1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hertha Berlin vs Augsburg – Ponturi Pariuri Bundesliga 30.05.2020. Berlinezii vor revanșa

Hertha Berlin vs Augsburg – Ponturi Pariuri Bundesliga 30.05.2020. Berlinezii vor revanșa

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-05-29 20:17:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

30 Mai 2020, 16:30

Hertha Berlin

Hertha Berlin

versus
Augsburg

Augsburg

1.72

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Hertha Berlin v Augsburg

Sâmbătă, 30 mai 2020, de la orele 16.30, este programat meciul contând pentru runda 29 din 1.Bundesliga, dintre Hertha Berlin (locul 10) și Augsburg (locul 12). Pontul recomandat pentru această confruntare merge în ideea unui joc controlat de către gazde, care au o calitate superioară la nivel tehnic.

Hertha Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Hertha este una dintre cele mai bune performere din Bundesliga, de la reluarea primei ligi germane. 7 puncte din aceste prime 3 etape au strâns alb-albaștrii, marcând de 9 ori și primind doar 2 goluri. 

În etapa intermediară de la mijlocul săptămânii au fost aproape de o victorie prestigioasă în fieful sfert-finalistei Champions League - RB Leipzig, fiind egalați la 2-2 pe final, deși se aflau în superioritate numerică. 

9 victorii, 8 egaluri și 11 înfrângeri au berlinezii în sezonul curent, și un golaveraj negativ 41-50. Golgeterii Herthei sunt belgianul Lukebaio și bosniacul Ibisevic, cu 6 și respectiv 5 reușite.

Din lotul pentru această partidă vor lipsi din pricina accidentărilor Ascacibar, Kraft, Plattenhardt, Rekik, Stark și Wolf. Salomon Kalou este și el indisponibil, după ce a fost suspendat ca urmare a încălcării regulilor sanitare și de distanțare socială, impuse în perioada pandemiei.

Augsburg: Forma echipei, știri și statistici

Managerul celor de la Augsburg a avut și el o poveste ușor amuzantă, legată de protecția împotriva răspândirii Covid-19, fiind trimis în izolare după ce a ieșit fără mască pentru a cumpăra anumite produse dintr-un magazin. 

Heiko Herrlich nu va putea conta pe Gouweleeuw care a fost suspendat pentru cumulul cartonașelor galbene și nici pe  Asta, Cheon, Leneis, Hahn, Malone, Stanic - accidentați. Finbogasson, Schieber și Giefer rămân incerți, fiind incomplet refăcuți din punct de vedere medical.

Augsburg a avut o prestație dezamăgitoare împotriva lanternei Paderborn, remizând 0-0, cu doar 3 șuturi trimise pe poarta adversă. Bavarezii sunt la doar 4 puncte peste Fortuna Dusseldorf (locul 16, care duce la baraj). Au un atac mai slab, cu 40 goluri înscrise și o apărare mai permeabilă, cu 54 goluri încasate.

Echipe probabile

Hertha Berlin Echipă probabilă Hertha Berlin
Portar Jarstein
Fundași Pekarik, Torunarigha, Boyata, Mittelstadt
Mijlocaşi Grujic, Skjelbred, Lukebaio, Darida, Cunha
Atacanţi Ibisevic
Augsburg Echipă probabilă Augsburg
Portar Luthe
Fundași Framberger, Jedvaj, Uduokhai, Max
Mijlocaşi Khedira, Gruezo, Richter, Lowen, Bazee
Atacanţi Niederlechner

Statistica meciurilor directe Hertha Berlin v Augsburg

8 din cele 15 meciuri directe dintre cele două formații, disputate în 1. Bundesliga, s-au terminat la egalitate. Hertha s-a impus de 4 ori, iar Augsburg de 3 ori. În tur, pe 24 noiembrie 2019, bavarezii i-au spulberat pe berlinezi cu scorul de 4-0.

Cote pentru Hertha Berlin v Augsburg

Alternativ, puteți încerca și varianta unui 1 solist, la cota de 1.94 propusă de casa de pariuri online Betano.ro.

Hertha Berlin vs Augsburg Pont: Augsburg - Sub 4,5 șuturi pe poartă

Mizez pe un meci dominat de Hertha la toate capitolele, având o dorință mare de revanșă după umilința din tur. La acea partidă, berlinezii au avut ghinionul de a primi 4 goluri din 5 șuturi pe poartă ale celor de la Augsburg și au evoluat mai bine de o oră în inferioritate numerică, după eliminarea portarului Jarstein. De la reluarea Bundesligii, bavarezii au avut 2 prestații modeste cu Wolfsburg și Paderborn, impresionând doar la Gelsenkirchen contra modestei Schalke, atunci când au câștigat cu 3-0, din 7 șuturi pe poartă. În 4 din cele 5 deplasări din 2020, Augsburg nu a marcat deloc! Mă aștept ca alb-albaștrii să controleze jocul în mod autoritar, cu o posesie undeva la 55-60% și să blocheze din fașă majoritatea acțiunilor de atac adverse, la fel cum au făcut-o în etapa intermediară de la Leipzig.

Miza: 4/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Hertha Berlin vs Augsburg Pont: Hertha Berlin victorie

Hertha a arătat un joc foarte bun în luna mai, cu 2 victorii categorice, la 0, 3-0 cu Werder Bremen și 4-0 cu concitadina Union Berlin, apoi a reușit un 2-2 pe terenul uneia dintre cele mai bune formații din Bundesliga, Leipzig. Forma curentă a echipei gazdă ne împinge la un pariu pe victoria celor de la Hertha Berlin care dacă o țin așa au chiar șanse la un loc de cupă europeană, dar au nevoie să mențină acest șir de jocuri bune. Augsburg nu este o formație care să facă meciuri bune afară, a profitat de forma execrabilă a celor de la Schalke, dar în anterioarele 5 deplasări a părăsit terenul învinsă la cel puțin 2 goluri diferență.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Hertha Berlin victorie

1.86
Hertha Berlin vs Augsburg

30 May 20, 16:30

Miza: 5/10
Cota: 1.86
Status: Castigat

Hertha Berlin vs Augsburg Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Hertha Berlin este pe val după cele 7 puncte obținute în primele 3 etape din mai, așa că va dori cu siguranță să se mențină în acest trend. Cu 9 goluri marcate în 3 partide, Hertha demonstrează o formă curentă excelentă, așa că o văd forțând și în meciul cu Ausgburg și să puncteze rapid, de aceea merg pe o partidă cu reușite rapide.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Anulat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici