu trei victorii în ultimele trei etape, perioadă în care au marcat de fiecare dată de câte cel puțin două ori, cei de la Kiel ar trebui să se impună fără mari probleme în jocul de marți. Pariul meu e 2 la pauză, cu o cotă de 1.72 la Superbet - Pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici