1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Ingolstadt vs. St. Pauli

Ingolstadt vs. St. Pauli, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 26.02.2022: Gazdele, puse în dificultate atunci când au posesia balonului

Dan Bara
Dan Bara

2022-02-24 15:13:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

26 Februarie 2022, 14:30

Ingolstadt

Ingolstadt

versus
St. Pauli

St. Pauli

1.66

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Ingolstadt v St. Pauli

Penultima clasată în Zweite Bundesliga, Ingolstadt, primește sâmbătă vizita fostului lider al clasamentului, St. Pauli, într-o confruntare programată la ora 14:30. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Ingolstadt: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă penultimul loc în liga a doua germană, având 15 puncte, tot atâtea câte are și „lanterna roșie”, Aue. Cum distanța până la poziția a 16-a, cea care duce la barajul pentru evitarea retrogradării, e de 10 puncte, iar până la finalul sezonului mai sunt 11 etape, e destul de clar că sunt șanse minime ca Ingolstadt să se salveze. Cu doar 3 victorii în 23 de partide, bavarezii au al doilea cel mai slab atac, cu 21 de goluri, și a doua cea mai slabă apărare, cu 42 de goluri primite, fiind „devansați” la aceste capitole doar de codașa Aue. 

Seria comparațiilor defavorabile nu se încheie aici, însă vom mai aminti doar faptul că trupa lui Rudiger Rehm e cea mai slabă echipă de teren propriu din campionat, având doar 7 puncte câștigate în 11 meciuri, la fel ca și Erzgebirge Aue. Până acum, clubul din Bavaria a câștigat o singură dată acasă, învingând-o pe Dynamo Dresda, ocupanta poziției a 14-a. 

Chiar dacă e virtual condamnată, Ingolstadt vine după o serie destul de bună, în care a scos două rezultate formidabile, învingând-o pe Nurnberg în deplasare cu 5-0 și remizând pe terenul liderului Werder Bremen, 1-1. Între cele două partide a făcut și un mare pas greșit, terminând la egalitate, 0-0 pe teren propriu, cu Sandhausen, formația aflată pe 16, locul care duce la baraj.  

Un detaliu care merită remarcat e acela care ne arată că, atunci când are posesia, Ingolstadt nu știe ce să facă cu ea. Echipei lui Rudiger Rehm îi convine mult mai mult situația în care lasă balonul adversarilor în majoritatea timpului și forțează pe contraatac. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

St. Pauli: Forma echipei, știri și statistici

St. Pauli e pe locul 4, cu 41 de puncte, la o singură lungime de lideul Werder Bremen. În partea sa superioară, clasamentul din Zweite Bundesliga e comprimat, între prima și a șasea poziție fiind o distanță de 4 puncte. La finalul sezonului, primele două clasate promovează automat, iar cea de-a treia merge la baraj. 

Trupa din Hamburg s-a aflat în fotoliul de lider o bună parte din actuala ediție, dar în ultimele 7 etape a mai obținut o singură victorie, 3-2 la Jahn Regensburg. Inclusiv parcursul de pe teren propriu, acolo unde câștigase toate meciurile din 2021, s-a alterat substanțial după remizele cu ultima clasată, Aue, și cu Paderborn, și înfrângerea categorică, 0-3, suferită în weekendul trecut în întâlnirea cu Hannover. 

În clasamentul deplasărilor, trupa lui Timo Schultz nu se poate lăuda cu nimic. Cu 15 puncte obținute în 12 etape, lucrurile sunt mult sub nivelul unei formații care se luptă pentru promovare. În principal, defensiva e punctul vulnerabil departe de casă, aceasta fiind a doua cea mai slabă în clasamentul deplasărilor, cu 22 de goluri primite. 

Echipe probabile

Ingolstadt Echipă probabilă Ingolstadt
Portar Stojanovic
Fundași Heinloth, Antonitsch, Musliu, D. Franke
Mijlocaşi Linsmayer, Röhl, Pick, Bilbija
Atacanţi Pat. Schmidt, Eckert Ayensa
St. Pauli Echipă probabilă St. Pauli
Portar Vasilj
Fundași Zander, Dzwigala, Medic, Paqarada
Mijlocaşi Smith, Becker, Hartel, Kyereh
Atacanţi Burgstaller, Matanovic

Statistica meciurilor directe Ingolstadt v St. Pauli

Ingolstadt și St. Pauli s-au întâlnit până acum de 15 ori, trupa din Hamburg având 8 victorii și 3 eșecuri. De asemenea, St. Pauli a câștigat și ultimele 5 confruntări directe, iar în deplasare are 4 succese, 1 egal și 2 înfrângeri.

19.09.21 2BUN St. Pauli - Ingolstadt 4-1
07.07.19 AMIC. Ingolstadt - St. Pauli 0-3
23.02.19 2BUN St. Pauli - Ingolstadt 1-0
21.09.18 2BUN Ingolstadt - St. Pauli 0-1
17.02.18 2BUN Ingolstadt - St. Pauli 0-1

Cote pentru Ingolstadt v St. Pauli

Winmasters oferă o cotă de 1.58 pentru cei care vor să mizeze pe faptul că se va înscrie în ambele reprize. Același bookmaker propune o cotă de 1.55 pentru varianta conform căreia Ingolstadt nu câștigă niciuna dintre cele două reprize. 

Ingolstadt vs St. Pauli Pont: St. Pauli ajunge prima la 3 cornere

Așa cum spuneam, gazdele renunță deseori la posesie, preferând cartea contraatacului, mai ales contra formațiilor puternice. Statistica ne arată că Werder Bremen a avut o posesie de 61%, Hamburg 67%, Dortmund 83%, Schalke 60%, iar St. Pauli, în tur, 61%. În singura victorie repurtată recent, cea cu Dynamo Dresda, scor 3-0, Ingolstadt a fost în posesia balonului doar în 31% din timpul de joc. Cred că la fel se va întâmpla și de data aceasta dar, cum nu am găsit un astfel de pariu, am ales să mizez pe o concluzie logică a posesiei, și anume pe cornere. Din oferta Winmasters am ales, la o cotă de 1.66, pariul „St. Pauli ajunge prima la 3 cornere”.

Miza: 6/10
Cota: 1.66
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici