1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Ingolstadt vs. Hamburg

Ingolstadt vs. Hamburg, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 30.04.2022: Program facil pentru Hamburg în ultimele trei etape

Dan Bara
Dan Bara

2022-04-24 20:01:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

30 Aprilie 2022, 14:30

Ingolstadt

Ingolstadt

versus
Hamburger SV

Hamburger SV

2.18

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ingolstadt v Hamburger SV

Cu două victorii în ultimele două etape, Hamburg continuă lupta pentru locul 3, urmând să evolueze sâmbătă pe terenul ultimei clasate, Ingolstadt. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Ingolstadt: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele sunt deja retrogradate, având 20 de puncte după 31 de etape. Distanța până la locul de baraj e de 10 puncte, așa că nu mai e nimic de făcut, în ciuda celor două remize și o victorie reușite în ultimele patru runde. Până acum, Ingolstadt a obținut doar 4 victorii, 2 acasă și 2 în deplasare. 

În clasamentul jocurilor de pe teren propriu ocupă ultima poziție, cu 10 puncte din 15 partide, reușind să scape fără gol primit doar în trei ocazii. De asemenea, statistica ne mai arată că a marcat doar în opt dintre jocurile disputate în fața propriilor fani, acolo unde a pierdut de nouă ori. 

Atacul lui Ingolstadt e cel mai slab din campionat, cu 28 de goluri marcate, iar defensiva e a doua cea mai modestă, cu 58 de goluri primite, doar Aue stând mai prost la acest capitol (63 de goluri). Contra lui Hamburg, echipa cu cea mai bună apărare din competiție, șansele gazdelor sunt minime. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Hamburger SV: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții ocupă locul 5, cu 51 de puncte, iar distanța până la locul 3, cel care duce la barajul pentru promovare, e de trei puncte. Ecartul poate fi recuperat, însă e nevoie de mult noroc pentru a le depăși pe Darmstadt (locul 3, 54 de puncte) și St. Pauli (locul 4, 53 de puncte). Hamburg mai are de jucat cu Ingolstadt, Hannover și Hansa, formații aflate în ultima parte a clasamentului.

Față de rivala locală, Hamburg e avantajată de programul competițional din ultimele trei runde, deoarece St. Pauli mai are de jucat cu Nurnberg, Schalke și Fortuna Dusseldorf. Însă Darmstadt are partide mai ușoare, adversarii fiind formații nu foarte valoroase Aue, Fortuna Dusseldorf și Paderborn. Poate doar la Dusseldorf să fie ceva mai greu, dar restul întâlnirilor sunt la îndemână. 

Sâmbătă, Hamburg a făcut un meci foarte bun la Jahn Regensburg, acolo unde a câștigat cu 4-2. De asemenea, în urmă cu încă o săptămână, s-a impus cu 3-0 contra lui Karlsruher, pe teren propriu, iar senzația e că elevii lui Tim Walter s-au trezit în ceasul al 12-lea și pun în joc tot cea au mai bun. 

Statistica ne arată că oaspeții au acumulat doar 21 de puncte din cele 15 deplasări ale sezonului, marcând în 12 dintre partidele disputate departe de casă. Punctul forte e defensiva, cea mai bună din campionat, cu doar 31 de goluri primite, iar atacul e și el competitiv, al treilea din Zweite Bundesliga, cu 58 de reușite. 

Echipe probabile

Ingolstadt Echipă probabilă Ingolstadt
Portar Jendrusch
Fundași Heinloth, Antonitsch, Musliu, Franke
Mijlocaşi Schröck, Preissinger, Röhl, Pick
Atacanţi Bilbija, Schmidt
Hamburger SV Echipă probabilă Hamburger SV
Portar Fernandes
Fundași Heyer, Vuskovic, Schonlau, Vagnoman
Mijlocaşi Meffert - Reis, Suhonen
Atacanţi Jatta, Glatzel, Kittel

Statistica meciurilor directe Ingolstadt v Hamburger SV

Meciurile directe dintre cele două echipe au fost deseori foarte disputate, indiferent de divizia în care s-au întâlnit. În sezonul 2018-19, în care Ingolstadt a retrogradat în liga a treia, Hamburg a pierdut partida din retur cu 0-3 pe teren propriu și a ratat promovarea. Și-a luat revanșa în turul sezonului curent, câștigând cu același scor confruntarea de pe teren propriu. 

28.11.21 2BUN Hamburger SV Ingolstadt 3 0
04.05.19 2BUN Hamburger SV Ingolstadt 0 3
01.12.18 2BUN Ingolstadt Hamburger SV 1 2
28.01.17 BUN Ingolstadt Hamburger SV 3 1
27.08.16 BUN Hamburger SV Ingolstadt 1 1

Cote pentru Ingolstadt v Hamburger SV

Victoria oaspeților e cotată cu 1.70 la Betano, aceeași cotă fiind disponibilă și pentru pariul Peste 2.5 goluri. Folosind funcția MatchCombo, putem alătura variantele X2 și Peste 0.5 goluri în prima repriză, iar cota rezultată e de 1.62. 

Ingolstadt vs Hamburger SV Pont: Victorie Hamburg, cu handicap asiatic (-1)

Promovată în vară, Ingolstadt s-a chinuit tot sezonul, nereușind să facă față rigorilor din Zweite Bundesliga. În partida de sâmbăta viitoare are șanse mici să reziste, dat fiind că atacul său e cel mai slab din campionat, iar defensiva e printre cele mai slabe. Hamburg vine cu argumentele date de ofensiva care e a treia din campionat, și de apărarea care a primit doar 32 de goluri. Mizez pe victoria oaspeților, cu handicap asiatic (-1), la o cotă de 2.18 oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 2.18
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici