1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Holstein Kiel - VfL Bochum: ponturi pariuri 2.Bundesliga. 04.12.2020

Holstein Kiel - VfL Bochum: ponturi pariuri 2.Bundesliga. 04.12.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-12-03 14:26:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

04 Decembrie 2020, 19:30

Holstein Kiel

Holstein Kiel

versus
Bochum

Bochum

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Holstein Kiel v Bochum

Vineri seara, în cadrul etapei cu numărul 10 din a doua ligă germană, față în față se vor afla Holstein Kiel și VfL Bochum. Partida este programată la ora 19:30, pe Stadion Holstein din Kiel. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul oferit. 

 

Holstein Kiel: Forma echipei, știri și statistici

După 9 etape scurse de la începutul sezonului, Holstein este pe locul 4 în 2.Bundesliga. După 3 remize consecutive, Kiel a reușit să se impună în ultima etapă. Trupa pregătită de Ole Werner a învins pe terenul celor de la Hannover 96, cu 3-0. Golurile au fost marcate de Muhling (penalty), Kaiser (autogol) și Serra. A fost al patrulea succes al sezonului - ducând golaverajul la 13-8. În concluzie, media lui Holsetin Kiel este de peste 2,3 goluri per meci. Trei din ultimele 4 partide de pe teren propriu au avut peste 2,5 goluri la total: 2-1 cu Fortuna Dusseldorf, 1-3 cu Greuther Furth, respectiv 2-2 cu FC Heidenheim.

Bochum: Forma echipei, știri și statistici

Bochum are un început de sezon peste așteptări. După 9 etape, oaspeții de vineri au acumulat 17 puncte, fiind pe locul secund, la doar un punct de liderul Greuther Furth. În fapt, Bochum a câștigat 4 din ultimele 5 jocuri disputate în campionat. Unica sincopă a venit pe teren propriu chiar în fața liderului Furth (0-2). Cele mai recente două etape au arătat un adevărat apetit ofensiv pentru jucătorii antrenați de Thomas Reis. Bochum s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Hamburg, iar apoi a distrus-o acasă pe Fortuna Dusseldorf. Ultimele 3 deplasări au adus GG și 3+ pentru oaspeții de vineri: 1-2 cu Eintracht Braunschweig, 3-2 la Würzburger Kickers și acel 3-1 de la Hamburg. Austriacul Robert Zulj este golgheterul formației în acest sezon. Până acum, mijlocașul de 28 de ani a înscris de 5 ori.

Echipe probabile

Holstein Kiel Echipă probabilă Holstein Kiel
Portar Gelios
Fundași Ignjovski, Wahl, Thesker, Dehm
Mijlocaşi Reese, Muhling, Meffert, Jae-Sung, Bartels
Atacanţi Serra
Bochum Echipă probabilă Bochum
Portar Riemann
Fundași Gamboa, Leitsch, Bella-Kotchap. D. Soares
Mijlocaşi Losilla, Tesche - Blum, Zulj, Holtmann
Atacanţi Zoller

Statistica meciurilor directe Holstein Kiel v Bochum

În sezonul precedent, în duelurile directe, cele două formații s-au impus pe teren propriu. De fiecare dată rezultatul a fost favorabil pentru echipa care a jucat acasă, de fiecare dată 2-1. Mai mult, cinci din ultimele 6 partide directe dintre Holstein Kiel și Bochum au avut este 2,5 goluri la total. 

Cote pentru Holstein Kiel v Bochum

Gazdele sunt considerate ușor favorite, eu sunt de părere că vom avea o partidă spectaculoasă. În afara pontului selectat din oferta Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și selecția GG. În cazul în care vom vedea goluri marcate în ambele porți, vom fi recompensați cu o cotă de 1,66. 

Holstein Kiel vs Bochum Pont: Peste 2,5 goluri

Față în față se vor afla două formații ofensive. Acest lucru este demonstrat atât de statistica sezonului actual, cât și de raportul meciurilor directe. Bochum este una dintre cele mai ofensive echipe din campionat - are 17 goluri marcate deja, o medie de aproape două per partidă. În ultimele două jocuri, oaspeții au punctat de 8 ori. Kiel este și ea des implicată în confruntări cu peste 2,5 goluri la total, precum s-a întâmplat în ultimele două jocuri din 2.Bundesliga. Cu 5 meciuri de cel puțin 3 goluri în ultimele 6 confruntări directe, mă aștept să văd o repetare a scenariului în duelul de vineri seara dintre Holstein Kiel și Bochum. Am ales cota din oferta Betano pariuri. Succes!

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Peste 2,5 goluri

1.75
Holstein Kiel vs Bochum

04 Dec 20, 19:30

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici