1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Kaiserslautern vs. Dortmund II

Kaiserslautern vs. Dortmund II, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 30.04.2022: Așteptăm goluri în jocul de sâmbătă

Dan Bara
Dan Bara

2022-04-29 10:19:00

3.Bundesliga

30 Aprilie 2022, 15:00

Kaiserslautern

Kaiserslautern

versus
Borussia Dortmund II

Borussia Dortmund II

1.80

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Kaiserslautern v Borussia Dortmund II

Kaiserslautern, echipa clasată pe locul secund în cel de-al treilea eșalon al fotbalului german, are nevoie de victorie în partida programată sâmbătă, de la ora 15:00, contra lui Dortmund II. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Kaiserslautern: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele au pierdut contactul cu liderul Magderburg, aflat la 9 puncte distanță, însă ocupă în continuare locul secund, cu 63 de puncte. Lupta pentru promovarea directă va fi foarte dură în ultimele patru etape pentru că ocupanta locului 3, Braunschweig, are 61 de puncte și un meci mai puțin disputat. Din liga a treia germană promovează direct ocupantele primelor două locuri, iar formația de pe poziția a treia merge la baraj. 

Deja, weekendul trecut, FCK a făcut un pas greșit la Wehen, acolo unde a pierdut cu scorul de 1-2, deși a dominat confruntarea. Însă echipa lui Marco Antwerpen a trecut printr-o mulțime de greutăți pe parcursul sezonului și cred că e capabilă să se regrupeze și să treacă peste frustrarea acelui rezultat care a oprit o serie de șase etape fără înfrângere, perioadă în care se obținuseră cinci victorii și un egal. 

Kaiserslautern a avut un start de sezon foarte slab. După primele 8 etape avea o singură victorie, iar la mijlocul lui septembrie era aproape de retrogradare. Conducerea a avut tactul de a nu-l demite pe Antwerpen și rezultatele au început să apară. Din candidată la retrogradare, a ajuns pe podium și, cu puțin noroc, poate termina pe locul secund, promovând direct în Zweite Bundesliga.

Chiar dacă partida de la Wehen a fost pierdută, trupa de pe Fritz Walter Stadion poate privi încrezătoare confruntarea cu Dortmund II pentru că rezultatele de acasă sunt foarte bune. În clasamentul jocurilor de pe teren propriu e lider, la egalitate cu Magdeburg, iar în ultimele patru partide are tot atâtea victorii. Trupa lui Marco Antwerpen a adunat 9 victorii și 1 remiză în cele mai recente 10 meciuri disputate în fața propriilor fani.

Borussia Dortmund II: Forma echipei, știri și statistici

Echipa a doua a lui Dortmund ocupă poziția a noua, cu 46 de puncte, și nu e amenințată cu retrogradarea. Totuși, rezultatele sale din ultima vreme au fost foarte slabe, înregistrând o singură victorie și 6 înfrângeri în ultimele nouă etape.

Deși are în rândurile sale mulți tineri fotbaliști foarte talentați, Borussia II nu poate gestiona foarte bine meciurile de campionat atât din cauza medie foarte scăzute de vârstă, sub 22 de ani, dar și pentru că aici ajung fotbaliști care speră să treacă rapid la echipa mare. În consecință, rezultatele sunt inconstante, așa cum s-a văzut deja în actuala ediție, pe care Dortmund II a început-o foarte bine, cu 14 puncte obținute din primele șapte jocuri.

Trupa lui Enrico Maassen stă, în mod paradoxal, mai bine în clasamentul jocurilor din deplasare decât în cel al partidelor de acasă. Pe propria arenă a câștigat doar de 4 ori în 17 runde, golaveraj 16-17, în vreme ce pe stadioanele adversarilor a reușit 9 victorii în 16 etape, golaveraj 28-22. 

Statistica meciurilor directe Kaiserslautern v Borussia Dortmund II

Singura confruntare directă dintre cele două formații a fost cea din turul actualei ediții, încheiată cu scorul de 0-0. 

Cote pentru Kaiserslautern v Borussia Dortmund II

Cei care doresc să parieze pe un succes al formației gazdă au la dispoziție o cotă de 1.53 în oferta Superbet. De asemenea, minimum două reușite ale gazdelor sunt cotate cu 1.65, iar varianta GG, ambele marchează, are o cotă de 1.90 la același bookmaker. 

Kaiserslautern vs Borussia Dortmund II Pont: Peste 2.5 goluri

Gazdele sunt aproape de promovarea directă, însă nu își mai pot permite pași greșiți în ultimele etape. Un astfel de pas au făcut weekendul trecut, în înfrângerea ghinionistă de la Wehen, dar acolo măcar au făcut un joc bun și au dominat ostilitățile. Practic, din noiembrie și până acum, Kaiserslautern a fost absolut impresionantă, suferind doar 2 înfrângeri în 21 de etape și câștigând de 14 ori. De partea cealaltă, Dortmund II a adunat 9 victorii în deplasare și a marcat în 14 dintre cele 16 jocuri disputate departe de casă, așa că ne putem aștepta la o confruntare spectaculoasă, cu goluri în ambele porți și cu minimum trei reușite. Cota Superbet pentru Peste 2.5 goluri e 1.80.

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici