1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Germania »
  5. Hansa Rostock vs. Werder Bremen

Hansa Rostock vs. Werder Bremen, Ponturi pariuri, Fotbal Germania, 11.02.2022: Șase succese la rând pentru oaspeți!

Dan Bara
Dan Bara

2022-02-10 13:25:00

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

11 Februarie 2022, 19:30

Hansa Rostock

Hansa Rostock

versus
Werder Bremen

Werder Bremen

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hansa Rostock v Werder Bremen

Werder Bremen s-a trezit la timp și, după 21 de etape, a ajuns la doar un punct de fotoliul de lider. În confruntarea de vineri, oaspeții țintesc cea de-a șaptea victorie consecutivă în Zweite Bundesliga, așa că vă invit să citiți avancronica partidei și să aflați care este pontul meu pentru pariuri. 

Hansa Rostock: Forma echipei, știri și statistici

Cu patru puncte câștigate în ultimele două etape, gazdele au urcat de pe locul 15 pe locul 12, mărind distanța față de zona roșie a clasamentului. Momentan, cu 24 de puncte după 21 de partide, sunt la lungimi de locul de baraj și la 9 de retrogradarea directă. Dar, în ciuda acestui salt calitativ și cantitativ, Hansa continuă să aibă o problemă în meciurile de acasă, lucru sesizat inclusiv în ultimul joc de pe propria arenă, 0-0 cu Heidenheim. 

Până acum, în cele 10 runde de pe teren propriu, a obținut doar 9 puncte și a marcat 9 goluri. E adevărat că trupa lui Jens Hartel are, per total, una dintre cele mai slabe linii de atac din Zweite, cu 25 de goluri marcate, însă deplasările nu sunt la fel de complicate din punct de vedere ofensiv. Departe de casă, Rostock a marcat de 16 ori, iar în ultima etapă a câștigat în mod autoritar la Dresda cu scorul de 4-1.

Evident, în aceste condiții, statistica sezonului nu îi e deloc favorabilă, iar perspectiva confuntării cu Werder Bremen nu e una de bun augur, dată fiind forma senzațională a formației vizitatoare. Până acum, Hansa a scăpat cu poarta intactă doar o singură dată în partidele de acasă și a reușit să câștige doar de două ori. 

Antrenorul Jens Hartel  nu poate conta sâmbătă pe Ridge Munsy și Nik Omladic, ambii jucători importanți în zona de atac. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Werder Bremen: Forma echipei, știri și statistici

Probabil că șefii lui Werder se felicită pentru inspirația pe care au avut-o atunci când l-au numit antrenor, pe 28 noiembrie, pe Ole Werner. În vârstă de 33 de ani, acesta a mai pregătit-o doar pe Holstein Kiel în trecut, însă rezultatele sale sunt perfecte. În cele șase etape, Bremen a obținut doar victorii, Werner depășindu-și deja predecesorul, pe Markus Anfang, care adunase 5 succese în 14 runde. De asemenea, a reușit să revitalizeze și atacul, acesta punctând de 21 de ori în cele 6 meciuri. Anterior venirii sale, în 15 etape, Bremen marcase doar 20 de goluri, ceea ce înseamnă că media reușitelor a crescut de la 1.33 la 3.5. 

Ca urmare a rezultatelor recente, trupa lui Ole Werner a urcat în clasament până pe locul 3, având 38 de puncte, la fel ca St. Pauli. Liderul din Zweite, Darmstadt, are 39, în vreme ce principalele trei urmăritoare, Hamburg, Schalke și Heidenheim, le suflă în ceafă, având câte 37 de puncte. Lupta pentru promovare se anunță și în acest an extrem de interesantă, distanța dintre locul 1 și locul 6 fiind de numai 2 puncte. 

Pentru confruntarea de sâmbătă, oaspeții au doi jucători importanți indisponibili, ambii din defensivă. E vorba de fundașul central Milos Veljkovic și de fundașul dreapta Felix Agu, accidentați.

Echipe probabile

Hansa Rostock Echipă probabilă Hansa Rostock
Portar Kolke
Fundași Becker, Malone, Rossbach, Neidhart
Mijlocaşi Frode, Rhein - Duljevic, Behrens, Froling
Atacanţi Verhoek
Werder Bremen Echipă probabilă Werder Bremen
Portar Pavlenka
Fundași Veljkovic, Toprak, Friedl
Mijlocaşi Mbom, Schmid, Gross, Bittencourt, Jung
Atacanţi Fullkrug, Ducksch

Statistica meciurilor directe Hansa Rostock v Werder Bremen

Cea mai recentă întâlnire dintre cele două cluburi e cea din turul actualei ediții, în care Werder s-a impus cu scorul de 3-0. De-a lungul timpului s-au înregistrat 26 de „directe” oficiale, iar Hansa a câștigat doar 7 dintre acestea. Bremen a obținut 14 victorii și 5 egaluri, iar în momentul de față vine după 5 succese consecutive. 

29.08.21 2BUN Bremen - Rostock 3-0
07.07.15 AMI Rostock - Bremen 1-1
17.01.12 AMI Rostock - Bremen 3-0
15.04.08 BUN Rostock - Bremen 1-2
03.11.07 BUN Bremen - Rostock 1-0

Cote pentru Hansa Rostock v Werder Bremen

 Superbet oferă o cotă de 1.83 pentru cei care vor să mizeze pe cea de-a 7-a victorie consecutivă a lui Werder. Însă cel mai bun pariu este X2 și 2+, care are o cotă de 1.50 la același operator. 

Hansa Rostock vs Werder Bremen Pont: Oaspeții marchează 2+

Din punct de vedere ofensiv Werder Bremen se descurcă excelent în deplasări, vine după o serie de 6 meciuri în care a marcat afară cel puțin odată, iar în 5 din aceste meciuri a înscris minimum 2 goluri. Ba chiar cu Hannover și Paderborn, cele mai recente vizite în Zweite, a punctat de câte 4 ori. Iar aceste echipe au defensive nu atât de slabe precum cea a lui Rostock, 30 și 28 de goluri încasate comparativ cu cele 33 primite de gazdele din acest meci. Deci ar trebui sa Werder să își continue recitalul și în acest meci, de aceea recomand pariul Werder marchează de cel puțin 2 ori la o cotă preluată din oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Germania - 2.Bundesliga

Oaspeții marchează 2+

1.80
Miza: 5/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici