1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hertha – Bochum

Hertha – Bochum – Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga – 20.05.2023

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2023-05-18 14:49:00

Ponturi fotbal - Germania Bundesliga

20 Mai 2023, 16:30

Hertha Berlin

Hertha Berlin

versus
Bochum

Bochum

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hertha Berlin v Bochum

Ca și retrogradată în liga a doua din Germania, Hertha Berlin va primi, în etapa a XXXIII-a din Bundesliga, vizita celor de la Bochum, o altă echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Pe gazde doar o victorie le mai poate ține în viață, însă nici succesul nu le garantează că șansele se vor menține și în ultima etapă. Hertha – Bochum va începe sâmbătă, de la ora 16.30, pe „Olympiastadion” din Berlin. Noi vă oferim un pont la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Hertha Berlin: Forma echipei, știri și statistici

După un deceniu petrecut în Bundesliga, echipa din capitala Germaniei, Hertha, este ca și retrogradată. Există o singură speranță rămasă – să câștige cele două meciuri rămase de disputat, iar Stuttgart și Schalke să se încurce. În ultima etapă, Hertha va juca în deplasare, la Wolfsburg.

Sunt mai multe capitole la care Hertha este cea mai slabă echipă din Bundesliga. Are cele mai puține goluri marcate după 32 de etape și cele mai multe înfrângeri suferite. La acest capitol este la egalitate cu Bochum.

O ultimă înfrângere a fost înregistrată de Hertha în deplasarea de la Koln, în ultima etapă. Berlinezii au încasat cinci goluri și au pierdut cu scorul de 2-5. Balanța a fost răsturnată de Koln, după ce Hertha conducea cu 2-1 în minutul 33 grație reușitelor lui Tousart și Jovetic. Doar că oaspeții nu au rezistat nici măcar până la pauză și au primit încă două goluri. Ultimele 45 de minute au reprezentat o nouă repriză de uitat pentru fanii Herthei Berlin.

A fost a cincea înfrângere în ultimele șase etape. Singurul succes îl reprezintă cel din ultima etapă disputată pe teren propriu, contra lui Stuttgart, 2-1. A fost un meci în urma căruia Hertha începea, din nou, să-și facă speranțe. Acum, însă, sunt aproape risipite.

Cigerci și Nsona nu vor fi disponibili la Hertha.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Bochum: Forma echipei, știri și statistici

După șase etape fără victorie, Bochum a obținut trei puncte foarte importante în ultima etapă, pe teren propriu. În fața a peste 24.000 de spectatori care speră într-o promovare, Bochum a marcat după doar două minute prin Antwi-Adejei. Însă la pauză era, din nou, egalitate.

În partea secundă, Bochum a avut cinci minute de grație, în urma cărora avea să se impună. A fost un autogol, urmat la scurt timp de reușita lui Losilla. În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2.

A fost a noua victorie pentru Bochum în campionat. Însă doar două dintre ele au fost obținute în deplasare, ceea ce reprezintă un semnal de alarmă înaintea jocului de la Berlin, cu Hertha.

Broschinski și Tolba sunt accidentați. Osei-Tutu și Osterhage sunt incerți pentru Bochum.

50 RON FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Hertha Berlin Echipă probabilă Hertha Berlin
Portar Christensen
Fundași Kenny Uremovic, Kempf, Plattenhardt
Mijlocaşi Lukebakio, Tousart, Dardai, Richter
Atacanţi Niederlechner, Jovetic
Bochum Echipă probabilă Bochum
Portar Riemann
Fundași Janko, Masovic, Ordets, Heintz
Mijlocaşi Losilla, Stafylidis – Forster
Atacanţi Asano, Hofmann, Antwi-Adjei

Statistica meciurilor directe Hertha Berlin v Bochum

Meciul tur a avut loc în 21 ianuarie 2023, iar Bochum s-a impus cu scorul de 3-1 pe teren propriu. Meciul era rezolvat în minutul 56, atunci când Hofmannn a făcut 3-0. Tot Hofmann, respectiv Schlotterbeck, au fost cei doi marcatori din prima repriză. Pentru Hertha, golul de onoare a fost reușit de Serdar pe final de partidă.

Anul trecut, la Berlin, Hertha – Bochum s-a încehiat la egalitate. Gazdele conduceau la pauză prin reușita lui Belfodil, transferat între timp în Qatar, iar oaspeții stabileau scorul final, 1-1, prin reușita lui Polter, actualmente la Schalke 04.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Hertha Berlin v Bochum

Poți chiar să mizezi pe faptul că ambele echipe vor marca un gol și vor fi cel puțin trei goluri în meci, la o cotă de 1,85 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Hertha Berlin vs Bochum Pont: Ambele echipe marchează cel puțin un gol (GG)

Pentru Hertha va fi un meci de totul sau nimic, astfel că ne așteptăm să joace cu garda jos. Este întâlnirea echipelor cu cele mai slabe apărări din Bundesliga, care au primit cele mai multe goluri. Patru din ultimele cinci meciuri în care a fost implicată Hertha s-au încheiat cu cel puțin trei goluri marcate. În cele mai recente trei meciuri directe, ambele echipe au înscris cel puțin o dată. Mizăm, și de această dată, că ambele vor marca (GG), la o cotă de 1,60 pe care o oferă Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici