1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Karlsruher - Darmstadt, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 16.05.2020. Obiective diferite pentru cele două echipe

Karlsruher - Darmstadt, Ponturi Pariuri 2.Bundesliga, 16.05.2020. Obiective diferite pentru cele două echipe

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-05-15 00:30:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

16 Mai 2020, 14:00

Karlsruher U19

Karlsruher U19

versus
Darmstadt

Darmstadt

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Karlsruher U19 v Darmstadt

Karlsruher și Darmstadt se întâlnesc sâmbătă, de la ora 14:00, într-o partidă din etapa a 26-a în 2.Bundesliga, pentru care am selectat și un pronostic. Cele două formații reiau lupta în campionat cu obiective diferite.

Karlsruher U19: Forma echipei, știri și statistici

Karlsruher, una dintre echipele frumoase din Bundesliga în anii 90, se luptă azi să supraviețuiască în 2.Bundesliga. De altfel, în ultimii ani a „bătătorit” drumul între ligile 2 și 3 în ambele sensuri. Și în prezent, echipa lui Christian Eichner se află în mare dificultate.

Cu 9 etape înainte de final, Karlsruher are 24 de puncte și ocupă locul 17, fiind în poziție de retrogradare. Lucrurile încă mai pot fi reglate, dar evident echipa are nevoie de un restart bun. Față de locul de baraj este la un punct distanță, iar de certitdinea rămânerii în 2.Bundesliga este la o distanță de 4 puncte.

Cu doar trei zile înaintea jocului cu Darmstadt, în fruntea clubului s-a produs un „cutremur”. Președintele Ingo Wellenreuther și-a dat demisia, cu efect imediat. Un consorțiu care preia clubul, a condiționat acest lucru. Clubul era amenințat cu insolvența.

Va avea sau nu impact această schimbare la vârf asupra echipei, rămâne de văzut. Cert este că băieții lui Christian Eichner s-au pregătit în formulă completă începând de vinerea trecută. De atunci, antrenorul a reușit să programeze și trei partide 11 contra 11.

Raportat la ultimul meci disputat în 7 martie (scor 1-3 cu FC Heidenheim în deplasare), Karlsruher are două absențe, pe Christoph Kobald și Anis Ben-Hatira, ambii suspendați din cauza cartonașelor primite. În schimb, Kyoung-Rok Choi, Babacar Guèye și Burak Camoglu au fost refăcuți. Pentru a avea un efectiv complet, la prima echipă au fost promovați și trei jucători de la U19.

Darmstadt: Forma echipei, știri și statistici

Darmstadt reia campionatul de pe poziția a 6-a și are o singură opțiune pentru a spera să intre în lupta pentru promovare, să plece cu toate cele trei puncte. Formația lui Dimitrios Grammozis are un handicap de 9 puncte de surmontat față de Stuttgart (locul 2) și opt puncte față de Hamburger SV (locul 3). Antrenorul nu privește încă atât de parte, ci pentru moment speră ca echipa să continue trendul din momentul întreruperii sezonului.

Oaspeții reiau jocurile cu trei probleme de lot. Braydon Manu a avut probleme cu adductorii și nu contează pentru primele jocuri. Immanuel Höhn este la rândul lui nerefăcut, în timp ce Mathias Wittek are sezon încheiat. Dintre aceștia, doar Höhn a jucat în etapele dinaintea întreruperii, când Darmstadt a avut o serie de șapte meciuri fără înfrângere.

De altfel, trupa lui Grammozis este neînvinsă în 2020, iar în total are 10 partide consecutive fără înfrângere în 2.Bundesliga. În ultimele cinci etape, echipa a adunat 13 puncte din 15 posibile.

Statistica meciurilor directe Karlsruher U19 v Darmstadt

Cele două formații s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon. În campionat, în tur, partida s-a încheiat nedecis, 1-1. Apoi, în Cupa Germaniei, Karlsruher a câștigat la Darmstadt cu 1-0.

Cote pentru Karlsruher U19 v Darmstadt

Din informațiile prezentate de cele două cluburi înaintea reluării campionatului, Karlsruher a fost nevoită să cheme niște jucători Under 19 pentru a-și completa lotul. În schimb, antrenorul echipei din Darmstadt a vorbit înaintea deplasării că are dificultăți în a alege primul „11”, având cel puțin cinci jucători care ar putea să înceapă ca rezerve, dar în etapa viitoare să fie titulari. Asta spune ceva, că oaspeții prind acest start mai bine organizați, cu mai multe soluții. Având în vedere și forma sportivă a celor două formații în momentul întreruperii, un succes al echipei Darmstadt pare posibil. Superbet oferă cota 2.70 pentru pronostic 2 și cota 1.89 la victorie oaspeți cu returnare miză la scor egal.

Karlsruher U19 vs Darmstadt Pont: Total goluri meci: 0-2

În ultimii 20 de ani, cele două formații s-au înfruntat de opt ori. Nu s-a marcat niciodată mai mult de două goluri, ba chiar s-au consemnat trei rezultate de 0-0. Pentru 0-2 goluri și în acest meci, Superbet acordă cota 1.85. Puțin probabil ca formațiile să arunce acum totul în luptă, doar după câteva zile de pregătire. Forma sportivă încă este în suferință.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Total goluri meci: 0-2

1.85
Karlsruher U19 vs Darmstadt

16 May 20, 14:00

Miza: 6/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici