1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hertha vs. Nurnberg

Hertha vs. Nurnberg, Ponturi pariuri, Fotbal Germania Zweite Bundesliga, 30.03.2024: Gazdele au dat 32 de goluri acasă în 13 etape

Dan Bara
Dan Bara

2024-03-28 17:07:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

30 Martie 2024, 21:30

Hertha Berlin

Hertha Berlin

versus
FC Nurnberg

FC Nurnberg

1.57

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Hertha Berlin v FC Nurnberg

Sâmbătă seara, de la ora 21:30, Hertha și Nurnberg, ocupantele locurilor 9 și 10 în liga a doua germană, se întâlnesc în meci direct. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Hertha Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Din luna octombrie și până în prezent, gazdele au pierdut doar una dintre cele 9 partide de pe teren propriu, 1-2 cu Hamburger SV, reușind să adune patru victorii și tot atâtea remize în acest interval.

Berlinezii se mândresc și cu cele 32 de goluri marcate pe teren propriu în 13 runde. Din întregul campionat, doar Karlsruher stă mai bine de atât, cu 34 de reușite. Cu 50 de goluri marcate, atacul elevilor lui Pal Dardai e al treilea din Zweite, la egalitate cu cel al lui Hamburger SV, iar statistica ne mai arată că aceștia au trei meciuri cu câte cinci goluri marcate. Din totalul celor 13 confruntări de la Berlin, 11 (85%) au consemnat câte trei sau mai multe reușite. 

Pe de altă parte, „Bătrâna doamnă” a întâmpinat probleme mari în defensivă în ultimele 9 etape, perioadă în care toți adversarii au marcat contra sa, iar în cele mai recente trei întâlniri a scos balonul din poartă de câte două ori.

FC Nurnberg: Forma echipei, știri și statistici

Etapa din weekend le găsește pe cele două combatante pe locuri învecinate, 9 și 10, la o diferență de un punct. Realist vorbind, șansele de promovare sunt extrem de mici, dat fiind că distanța dintre Hertha și locul 3 e de 7 puncte, iar până la podium ar mai trebui depășite câteva nume grele, precum Hamburger, Fortuna Dusseldorf sau Hannover. Dar, din punct de vedere matematic, nu e totul jucat, așa că partida din etapa cu numărul 27 ar trebui privită drept o ultimă șansă de a rămâne în lupta pentru promovare.  

Totuși, rezultatele obținute de cele două cluburi pe parcursul sezonului au fost extrem de oscilante, așa că e puțin probabil ca vreuna dintre ele să aibă un final perfect de sezon. Berlinezii vin după un meci foarte bun contra lui Schalke, în care au câștigat cu 5-2, însă anterior luaseră două puncte în trei etape. Nurnberg, pe de altă parte, vine după un 0-2 cu St. Pauli, rezultat care a pus capăt unei mini-serii cu două succese consecutive. 

Statistica ne arată că FCN a câștigat ultima deplasare efectuată, 1-0 la Magdeburg, ajungând astfel la cinci succese departe de casă. Oaspeții confruntării noastre au punctat în 12 dintre cele 13 deplasări. 

Echipe probabile

Hertha Berlin Echipă probabilă Hertha Berlin
Portar Gersbeck
Fundași Kenny, Gechter, M. Dardai, Karbownik
Mijlocaşi Klemens, Dudziak - Winkler, P. Dardai, Reese
Atacanţi Tabakovic
FC Nurnberg Echipă probabilă FC Nurnberg
Portar Klaus
Fundași Gyamerah, Jeltsch, J. Horn, Brown
Mijlocaşi Flick - Castrop - Uzun - Goller, Wekesser
Atacanţi Andersson

Statistica meciurilor directe Hertha Berlin v FC Nurnberg

Hertha nu a câștigat niciodată împotriva lui Nurnberg în Zweite Bundesliga. În tur a fost 3-1 pentru adversari, care au momentan patru succese și trei remize în cele șapte „directe” din eșalonul secund. 

Bilanțul confruntărilor de pe prima scenă e echilibrat, cu 15 victorii și 14 înfrângeri pentru berlinezi. 

22.10.23 2BUN Nurnberg - Hertha 3-1
20.01.19 BUN Nurnberg - Hertha 1-3
25.08.18 BUN Hertha - Nurnberg 1-0
16.12.15 POK Nurnberg - Hertha 0-2
02.02.14 BUN Hertha - Nurnberg 1-3

Cote pentru Hertha Berlin v FC Nurnberg

Cota pentru două sau mai multe goluri marcate de oaspeți e 2.70 la Superbet. Pariul „Nurnberg înscrie 1-3 goluri” are o cotă de 1.40.

Hertha Berlin vs FC Nurnberg Pont: Ambele marchează

Hertha a primit gol în fiecare dintre ultimele nouă etape, iar în cele mai recente cinci jocuri de pe teren propriu a scos balonul dintre poartă de câte cel puțin două ori. Și, dat fiind că Nurnberg are un moral bun după succesul cu 3-1 din tur, mă aștept ca pariul GG să iasă câștigător. Gazdele au marcat de 5 ori în ultima etapă în disputa cu Schalke, iar atacul se descurcă excelent acasă, având 32 de reușite în 13 runde. Așadar, merg pe GG, cu o cotă de 1.57 la Superbet pariuri sportive.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Ambele marchează

1.57
Hertha Berlin vs FC Nurnberg

30 Mar 24, 21:30

Miza: 5/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici