1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hertha vs. Wolfsburg

Hertha vs. Wolfsburg, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 24.01.2023: „Lupii” au 5 victorii în ultimele 5 etape

Dan Bara
Dan Bara

2023-01-23 23:58:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

24 Ianuarie 2023, 21:30

Hertha Berlin

Hertha Berlin

versus
Wolfsburg

Wolfsburg

1.80

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Hertha Berlin v Wolfsburg

Hertha, penultima clasată în Bundesliga, primește marți, de la ora 21:30, vizita lui Wolfsburg, formație care vine după cinci victorii consecutive. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Hertha Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele au inceput partea a doua a sezonului cu o infrangere, 1-3 la Bochum, partida in care golgeterul Lukebakio nu a putut fi folosit deoarece era suspendat. Atacantul cu 7 goluri la activ va reveni insa in confruntarea cu Wolfsburg, iar sperantele berlinezilor de a evita retrogradarea se vor lega, fara doar si poate, de prestatiile acestuia in etapele ramase pana la final. 

Oricum, situatia e foarte complicata. Dupa 16 runde, Hertha e penultima in clasament, avand doar 14 puncte. Distanta pana la Stuttgart si Augsburg, echipele clasate imediat deasupra sa, e de numai un punct, dar motive de optimism nu prea exista. Lotul a fost decimat in vara, atunci cand au fost vanduti foarte multi jucatori pentru a se echilibra balanta financiara, iar in iarna au mai fost lasati sa plece alti patru, din acelasi motiv. E adevărat și că Hertha a făcut un efort în ianuarie, reușind să îl aducă pe Florian Niederlechner de la Augsburg. Atacantul de 32 de ani a costat 500 mii de euro. 

De asemenea, antrenorul Sandro Schwarz, fost la Dinamo Moscova, nu pare omul potrivit sa salveze echipa. Acesta a început slab, fiind eliminat încă din primul tur al Cupei Germaniei de divizionara secundă, Braunschweig, iar in campionat a obtinut trei victorii in 16 etape. 

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Wolfsburg: Forma echipei, știri și statistici

Wolfsburg a incheiat prima parte a sezonului intr-un mod spectaculos, cu patru victorii in patru etape, facand uitat startul modest, cu doar doua puncte castigate in primele cinci runde. Usor-usor, jocul s-a inchegat, iar rezultatele favorabile au inceput sa se lege pe măsură ce au fost efectuate corecturile necesare. De exemplu, in primele 11 etape, elevii lui Niko Kovac scapasera doar de doua ori fara gol primit, in vreme ce in prezent vin dupa o serie de cinci etape in care au scos mingea din poarta o singura data. 

De asemenea, atacul a crescut de la meci la meci. Sterilitatea ofensiva din startul editiei pare un capitol complet inchis si uitat acum, cand "lupii" au marcat nu mai putin de 17 goluri in precedentele cinci etape. 

Campania de pregatire din iarna a fost una cu rezultate satisfacatoare, fiind folosit intreg lotul in cinci jocuri de verificare in care s-au adunat doua victorii, doua egaluri si o infrangere. La reluare, in weekendul trecut, Wolfsburg a inceput imperial, trecand cu 6-0 de Freiburg, club cu pretentii la calificarea in cupele europene. 

Momentan, trupa lui Kovac ocupa locul 7, cu 26 de puncte, fiind la doar 4 "lungimi" de locul secund. 

50 FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Hertha Berlin Echipă probabilă Hertha Berlin
Portar Christensen
Fundași Kenny, Rogel, Kempf, Mittelstädt
Mijlocaşi Tousart, Sunjic - Richter, Serdar, Lukebakio
Atacanţi Kanga
Wolfsburg Echipă probabilă Wolfsburg
Portar Casteels
Fundași Baku, Bornauw, Van de Ven, Gerhardt
Mijlocaşi F. Nmecha, Arnold, Svanberg
Atacanţi Waldschmidt, Wind, Kaminski

Statistica meciurilor directe Hertha Berlin v Wolfsburg

Wolfsburg e neînvinsă în disputele cu formația din Berlin în ultimele două sezoane. La ultima deplasare pe terenul Herthei a câștigat cu scorul de 2-1, ajungând la cinci partide consecutive în deplasare la Hertha în care nu pierde (3 victorii, 2 egaluri).

15.01.22 BUN Wolfsburg - Hertha 0-0
21.08.21 BUN Hertha - Wolfsburg 1-2
27.02.21 BUN Wolfsburg - Hertha 2-0
01.11.20 BUN Hertha - Wolfsburg 1-1
25.01.20 BUN Wolfsburg - Hertha 1-2

200 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Hertha Berlin v Wolfsburg

Superbet propune o cota de 2.45 pentru victoria oaspetilor, in vreme ce varianta 1X are cota 1.60. Cei care doresc sa mizeze pe GG au la dispozitie o cota de 1.70. 

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Hertha Berlin vs Wolfsburg Pont: Victorie Wolfsburg, cu handicap asiatic (0)

Oaspetii debordeaza de incredere dupa macelul administrat lui Freiburg in weekend, iar statistica ne arata ca “directele” cu Hertha din ultimele doua sezoane le-au adus doua victorii si doua remize. Cu un atac foarte inspirat si cu o aparare solida, “lupii” merg la victorie la Berlin. Pariul meu e 2DNB, cu o cota de 1.80 la Superbet - pariuri sportive.

Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici