1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hoffenheim - Koln

Hoffenheim - Koln. Ponturi pariuri fotbal Bundesliga. 15.10.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-10-15 07:44:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

15 Octombrie 2021, 21:30

Hoffenheim

Hoffenheim

versus
Koln

Koln

1.52

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Hoffenheim v Koln

În etapa a opta din Bundesliga, Hoffenheim joacă pe teren propriu cu Koln, iar noi am selectat un pronostic din oferta Betano pariuri pentru acest meci. Koln ocupă locul șapte, cu 12 puncte, în timp ce Hoffenheim este pe 11, cu opt puncte.

Hoffenheim: Forma echipei, știri și statistici

Hoffenheim are parte de un start oscilant de sezon, După ce a învins-o pe Wolfsburg cu 3-1, echipa din Sisheim a pierdut cu 1-3 în fața celor de la Stuttgart. Jacob Bruun Larsen a venit de pe bancă pentru a marca unicul gol al gazdelor, dar rămâne cel mai bun marcator al echipei cu trei goluri. Bruun Larsen ar trebui să înceapă ca titular acest meci și să sprijine linia ofensivă condusă de Kramaric. Atacantul croat, cel mai bun marcator din istoria clubului, are o singură reușită în șapte etape, dar are în cont patru pase decisive și este pe locul al doilea ca număr de șuturi expediate. Hoffenheim are o victorie, un egal și o înfrângere pe teren propriu, dar s-a impus în ultimele patru partide jucate acasă cu Koln. Kramaric va juca în ofensivă alături de Bebou, care nu a marcat în cele trei etape în care a fost folosit, iar Baumgartner va reveni după o problemă musculară ce l-a ținut departe de gazon în ultimele trei săptămâni.  Bicakcic, Hubner și John sunt indisponibili pentru acest meci. Hoffenheim a fost condusă în cinci din cele șapte etape jucate în acest sezon. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Koln: Forma echipei, știri și statistici

Koln are un start excelent de sezon, cel mai bun după cel din 2016-2017, când Anthony Modeste era golgheterul echipei cu 25 de reușite. Modeste este în formă în acest start de sezon, reușind să marcheze de patru ori în primele șapte etape. Koln a pierdut doar în fața lui Bayern, în deplasare, unde a stat la egalitate timp de 70 de minute. Totuși, echipa pregătită de Steffen Baumgart nu a câștigat încă în deplasare, cu un bilanț de două egaluri și o înfrângere. Țapii sunt neînvinși de cinci etape, iar în fiecare din cele șapte meciuri jucate au marcat ambele echipe. Koln joacă ofensiv, cu doi atacanți și cu un mijlocaș ofensiv, Duda, care vine foarte bine din linia a doua. O pierdere importantă la acest meci este mijlocașul central Skhiri, care a venit accidentat de la naționala Tunisiei și nu se știe cât va sta. Horn și Ljubicic sunt incerți. Uth, Duda, Modeste și Andersson vor încerca să pună probleme în această partidă.

Echipe probabile

Hoffenheim Echipă probabilă Hoffenheim
Portar Baumann (c)
Fundași Kaderabek, Richards, Vogt, Raum
Mijlocaşi Rudy, Grillitsch - Baumgartner, Kramaric, Bruun Larsen -
Atacanţi Bebou
Koln Echipă probabilă Koln
Portar T. Horn
Fundași Schmitz, Mere, Czichos, Hector (c)
Mijlocaşi Özcan - Duda, Uth, Kainz
Atacanţi Modeste, Andersson

Statistica meciurilor directe Hoffenheim v Koln

Hoffenheim este neînvinsă în ultimele zece meciuri cu Koln și a câștigat șase dintre acestea. Hoffenheim are patru victorii consecutive pe teren propriu cu Koln, cu un golaveraj de 16-1

Cote pentru Hoffenheim v Koln

Din oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,1 pentru o victorie a gazdelor și o cotă de 1,47 pentru ambele marchează.

Hoffenheim vs Koln Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Se întâlnesc două echipe cu multă calitate în atac, două formații setate pe jocul ofensiv. În toate meciurile jucate de Koln au marcat ambele echipe. Țapii folosesc doi atacanți, cu doi mijlocași ofensivi, Uth și Duda, care conduc bine atacurile. Kramaric și Bebou au parte de un sprijin consistent din partea lui Bruun Larsen și Baumgartner, de aceea mă aștept la un festival ofensiv. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive și este una care merită jucată.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Peste 2,5 goluri asiatic

1.52
Hoffenheim vs Koln

15 Oct 21, 21:30

Miza: 10/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici