Share

Holstein Kiel - Stuttgart, Ponturi Pariuri 2 Bundesliga, 24.05.2020, Un nou pas greșit pentru șvabi ?!

Fotbal Germania

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

23 Mai 2020 22:58 599 0
Logo Holstein Kiel
Logo Stuttgart
Holstein Kiel
Stuttgart
VS
14:30 24 Mai 2020
Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Analiză și informații pentru Holstein Kiel v Stuttgart

Un alt pont din Zweite vine de la partida dintre Holstein Kiel și Stuttgart, programată tot de la ora 14 30. Mai multe amănunte, dar și pronosticul gâdit, în râdurile ce urmează.

Holstein Kiel: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î E E

Kiel a remizat etapa trecută, 2-2 pe terenul celor de la Ragensburg, după ce a avut 2-0 și a fost egalată la ultima fază a meciului. Practic 3 puncte scăpate printre degete de formația din Kiel, care se află pe locul 8 acum, fără nici o emoție. Nici în privința promovării, dar nici a retrogradării. Bine, față de locul de baraj, pentru menținerea în Zweite, sunt 7 puncte, dar dacă Holstein e atentă, nu se pune problema ca echipa să ajungă în zona nisipurilor mișcătoare. 

Totuș echipa nu a mai câștigat de 4 etape, iar forma nu e una grozavă. Sigur, putea fi cu ușurință un succes etapa trecută, dar așa criza continuă, iar următorul meci e unul mai mult decât complicat. Dacă până la întreruperea sezonului, cu fanii de partea sa Kiel nu a avut rezultate notabile, acum va fi și mai greu în meciurile de acasă, mai ales în partidele cu echipele din partea superioară a clasamentului.

Partida cu Stuttgart va fi una de luptă, însă sunt sigur că formația din Kiel nu va ceda ușor. E foarte posibil să vedem goluri de ambele părți și nu ar fi exclus să vedem o nouă remiză pentru Holstein cu multe goluri.

Stuttgart: Forma echipei, știri și statistici

V V Î E Î

Stuttgart a început ultima parte a sezonului cum nu se poate mai rău. Deși are mare nevoie de puncte în lupta pentru promovare, șvabii au cedat, mai mult sau mai puțin surprinzător, pe terenul uneia dintre formațiile slabe din Zweite, Wehen. Cert e că Stuttgart nu a început deloc așa cum își dorea finalul sezonului și dacă nu își găsește ritmul imediat, riscă să piardă locul 2.

Iar bătălia cu Hamburger va fi una aprigă, fiind două dintre cele mai valoroase formații din liga a doua. Iar pe lângă formația din Hamburg, mai e angrenată și Heidenheim, o formație incomodă. E clar că punctele din meciurile cu aceste echipe slab cotate sunt cu atâț mai importante și orice risipă poate duce chiar în afara podiumului și implicit la orice șansă la promovare în acest sezon. Eșecul însă a ilustrat perfect parcursul celor de la Stuttgart în meciurile din deplasare, acolo unde echipa s-a mișcat mai mult decât modest. Cel puțin pentru o formație cu pretențiile șvabilor.

Iar dacă nici fără spectatori nu poate aduce puncte de "afară", atunci misiunea va fi mult mai complicată în etapele care au mai rămas de disputat. Meciul contra celor de la Kiel va fi greu, dar dacă Stuttgart va juca la adevărata valoare, cred că poate bifa cel de-al 4 succes pe teren străin.

Statistica meciurilor directe Holstein Kiel v Stuttgart

În cele 2 întâlniri directe, fiecare echipa s-a impus câte o dată. În tur, Kiel s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Stuttgart.

Cote pentru Holstein Kiel v Stuttgart

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe ambele echipe marchează, la o cotă de 1,50.

Holstein Kiel vs Stuttgart Pont: Total goluri - peste 2,5

Se anunță un meci interesant între cele două formații. Kiel vine după o remiză spectaculoasă, 2-2, scăpând printre degete cele 3 puncte, în timp ce Stuttgart a pierdut teren în lupta pentru promovare. Dacă va juca la fel ca în etapa precedentă, atunci nu are șanse să bifeze nici măcar un punct. Cred totuși că șvabii au valoarea necesară de a câștiga, însă și cei de la Kiel vor lupta pentru șansa lor. Merg astfel pe un meci cu minimum 3 goluri, la o cotă decentă oferită de către cei de Betano.

Pont pariuri: Total goluri - peste 2,5

Miza: 2/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Holstein Kiel vs Stuttgart Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Stuttgart a călcat în străchini în etapa anterioară, învinsă fiind de Wehen, una dintre cele mai slabe formații din Zweite, așa că trebuie să tragă tare pentru a prinde locul 2 direct promovabil. Are meci în deplasare cu Kiel, formație ce vine după un spectaculos 2-2 cu Regensburg, așa că aștept destule goluri și această partidă importantă pentru oaspeți.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 5/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

4

Castigate:

0

Pierdute:

2

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici