1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Havelse vs. Lohne

Havelse vs. Lohne, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 28.09.2022: Așteptăm goluri în partida de miercuri

Dan Bara
Dan Bara

2022-09-27 22:37:00

Regionalliga Nord

28 Septembrie 2022, 21:00

Havelse TSV

Havelse TSV

versus
Lohne

Lohne

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Havelse TSV v Lohne

Aflate în subsolul clasamentului din Regionalliga Nord, Havelse și Lohne se întâlnesc miercuri, de la ora 21, în meci direct. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Havelse TSV: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele au retrogradat în vară, terminând sezonul precedent pe penultima pozitie din liga a treia germană, cu doar 5 victorii în 36 de partide. În mod normal, ar fi încheiat pe ultimul loc, însă Turkgucu Munchen a intrat în insolvență și i s-au luat toate punctele, ajungând „lanterna roșie” din 3.Bundesliga. 

Gazdele confruntării de miercuri au început dezamăgitor noua ediție, după ce o serie de fotbaliști au părăsit clubul în pauza competițională. Cu 2 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri după 10 meciuri, golaveraj 11-17, Havelse ocupă locul 18, cu 9 puncte. Sub ea mai e doar Emden, care are 3 puncte, iar deasupra se află chiar adversarul din această etapă, Lohne, care a acumulat 10 puncte și a jucat doar 9 partide.

Primul succes al sezonului a venit în etapa a doua, 3-1 la Kickers Emden, cea mai slabă echipă din competiție, iar al doilea a fost în acest weekend, tot în deplasare. Pe arena lui St. Pauli II, Havelse s-a impus cu scorul de 2-0. 

Statistica ne arată că echipa gazdă a obținut doar două puncte pe teren propriu în cinci meciuri, primind gol în fiecare joc. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lohne: Forma echipei, știri și statistici

Dacă Havelse abia a retrogradat, Lohne abia a... promovat! Dar, și în cazul său, contactul cu Regionalliga Nord nu a fost unul lipsit de probleme. După primele patru etape avea un singur punct și zece goluri primite. 

Din runda a cincea, situația s-a remediat substanțial, clubul reușind trei victorii, iar una dintre acestea, cea obținută în ultimul joc, a fost repurtată contra echipei de pe locul 3, Weiche Flensburg, scor 2-1 în deplasare. Cu 3 victorii, 1 egal și 5 înfrângeri, golaveraj 15-19, Lohne ocupă poziția a 17-a. 

Statistica ne indică faptul că trupa din Saxonia Inferioară a primit gol în toate cele nouă etape, însă a și marcat în opt dintre ele. 

Echipe probabile

Havelse TSV Echipă probabilă Havelse TSV
Portar Opitz
Fundași Riedel, Tasky, Kolgeci, Schleef
Mijlocaşi Minz, Cicek, Rufidis, Jaeschke
Atacanţi Engelking, Langfeld
Lohne Echipă probabilă Lohne
Portar Dedovic
Fundași Wengersowski, Tonnies, Beermann, Heskamp
Mijlocaşi Neziri, Burkle, Westerhoff, Sarrasch
Atacanţi Demaj, Prune

Statistica meciurilor directe Havelse TSV v Lohne

Cele două formații nu s-au mai întâlnit până acum. 

Cote pentru Havelse TSV v Lohne

La casele de pariuri, cotele pe X și pe 2 au scăzut simțitor. Cei care doresc să mizeze pe faptul că Lohne nu pierde au la dispoziție o cotă de 1.75 la Superbet. De asemenea, au scăzut și cotele pe varianta GG, iar în prezent un pariu pe goluri în ambele porți are cota 1.55. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre Havelse vs Lohne cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Havelse TSV vs Lohne Pont: Ambele marchează

Defensivele celor două formații lasă de dorit, așa cum am văzut. Gazdele au primit gol în opt dintre cele zece etape și în fiecare joc de pe teren propriu, în vreme ce oaspeții au scos mingea din poartă în fiecare rundă. De altfel, opt dintre cele nouă partide disputate de Lohne au consemnat și câte cel puțin trei goluri, cu o medie de 3.8 goluri marcate și primite pe etapă. Așa stând lucrurile, eu aleg să merg pe GG, cu o cotă 1.55 la Superbet - Pariuri sportive.

Miza: 6/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici