1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Havelse vs. Wehen

Havelse vs. Wehen, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 26.01.2022: Oaspeții încă nu s-au trezit după vacanța de iarnă

Dan Bara
Dan Bara

2022-01-26 01:38:00

Germania 3

26 Ianuarie 2022, 20:00

Havelse TSV

Havelse TSV

versus
Wehen Wiesbaden

Wehen Wiesbaden

1.55

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Havelse TSV v Wehen Wiesbaden

Ocupanta locului 10 din liga a treia germană, Wehen, va incerca să câștige deplasarea de miercuri, de pe terenul ultimei clasate, Havelse, și să revină pe traseul de dinainte de intrarea în vacanța de iarnă. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Havelse TSV: Forma echipei, știri și statistici

Havelse și Wehen vin din direcții opuse. Gazdele sunt obișnuite, mai degrabă, cu eșaloanele inferioare, în vreme ce oaspeții tocmai au retrogradat din Zweite Bundesliga. În aceste condiții, nu trebuie să ne mirăm de situația din clasament. Havelse e ultima în eșalonul al treilea, cu 14 puncte după 22 de etape, iar până acum a obținut doar 3 victorii, golaverajul general fiind de 18-44. 

Distanța până la adversarul din meciul de miercuri e de 17 puncte, iar cea până la locul 16, primul care garantează salvarea de la retrogradare, e de 8 puncte. Havelse are al doilea cel mai slab atac din competiție și a doua cea mai slabă apărare. Fără victorie de la începutul lunii noiembrie, trupa din Hanovra nu pare capabilă să evite revenirea în cel de-al patrulea eșalon. Nici măcar meciurile de acasă nu îi sunt un aliat, având 2 succese și 9 înfrângeri în disputele de pe propria arenă, cu un total de 7 goluri marcate și 25 primite. În ultimele trei dintre acestea a pierdut cu Duisburg (locul 18), Mannheim (locul 5) și Munchen 1860 (locul 9). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Wehen Wiesbaden: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții sunt pe 10, cu 31 de puncte și cu un golaveraj de 31-27. Deși încheiaseră anul 2021 cu o serie de patru etape fără înfrângere, perioadă în care făcuseră față cu brio unor confruntări dificile, reușind să se impună contra celor de la Hallescher și Freiburg II, revenirea din pauza competițională a fost un fiasco. Întâi, au pierdut (2-3) la Munchen 1860, deși conduseseră cu 2-0, apoi au remizat pe teren propriu, 0-0 cu Osnabruck (locul 6). 

Drept urmare, distanța față de locurile 2 și 3 s-a mărit la 9 puncte, iar lupta pentru promovare a devenit mult mai complicată. Totuși, cu o victorie la Havelse, situația s-ar putea relansa. Wehen nu e o echipă foarte rea în deplasare, acolo unde a câștigat 5 dintre cele 11 partide ale sezonului. Totuși, din ultimele trei a obținut un singur punct, remizând la Mannheim și pierzând la Kaiserslautern și Munchen 1860. 

MIercuri, are un argument convingător pentru moralul fotbaliștilor, după ce partida din tur cu Havelse a fost câștigată cu 2-1, deși a evoluat aproape o repriză întreagă în 10 oameni. Iar statistica ne arată că oaspeții au marcat destul de frecvent departe de casă, reușind să puncteze în 8 dintre precedentele 10 întâlniri. 

Statistica meciurilor directe Havelse TSV v Wehen Wiesbaden

Cele două formații s-au mai întâlnit o singură dată, în turul actualei ediții, atunci când Wehen a câștigat pe teren propriu cu scorul de 2-1, deși a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 51, când scorul era 0-0. 

22.08.21 3LIG Wehen - Havelse 2 : 1

Cote pentru Havelse TSV v Wehen Wiesbaden

Victoria lui Wehen Wiesbaden are cota 1.80 la Superbet, agenție care propune și o cotă de 2.10 pentru pariul conform căruia oaspeții înscriu de cel puțin două ori. 

Havelse TSV vs Wehen Wiesbaden Pont: Pauză sau final 2

Chiar dacă a revenit sub auspicii nu tocmai bune din pauza de iarnă, Wehen e favorită certă în confruntarea de miercuri. Fără îndoială, e echipa mai valoroasă, iar situația din clasament impune un efort suplimentar în jocul de la mijlocul săptămânii pentru a nu se pierde complet contactul cu echipele implicate în lupta pentru promovare.

Miza: 6/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici