1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Heidenheim – Werder Bremen, Ponturi Pariuri Germania, 06.07.2020. Meciul care completează grila în 1.Bundesliga

Heidenheim – Werder Bremen, Ponturi Pariuri Germania, 06.07.2020. Meciul care completează grila în 1.Bundesliga

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-07-05 18:57:00

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

06 Iulie 2020, 21:30

Heidenheim

Heidenheim

versus
Werder Bremen

Werder Bremen

1.77

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Heidenheim v Werder Bremen

Sezonul la cel mai înalt nivel în Germania se încheie luni, de la ora 21:30, cu partida retur dintre 1.FC  Heidenheim și Werder Bremen, pentru promovarea / menținerea în 1.Bundesliga. Partida tur s-a terminat fără goluri, 0-0. Concluzionăm cu un pronostic după prezentarea informațiilor din cele două tabere.

Heidenheim: Forma echipei, știri și statistici

Heidenheim visează la o promovare istorică în 1.Bundesliga, după rezultatul din manșa tur, în care a reușit să se închidă foarte bine în apărare. Drept dovadă, Werder Bremen a reușit să expedieze pe poartă doar două șuturi. Foarte interesant, antrenorul Frank Schmidt a mizat în apărare pe trei jucători formați la Werder Bremen, este vorba despre Marnon Busch, Patrick Mainka și Norman Theuerkauf. Un al patrulea fundaș crescut de adversari, Oliver Husing, a luat loc pe banca de rezerve. Toți aceștia au contribuit și la a doua defensivă din 2.Bundesliga în sezonul recent încheiat, după ce Heidenheim a primit 36 de goluri.

În cazul în care va reuși să treacă de Werder Bremen, Heidenheim promovează în premieră în 1.Budesliga. Și devine astfel al 57-lea club din Germania care va juca la acest nivel. Deși are un lot inferior valoric, echipa gazdă este un adversar cât se poate de periculos pentru adversari. Heidenheim nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în 2020 și a ajuns la nouă victorii și trei rezultate de egalitate în ultimele 12 evoluții susținute „acasă”. De asemenea, a primit doar 6 goluri în acest interval. În ultima partidă, băieții lui Schmidt au învins Hamburg, adversară pe care au și detronat-o de pe locul de baraj, cu scorul de 2-1.

Față de partida tur, gazdele nu vor opera foarte multe modificări. Totuși, în primul „11” ar putea reveni căpitanul Marc Schnatterer, care a apărut doar în partea secundă la jocul de la Bremen. El nu a fost în plenitudinea forțelor. Șansa echipei de a marca un gol și a trece de Werder Bremen stă în primul rând în gheata lui Tim Kleindienst, care a marcat 14 goluri în acest sezon.

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Werder Bremen încearcă să evite o retrogradare în 2.Bundesliga după 39 de ani. În sezonul regulat din prima ligă, echipa lui Florian Kohfeldt s-a salvat în ultima etapă, după ce a învins FC Koln cu 6-1, iar Dusseldorf a pierdut cu 3-0 la Union Berlin.

Partida de la Heidenheim este o nouă probă de foc pentru Werder, dar de această dată încă are șansa salvării în propriile mâini, în ciuda unui joc slab făcut în urmă cu patru zile.

Oaspeții sunt obligați cel puțin la o modificare în echipă, după ce căpitanul Niklas Moisander a fost eliminat în manșa tur. Vestea bună pentru Florian Kohfeldt este însă că revine Kevin Vogt după o etapă de suspendare și acesta ar urma să ia locul căpitanului în defensivă.

Legendarul Claudio Pizarro, ajuns la vârsta de 41 de ani, se va retrage din activitate, după acest joc. El va lua însă loc pe banca de rezerve, cel mai probabil.

Echipe probabile

Heidenheim Echipă probabilă Heidenheim
Portar Muller
Fundași Busch, Mainka, Beermann
Mijlocaşi Schnatterer, Griesbeck, Kerschbaumer, Dorsch, Theuerkauf
Atacanţi Kleindienst, Thomalla
Werder Bremen Echipă probabilă Werder Bremen
Portar Pavlenka
Fundași Veljkovic, Vogt, Gross
Mijlocaşi Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Augustinsson
Atacanţi Osako, Füllkrug, Rashica

Statistica meciurilor directe Heidenheim v Werder Bremen

În partida tur, Werder Bremen a avut posesie de 67%. Heidenheim a faultat de 16 ori pentru a fragmenta construcția adversarului.

Cote pentru Heidenheim v Werder Bremen

Heideinhem este la 90 de minute distanță de o performanță uriașă, dar încă este cotată cu șansa a doua în această bătălie. Werder este, totuși, echipa mai valoroasă, are în componență și jucători de echipe naționale. Pentru un succes în deplasare, Werder are cota 2.10 la Superbet.

Heidenheim vs Werder Bremen Pont: Total 0-2 goluri

Rezultatul după primele 90 de minute le determină pe cele două echipe să fie în continuare foarte prudente. Este un joc de totul sau nimic, astfel că fiecare greșeală poate costa decisiv. Nu cred că datele problemei se schimbă mult față de jocul tur. Werder Bremen va avea, probabil, posesia, în timp ce Heidenheim se va apăra și va încerca să surprindă pe contraatac. Așadar, văd și returul cu 0-2 goluri în 90 de minute.

Fotbal Germania - 1. Bundesliga

Total 0-2 goluri

1.77
Heidenheim vs Werder Bremen

06 Jul 20, 21:30

Miza: 6/10
Cota: 1.77
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici