1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Kaiserslautern vs. Paderborn

Kaiserslautern vs. Paderborn, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 12.08.2022: Se așteaptă un meci spectaculos vineri seara

Dan Bara
Dan Bara

2022-08-10 14:58:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

12 August 2022, 19:30

Kaiserslautern

Kaiserslautern

versus
Paderborn

Paderborn

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kaiserslautern v Paderborn

Kaiserslautern, ocupanta poziției a doua în Zweite Bundesliga, primește sâmbătă, de la ora 19:30, vizita echipei clasate imediat sub ea, Paderborn. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Pariază la Winner pe meciul dintre Kaiserslautern vs Paderborn cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Kaiserslautern: Forma echipei, știri și statistici

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei din liga secundă germană pune față în față două echipe spectaculoase, FCK și Paderborn, ocupantele pozițiilor 2 și 3, echipe ce au adunat 7, respectiv 6 puncte din primele trei runde. 

Kaiserslautern, fostă campioană a Germaniei, vine după trei ani petrecuți în liga a treia și, evident, obiectivul sezonului e evitarea retrogradării. La finalul lunii mai a câștigat barajul cu Dynamo Dresda, 0-0 acasă și 2-0 în deplasare, iar perioada de pregătire, la fel ca și primele confruntări oficiale, a arătat că elevii lui Dirk Schuster au un bun potențial ofensiv, marcând în absolut toate meciurile. De altfel, doar contra lui Freiburg, în Cupă, au punctat o singură dată, toate celelalte întâlniri consemnând câte cel puțin două reușite. În același timp, să remarcăm și faptul că apărarea e destul de modestă, cu gol primit în toate partidele oficiale și în jumătate dintre „amicale”. 

Probabil că e nevoie de ceva mai mult timp pentru ca lucrurile să se sudeze, dat fiind că în vară au fost efectuate transferuri consistente, care ar trebui să ajute în mod semnificativ echipa. FCK a adus întăriri din Bundesliga, precum Andreas Luthe și Erik Durm, dar și alți fotbaliști interesanți precum Lars Bunning (Meppen) și Ben Zolinski (Erzgebirge). 

„Diavolii roșii” au început foarte bine, câștigând cu Hannover (2-1) și St. Pauli (2-1) pe teren propriu și remizând la Kiel (2-2). De asemenea, un alt rezultat care s-ar putea dovedi favorabil pe termen lung e cel cu Freiburg, 1-2 în Cupa Germaniei. Fiind eliminată rapid de finalista de anul trecut, nou-promovata are șansa de a se concentra mai mult pe campionat, fără să cadă în plasa în care se prind, în mod obișnuit, foarte multe echipe ce nu au nicio șansă să câștige trofeul, dar avansează atât cât pot, iar oboseala acumulată suplimentar ajunge să le încurce, în cele din urmă, toate planurile. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paderborn: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții au terminat pe locul 7 ediția precedentă din Zweite, la 9 puncte de locul 3. Lucrurile ar fi putut sta mult mai bine dacă nu ar fi existat dezechilibrul dintre rezultatele din deplasare și cele de acasă. Pe teren propriu, Paderborn a reușit doar 4 victorii, în vreme ce, departe de propria arenă, a câștigat de 9 ori. 

Debutul noii ediții a schimbat situația. Trupa lui Lukas Kwasniok s-a impus în ambele jocuri de pe Home Deluxe Arena, 5-0 cu Karlsruher și 4-2 cu Hannover, și a pierdut la Dusseldorf, 1-2. În confruntarea cu Fortuna a practicat un joc bun, a dominat, însă șansa a fost de partea gazdelor. 

În vară, echipa s-a întărit defensiv prin aducerea lui Robin Bormuth, de la Karlsruhe. Și atacul a fost consolidat prin venirea lui Robert Leipertz de la Heidenheim. 

Echipe probabile

Kaiserslautern Echipă probabilă Kaiserslautern
Portar Luthe
Fundași Durm, Tomiak, Kraus, Zuck
Mijlocaşi Ritter, Niehues - Zimmer, Wunderlich, Hanslik
Atacanţi Boyd
Paderborn Echipă probabilă Paderborn
Portar Huth
Fundași Heuer, van der Werff, Hoffmeier
Mijlocaşi Schallenberg - Justvan, Muslija, Leipertz, Obermair
Atacanţi Conteh, Pieringer

Statistica meciurilor directe Kaiserslautern v Paderborn

Cum FCK vine din diviziile inferioare, întâlnirile directe dintre cele două formații au lipsit în ultimii ani. Dar e interesant de remarcat faptul că în sezonul 2015-16, în care Kaiserslautern a retrogradat din Zweite Bundesliga, ocupând ultimul loc, „diavolii roșii” au câștigat ambele confruntări cu Paderborn, 1-0 acasă și 4-0 în deplasare. 

12.02.16 2BUN Paderborn - Kaiserslautern 0-4
24.08.15 2BUN Kaiserslautern - Paderborn 1-0
27.01.14 AMI Paderborn - Kaiserslautern 2-3
13.12.13 2BUN Kaiserslautern - Paderborn 0-1
20.07.13 2BUN Paderborn - Kaiserslautern 0-1

Cote pentru Kaiserslautern v Paderborn

Superbet o cotează pe Paderborn drept favorită în duelul de vineri, cu o cotă de 2.55 la victorie. Gazdele au cota 2.65, iar varianta 1X are cota 1.53 la același bookmaker. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Kaiserslutern vs Paderborn cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Kaiserslautern vs Paderborn Pont: Peste 2.5 goluri

Oficialii gazdelor se bucură pentru startul bun de campionat, sugerând că e nevoie să se strângă punctele necesare salvării de la retrogradare cât mai curând, pentru a se evita presiunea din finalul de sezon. Și adevărul e că lipsa de experiență a „diavolilor” va trebui să își facă simțită prezența la un moment dat. S-ar putea ca un prim astfel de moment să fie consemnat în întâlnirea cu Paderborn, formație care e mult mai pregătită pentru a lupta pentru podium. Chiar dacă oaspeții au pierdut în ultima deplasare, ei au dominat destul de clar întâlnirea, iar rezultatele de anul trecut ne arată că aceștia formează o foarte bună echipă de deplasare. Probabil că vineri seara vom vedea goluri, cel puțin trei, așa cum a fost cazul în toate etapele pe care Kaiserslautern și Paderborn le-au disputat până acum. Pariul meu e Peste 2.5 goluri, cu o cotă de 1,70 la Betano pariuri sportive.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Peste 2.5 goluri

1.70
Kaiserslautern vs Paderborn

12 Aug 22, 19:30

Miza: 6/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici